上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
50  28.3k

唔可以話係討厭, 不過一開始真係有種唔知點o既抗拒
幫男人含本宮唔介意, 可能係個姿勢o既問題卦
男人俾人含企定定或者訓平就得, 女人俾人奶則要擘到對腳有咁開得咁開,
至少我初期接觸到o既av 係咁, 於是覺得女人被人口交個畫面怪怪, 冇乜美感囉

真心中意同渴望被奶大概要到第二定第三任男朋友, 之前唔係冇俾人奶過,
但唔會心諗到 "我想你奶我" 咁樣, 佢要我會俾, 佢唔奶我亦唔會覺得有咩問題
果陣本宮已經會幫人含, 有吞過精, 吞人地o既體液我唔介意只要我中意果個人o既話
但就係唔係咁想俾人吞自己果d
口交姿勢係一回事, 有搞過o野都知道自己只要有得性興奮都必然下面會有分泌o架啦
唔需要等到高潮都會俾人食到d 體液, 所以叫做心理上有d 顧忌囉

後來果個ex 點樣令我愛上被口交, 主要係因為佢搞o野非常之有passion   
拍過幾次拖, 年齡都有返咁上下啦, 生活上獨立又叫做有幾個臭錢, 隨時同男朋友出去玩唔係問題
由打車輪到互舔全身到進入成套動作, 好多時都係o係身水身汗o既情況下完成
佢係第一個會兜口兜面同本宮講話好喜歡我身體同身上陣味o既人
呢位人士甚至會同女人玩啫啫一樣   即係同佢有親密舉動o既時候,
佢會對你身上d 敏感部位, 包括乳頭, 洞穴, 腳趾 etc, 捧住觀察同把玩好長好長時間
換句話講唔係得把口冧你, 真係行動上證明俾你睇到你身體在佢眼中o既魅力囉
而且佢食o野仲要係有聲o既添   包括瀨西同啜本宮腳趾都會自己 "唔~~唔~~~" 咁樣
好似好好味好enjoy   我之前所介意o既, 其係係介意人地介意自己,
既然人地都咁享受, 俾到我o既就只有對自己身體更多o既自信, 哪怕再姣d 淫蕩d 都冇所謂

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 09:11 發表 查看引用來源

講得無錯,其實搞野果陣要相方都享受,無論係服侍人果個抑或被服侍果個都要懂得享受當中既過程,就好似娘娘咁講,瀨人地果個都要瀨到啜啜聲咁先好玩 ...
瀨好似係唔會啜啜聲o既
你要人地最大程度分開兩條腿, 用手再幫一把將豆豆露出o黎然後成粒啜住佢再用脷按摩
個嘴輕輕吸, 動作唔駛太快, 輕得o黎用d 陰力, 呢個係本宮o既最愛囉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-1 12:08 發表 查看引用來源
查實伸條脷入陰道又巧唔巧呢 ?
巧係巧, 但唔係個個都隊得巧o架
不過心理上好滿足的確係真o既, 感覺對方應該係超中意同我口交先會脷都伸埋入o黎

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 13:20 發表 查看引用來源
🐍師姐⋯妳老公條脷隊得妳好掂架?😍
呵呵呵呵呵今次錯L 晒 , 奶到本宮癲晒o既其實係一個女人
老公條脷, ok 啦! 佢識啜豆已經非常非常好

男人嘛, 賣點從來都唔係o係條脷上面!

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒服又周身好唔舒服唔知想點咁
我會忍唔住拮起個pat 要老公大力打我, 唔準用手, 必須要係鞭打

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 16:16 發表 查看引用來源

娘娘,借問點瀨粒豆豆最high呢?
我通常用脷尖係粒豆邊打圈,之後又用脷尖篤下篤下粒豆豆,或者就比少少陰力吸啜粒豆豆,之後玩得慶起,我就會同佢隻濕鮑大打車輪。。 ...
嘴入面口水多少少,含住豆豆
喺你口入面呢,你想像一下口水泡住粒豆豆,然後輕啜,要時快時慢,但一直俾陰力
明冇?😁

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 14:41 發表 查看引用來源
邊位女仕咁有福氣奶到🐍師姐?🥰🤣用脷篤豆豆,好高技巧👍🏾🤣🐍師姐真係幾愛被打patpat🥰😆
一隻袋鼠國嘅ABC

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-12-1 14:14 發表 查看引用來源

估唔到蛇蛇係一個雙性人...........
嗯😐本宮唔會見到女人就有性衝動,
但中意睇波波腳腳嘅程度分分鐘比你地更甚😝

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-1 16:30 發表 查看引用來源

我都試吓而家學咗,今晚即刻試吓
試還試先旨聲明:
女性下面比男人復雜呀,而且人人唔同
對刺激嘅承受程度因人而異
萬一對方唔中意唔啱玩,唔好返嚟要本宮賠錢呀😁

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-1 14:09 發表 查看引用來源
咁果個女人點奶到你咁high?😉
酒過三巡之後強姦咗我
本宮自己都wing wing地,加上返咗成日工有d攰
俗語都有話,反抗不了,不如好好享受 😝

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 18:26 發表 查看引用來源
唔洗賠錢⋯賠其他嘢重好😆😆😆
賤命就有一條要唔要?
一係一刀捅死我,唔好諗住捉返去為奴
本宮脾氣又臭煮嘢食又渣,服侍唔到老爺㗎🥹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆