男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
29  8.7k

愛人你又搞乜呀?
整壞o左老公支o野?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-11 12:33 發表 查看引用來源

妳怎麼說話那麼難聽
玩吓啫

問你: 你話射好快果d 時候係點含o既先?
會唔會係自己個口相對地濕d, 動作比較慢?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-11 15:04 發表 查看引用來源

的確是... 想讓他慢慢享受嘛
咁就係啦, 慢啜係會射得更快, 好多人都好似係咁
原因其實我都唔知

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-12 06:48 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻 原來也有問題可以難倒 blowjob queen
我頂你!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 08:24 發表 查看引用來源

口交比起陰道交更加容易令到男性 達到高潮射精
之前唔係好多人標榜自己俾人含成個鐘都射唔出o既咩

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 09:54 發表 查看引用來源

吹成粒鐘都唔射似乎誇張咗啲 ,可能呢位仁兄天生異稟,吹極都唔爆。 想問下貴妃你畀男人奶幾耐先有高潮?
可能小弟無能,老婆同我吹5至10分鐘已經係要射, 如果玩女上男下時間都係差唔多, 可能老婆每次拮起再坐落嚟,下下我都頂 ...
我呀? 淨係奶... 都要15-20啦大概
都有一段日子冇俾人奶過啦 等緊解禁...

你果種唔算無能, 我老公仔同我做, 20分鐘係好基本
同佢含o既話所需時間減半, 有時真係5-10分鐘可以ko 佢

再回返愛人個問題: 我有時候都係咁, 瘋狂咁啜啜啜佢反而last得更耐, 慢啜就快射好多
有可能係因為快啜o既話, 因為你動作要快嘛, 吸o既力度細o左, 少d 磨擦所以先可以快??
慢慢含o既話可以吸力大一d, 嘴巴同龜頭o既接觸磨擦反而更大令佢更舒服所以忍唔住
亂up 架咋, 錯o左唔好話我昆你

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-12 09:02 發表 查看引用來源

妳好像還很空閒...
該辦的事辦得怎樣?
(還有不到十天就解禁了 是不是很期待)
梗係辦好啦, 仲未好就真係仆街了
話時話有個 change of plan... 就係商議過後呢, 未來老公仔話之前果個"儀式"有d 血腥喎
應該會用另一樣o野代替....

就係後面o既第一次俾佢

話時話衰鬼最近仲有冇玩 開始享受啦嗎?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 11:21 發表 查看引用來源
嘩.....淨係瀨... 都要15-20分....會瀨到塊閪都甩皮呀
咁你插半粒鐘支o野又會唔會愈磨愈幼?!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 11:53 發表 查看引用來源
所以亞蛇要人瀨咁耐
省鑊咩屌~

咁其實亦都要從一開始講起...
就係奶之前本宮要俾人打o架! 咁痛苦之後當然值得慢慢享受返一陣啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 13:23 發表 查看引用來源
最先系講屌几耐,咁我話15至20分鐘最理想,但亞蛇話要人瀨閪都要15分鐘...咁囉
sor9ry 囉咁, 當我睇錯
你啫大, 你o岩晒
好未?

前往最後回覆