人妻女朋友

收藏  |  訂閱
24  26.6k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-18 18:12 發表 查看引用來源
請你把佢聯絡方式交給我....
我調教好再交番俾你, 會快過係到吹到點做點做
邊個俾你咁嘅自信🙄
拎到人地聯絡方式去搵人,對方就一定會應約?

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-17 19:01 發表 查看引用來源
想請教吓各位師兄師姐點樣調教一位冇乜性經驗嘅人哋阿媽
最近小弟識咗個人妻女朋友
但係喺床上面完全係零服務
佢話自從同老公分開後基本上係冇搞過
所以想請問各位師兄師姐點樣可以調教佢🙏🏽 ...
我自己覺得長時間冇搞唔係一個理由囉, 有d 人甚至愈耐冇俾人拮會愈姣添
去到一個點可以零前戲, 只要你一硬就自動分開對腳任你拮
另一個可能只要係男色都殺, 你唔拮我唔俾我含, 自己打飛機之後射落我個嘴我塊面我都一樣要你
我想講o既係, 長時間冇搞o野, 果股慾火會build up, 一下子爆發出o黎果陣威力可以好大

所以呢, 你提到o既只不過係表面事實, 對方好耐冇搞
喜好呢? 顧慮呢? 佢o既過去呢? 你又知道幾多? 隻字不提局外人想教路都無從入手啦

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:05 發表 查看引用來源
多謝曬甘多位意見先🙇🏻
呢幾晚佢都有過嚟我屋企訓
咁當然有曳曳啦,其實佢真係太耐冇做啦,真係認真怕羞,佢年紀四字頭
每晚一齊瞓,我都會慢慢引導佢原來幾多幾容易濕同埋再小小嘅M底🤣所以呢幾晚
開始進入佳景俾我抄兩抄 ...
咁o既結局都唔錯 恭喜你如魚得水啦

有人話女人天生或多或少都有d M底, 其實係o岩o架
M底唔代表一定中意玩SM, 但中意強勢男人, 中意俾男人lead 住走
生活上又好床上又好 耐唔中一次半次徵求人地意見以示你懂得尊重就好
更多時候女人其實係中意男人有主見, 識領導, 會幫自己安排, 帶自己進入一個自己未去過o既世界
自己果d 唔講啦 但我見過好幾pair 伴侶朋友做愛 熟人o黎o既
d 女平時幾惡死幾霸道, 搞o野果陣俾男友打幾下patpat 冇人會抗拒囉, 仲不知幾enjoy

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-20 14:48 發表 查看引用來源
蛇師姐係咪越耐冇會越姣嗰種女人?😍😍😍
睇你有冇本事活到果一刻, 見證到本宮個姣樣囉
即係我所講o既姣, 係好耐冇得搞, 而終於等到有人捨得掂我果個moment
在此之前果段期間, 會脾氣特別暴燥, 郁d 就屌人老母
如果呢個階段已經嚇死左你, 咁只能夠講聲對唔住啦, 我都唔想

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-21 11:31 發表 查看引用來源
呢啲仲正平時個樣串串貢又惡到仆街嗰d
到夜晚就係我報仇嘅時候好有征服感
之前嗰X就係呢種😆😆
話說琴晚女友好攰訓左先之後我上床訓整醒左佢..其實都冇諗過搞嘢㗎喇見佢咁攰
不過佢-醒咗當然就🤣我諗我真係開大左佢胃 ...
哇講得出 "Morning Q好緊要"
呢位女士係發自內心o既淫囉, 以後有排你受啦

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-21 12:15 發表 查看引用來源

係呀…佢都幾淫開始慢慢發覺佢
一路屌一路話我支野好硬又大
發覺佢愛不釋手成晚揸住我支野玩
又乜都願意試吓玩
同埋都肯學嘢😌
其實而家到我好撚攰🤣🤣🤣🤣 ...
大部份女人身上都有個按鈕, 只係位置因人而異
按中o既話, 嘿嘿嘿嘿就好似你而家咁囉

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-21 12:18 發表 查看引用來源

到而家竟然變咗一個淫蕩嘅女人最重要最重要係每一次口爆完都全吞哂
👍🏿
咁係應該的
講出o黎或者會得罪人, 不過口爆唔吞, 爆o黎做乜得o架?

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-21 14:30 發表 查看引用來源

其實真心真係有幾多女人願意吞?
人不可以貌相囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-23 06:12 發表 查看引用來源
蛇師姐個制係咪已被長按架啦?😍😂
可能係生出嚟果一刹那一路著到而家😁

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 11:49 發表 查看引用來源

44歲到有生個小朋友
不過平時有保養都keep得好好平時有打扮
身材白淨. 粉紅色仲係😌最緊要有靚嘅腳趾🤭
哈哈哈真係隔住個mon 都feel 都果份喜悅
恭喜你啦! 不過如果我係你, 我會由今日開始搵機會操練一下自己, 持久戰有排你打呀
女人呢個年齡係會性慾旺盛, 我雖然距離四字頭仲有一段路, 但回想返轉頭呢,
哪怕係剛剛開始拍拖, 可以接觸到男人身體果種好奇, o岩o岩叫做經濟上有dd成就可以自己搬出o黎住
(唔係曬, 而係果個人生首次真真正正自己一個人住可以隨時想做乜就做乜果個心情咋)
到而家同果條友住埋一齊我最長最長都只係忍到72 小時唔俾人插 M到除外

前往最後回覆