43 12345
上一頁下一頁
發新話題

問男士 (30-50歲請入)

收藏  |  訂閱
42  26.1k

問男士 (30-50歲請入)

忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?
之前同之後性愛o既頻率係點?
係自然o既必經階段定係有o野可以預防?

射射晒!

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-2 09:19 發表 查看引用來源
30至32歲好明顯開始減退,以前最少一星星3次以上,慢慢變到2次,1次,不過其實好睇工作累唔累同埋對手⋯餓一排再做返又會密好多
30-32 就開始?

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 11:23 發表 查看引用來源

性慾唔會減退,我30歲前3Q起,30歲後2Q止,除咗睇對象,體力冇咁好都係一個問題,預防方法就係多做運動,增加體力同荷爾蒙
唔明...
如果性慾冇減退, 唔係應該可以輕易硬起o黎o架咩?
難道會係一個現象, 心入面好想做但下面又軟?

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 12:28 發表 查看引用來源

我冇講過硬唔起wo ,好易就硬到,性慾冇減,硬度持久力冇減,只係體力問題,冇以前咁多Q
哈哈 sorr9ry 搞錯o左

太多疑惑嘛! 舉個例其實都仲係未明你地講o既體力 -- 係擔完泥/ 做完gym 果種攰?
比如咁講, 如果都係好易硬o既, 咁o係你地硬o左之後訓低淨係女上俾人騎, 又或者坐定定享受口爆,
咁係咪其實都可以多 q ?

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 13:57 發表 查看引用來源

我講既體力,咪係男人撞女人個d 運動,做愛都要體力架,男上女下,後入,全部帶氧運動黎,除非好慢咁玩。

如果訓低比女騎,口爆,其實可以好快復活 ...
呢個同意, 做愛係需要體力o既

如果係咁o既話我唔介意多d 女上, 可能係我本來就好中意運動o既感覺
偶然攤o係度俾人插係舒服, 但我中意氣來氣喘成身汗果種feel

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-2 13:48 發表 查看引用來源
聽講,對於大部份男人,40-55歲呢個階段係一個關口。即所謂嘅「男性更年期」。不過須留意,年歲只係一個相對嘅數字,每個人嘅生理週期都唔一樣。譬如我自己,我覺得自己嘅性慾一直冇咩大改變,不過我明白我自己嘅情況比較特別(嚴 ...
哎呀又引返你出o黎啦 !

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-2 21:38 發表 查看引用來源
樓上有師兄講到,性慾減退同睪酮下降有一定關係。要抵抗睪酮水平下降,做重訓增肌幫到手。另外,減少壓力,因為皮質醇係會抑壓釋出睪酮。所以,都係幾個健康原則:運動,保持心境平靜嗰啲。
我都37,仲會朝朝硬醒,托賴仲可以keep到一 ...
HOLY SHIT 一日五Q
係偶然一次, 最高紀錄, 定係時不時都咁樣先?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-3 08:18 發表 查看引用來源
一個禮拜一次。我地每星期都會搵一日咩都唔做淨係做愛攬下訓下傾下計。有feel就做,一日就做到4、5次😌
明白 咁都幾好, 夫妻情侶就係要咁樣增進同維繫感謝
不過一日做到四五次真係幾強!
我同老公包括未結婚之前仲係男朋友o既佢都會咁樣, 會俾佢射到兩至三次o架, 不過係包括一d 顏射同口爆, 果陣30出頭
同一日俾人插四五次其實我自己都未必受得住

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 09:11 發表 查看引用來源

同老婆結婚10幾年, 佢依家就算keep得幾好都好, 我都係一星期最多交一次功課.
其實佢地講得o岩, 呢d 野重質不重量o既
咁果一次你享唔享受先?

引用:
原帖由 廚房粗野的賤嘴 於 2022-5-3 10:27 發表 查看引用來源
其實兩個人溝通真係好緊要呀!兩個人耐咗,好多時都會覺得你應該明,所以咪嘈交囉。我都會體諒老公有時太攰,咪由佢囉,當然老公亦一樣。但我會做多少少情趣去引吓個衰公囉,其實大家又可以開心,又維繫到,又無傷害,有時做老婆角色又 ...
正是 有時候會覺得做男人都幾可憐...
即係做愛做唔成, 原因如果在男方o既話係因為佢硬唔起, 如果在女方o既話就係太乾入唔到
女方乾o既話俾人奶吓, 或者落d KY就可以將問題輕輕帶過 男方硬唔起就好似好羞家冇面咁
我承認問呢個問題係有多少私心, 我想keep 住佢高漲o既性慾隨時隨地都想搞我,
但亦有動機係想佢自己男人o既雄風可以一直延續落去, 咁佢對自己都會更加有自信
可能係我杞人憂天, 太早開始擔心呢d 野, 但係防範於未然嘛 前幾日傾計,
一d 想當年呀我地識o左幾耐呀轉眼間唔覺唔覺就快10年etc,
忽然之間意識到我地原來已經唔再年輕, 所以就開始諗呢d 囉
我地都仲係好似剛相識咁咁有熱情, 每次上床都feel 到大家真係好開心o既,
更上一層樓唔知有冇咁o既空間啦 冇o既話都想keep 住一直咁樣落去,
我想老公每日放工返屋企路上都係一種 look forward o既心情,
自己辛苦少少我冇所謂, 為o左佢開心我做咩都願意, 我(同佢一齊果陣) 講o野好露骨o架
我話要唔要日日就睇你, 我本人係100% 好樂意+好中意o既, 又通常我會比佢早返到屋企,
俾我呢個淫妻當你係大爺咁伺候, 你入門口, 我帶你入房幫你換衫, 同時用口幫你將一日o既疲勞同壓力啜晒出o黎
想留住d 精華夜d 玩其他o野, 完全冇問題, 俾個signal 我就得, 否則o既話我一定啜o架啦
然後你坐吓抖抖等開飯, 其他o野我搞掂, 夜晚有能量砌我, 我奉陪任你砌,
淨係有心但係需要d 幫助o既話, 我o既屁股同對腳隨時準備好俾你鞭打, 之後你想點對我都得
同樣地, 如果太疲勞, 冇心情, 想要day off, 單聲即可, 我承諾唔會諗埋一邊, 如果係我自己好想要o既話,
我會用自己能力去賺取你o既精華液

唔覺意又長氣o左
實情係經過一連番o既討論之後, 我地已經有至少 90%共識係唔生小朋友o架啦
因此老公就正式成為我餘生最最最重要o既唯一一個人, 其他生活上o既o野已經冇咩好講,
亦唔係o係呢個版入面去講, 咪剩低 sex 呢一個議題, 我地o係度研究點樣享用對方囉

寫住咁多, 有機會再分享

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆