分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
13  121.3k

放蕩經歷呀... 先講唔開心:破處
> 唔係個過程或者對象, 至少唔係破果一刻o既對象囉, 事緣我記得果排係有d 唔開心, 同屋企人o既事, 有少少鬥氣o既成份卦
詳情就算啦, 已經煙消雲散 簡單o黎講果陣係一個 "吊你老毛我個人私事關你能事"咁o既心態, 你愈係叫我點點點我就愈係要做相反,
係中意果陣o既男朋友, 人生第一次拍拖嘛, 戀愛大過天, o係介乎自以為已經好了解佢同專登唔諗咁多o既心態之間,
就主動獻身俾o左當時果個佢, 嚴格d 講係報復, 果陣時我恨o既果位人士, 我郁唔到佢, 咪去郁佢個女-即係我自己囉
破處果吓真係好想死 之但係身體上o既辛苦/痛楚/難受由細都大我都唔係好怕, 講緊係當然我有痛o既感覺,
但唔會話因為事先知道會係咁而退縮或者想逃避, 加上捱過o左開頭幾次之後, 做愛亦真係好舒服好好玩,
所以我唔覺得自己係蝕底o左俾果個最終冇一齊走落去o既初戀, 唔開心o既只係後來對自己o既父母, 雖然佢到今日都唔知道成件事,
但我都係好後悔自己曾經對佢有過咁o既念頭
不過亦因為咁, 今日o既我捫心自問算係超孝順o既乖女 當係曾經忤逆o既報償吧

開心
> 之前講過好多果d 作為一個淫婦o既行為 , 比如ons, 比如周圍同人口交, 比如好地地要俾人鞭打sm,  
雖然有人可能會質疑咁樣同上面果單有咩分別, 我俾自己o既辯護理由係心態上o既不一樣,
你情我願之下o既性愛, 有做過功課有安全措施底下o既性虐,
跟純粹同父母鬧交出於悔恨, 淨係想報復佢地而用自己身體去益出面d 人, 兩個係完全唔一樣o既心態

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 08:51 發表 查看引用來源
貴妃果然性情中人,咁多不同性經驗,不負青春!而家可以專心服侍皇上!😉
互相羨慕啫, 有人覺得呢d 係不負青春, 我有時候反而情願自己係一張白紙...

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 10:27 發表 查看引用來源
同意呀👍有人喜歡屌閪,有人喜歡屌後門,各式其式大家開心就行😊😊🤪🤪
仲有人中意屌口添

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 19:30 發表 查看引用來源
舐腳趾?女仔真係有感覺架咩?😉
梗係有啦! 好興奮(真係身體感官上果種), 刺激, 少少舒服
係咪你死皮太厚feel 唔出o黎咋

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-21 07:46 發表 查看引用來源
會唔會好痕?
啜腳趾ok, 舔腳板視乎力度啦, 可以係挑逗o既前戲, 亦可以係難忍o既折磨
完全睇你點玩

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-21 08:44 發表 查看引用來源
咁啜腳趾會唔會高潮?😉
間接啦, 比如呢個景氣..
男上女下, 對方抬起我一邊腳插緊, 佢捉住我隻腳, 四目交投, 逐隻腳趾慢慢啜, 同時大力咁拮拮

咁樣會高潮得好快

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-20 13:55 發表 查看引用來源

容我來裝模作樣
妳也不用太過自責 我相信命運的安排 也許上天也就是要讓妳經歷一些事 來成就今日的妳
說具體的 就是會不會也因為那次的鬥氣 心懷怨恨匆匆的將自己處女之身交了給人
後來反省過了 為了彌補當 ...
都係o既...
講道理係有一手喎
我都俾你一個建議: 唔好吞咁多精 留返o黎努力造人, 相夫教子你ok 架

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-21 09:44 發表 查看引用來源
你又知佢吞好多?😉
人地答 "十有八九" 果個post 你自己都有回o架老細

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-23 10:25 發表 查看引用來源

抬起一邊腳時不如狂掃腳底, 神經線仲刺激, 好似抱住琵琶奏樂咁.....十面埋伏!!
啜腳趾係前戲, 掃腳底係刑罰

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 13:22 發表 查看引用來源
咁乜嘢係賞賜?😉
全身按摩
由頭頂到腳底
超正o架!

前往最後回覆