生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
11  30.2k

被奶果陣㩒住對方個頭, 感覺真係冇得頂   
僅次於坐o係人面上

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 09:19 發表 查看引用來源
估唔到蛇蛇都鐘意!😉
我反而試過有個人妻未試過比人奶,奶過佢幾次之後,有次叫佢顏面騎乘,一路奶一路揸佢波波,佢好快高潮仲叫到拆天!😉
終於見到你講自己經歷啦
試過幾多個人妻?

女性呢, 要達到高潮o既心路歷程係複雜好多, 唔同男人俾人啜啜啜就搞掂...
唔係話完全唔可能o既, 不過要搞好耐囉
加d 令人尷尬, 唔好意思, 或者係罪惡感o既元素, 會興奮好多, 係可以好快就潮

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 12:28 發表 查看引用來源
貴妃娘娘都黎捧場丫
我覺得咁係心靈上會high d
唔好咁講 入o黎睇吓咸故啫
特別日子o既性經本宮向來都特別有興趣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 12:34 發表 查看引用來源
咁佢都係錫你啫!😉
呢次要撐一下叔叔

之前有人話d 貓貓狗狗, 其實佢地隨時有咬斷你隻手o既能力, 但你打佢地果陣佢地縮埋一個角落都唔還手,
係因為佢地愛你...

我想話皇上打我patpat 果陣, 其實我都可以咬爛佢隻手囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 13:16 發表 查看引用來源
轉個頭讚自己!😬
係兜個圈替 K先生發聲

每個甘心俾人糟質懲罰o既 M, 我唔敢講話全部都係深愛對方, 但至少對果個人非常有好感

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-6 17:41 發表 查看引用來源

女生坐男人個口度真係會爽D?心理定生理多D先?HAHA.....
我都試過,我見佢真係慾罷不能,但無諗原因係邊樣多喎。
心理大於生理
有人話坐上面可以調整角度,唔係話佢錯但始終都要小心唔好壓親人
所以更主要其實係show出自己最姣最放蕩嘅一面俾對方睇,果種既邪惡又興奮嘅心理快感

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 17:54 發表 查看引用來源
都係用家心聲清楚啲!😉
用家表示更中意老公男上女下拮拮到差唔多,爬上嚟坐我上面將棒棒塞我口中 😋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-7 00:18 發表 查看引用來源

係,我見佢會上下打轉磨,會想走又唔捨得走咁.....好搞笑。
我都鐘意睇女生因性快感而享受既一面。
原來係心理........
你講得咪仲搞笑 點解人地會想走呢?

個人經驗, 俾人奶或者摔豆豆最high, 係踎o係度或者好似狗仔式又或者等待俾人打屁股果陣咁
屁股拮高, 心口同個頭貼住床, 呢個角度會將下面拉行同埋豆豆外露去接受刺激
所以69 的話最常用/ 最該用係女上男下, 呢個時候女方o既姿勢係同上述最接近
同得老公 69, 我一定潮得快過佢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-8 09:16 發表 查看引用來源
同我女友69都係佢嚟得快過我🥰🤣
因為啜住啫啫俾人奶係high 過單單俾人奶...
啫啫如果有d 味o既話, 會o黎得更快添

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 15:16 發表 查看引用來源
當個女生好high時,會情不自禁搵野含
呢句好準確

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 四劑/日咁堅, 有一分. 2023-11-3 20:01

前往最後回覆