上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  143.4k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-26 23:32 發表 查看引用來源
毛巾只能防止弄湿床单而已,而且试过整个毛巾湿透了滴在床上
还有就是,我又不像男生那样有根柱子可以握住,我控制不到发射方向的
哈哈哈哈哈 我中意"握住柱子" 果個情景
可惜呀, 柱子都唔係水龍頭

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 08:00 發表 查看引用來源
会喷水,但我不知道什么事高潮,所以回答不到你
試吓插插同時摔摔, 果個感覺真係...
之後你會同意要形容果一刻o既感覺, 真係一個 "嘩" 字勝過千言萬語
相信本宮

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 08:18 發表 查看引用來源
既然这边的各位都是已婚人士,我想问问各位。。。你们所居住的国家,结婚的时候有送礼的习俗吗?就是男生给聘金女生回礼的那种,有的话请问是大约多少呢? ...
唔通你要準備考慮回禮回幾多??

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 08:13 發表 查看引用來源
我觉得姐姐会帮人顶罪,已经很勇敢了,换成是我的话肯定不会哦
不會係件好事
幫人頂包係犯法o架其實

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 08:38 發表 查看引用來源
没有啊,我连男朋友都没有,当然不会那么快就想结婚的事情啦
因为突然想起以前哥哥结婚的时候,爸爸谈好了他们的事情后,跟亲戚朋友说谁要娶我的要有心理准备,哈哈哈 ...
what the fuck?
親戚?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 08:36 發表 查看引用來源
哇,姐姐弄得我好想要试试看哦。。。可是我没男朋友,一时之间不懂要怎么试
果陣見鬼妹仔有過一支會伸縮o既粉紅色假狗, 仲鬼殺咁嘈o既
你都可以整返支, 單手扶住佢就得, 另一隻手就可以摔摔摔囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 08:38 發表 查看引用來源
没有啊,我连男朋友都没有,当然不会那么快就想结婚的事情啦
因为突然想起以前哥哥结婚的时候,爸爸谈好了他们的事情后,跟亲戚朋友说谁要娶我的要有心理准备,哈哈哈 ...
再回一次

本宮係一個既傳統又不傳統o既女人
結婚果陣因為疫情所限, 好多o野都唔做得, 包括一個盛大o既婚禮
不過唔緊要啦, 有冇睇過 Friends? Moncia 同 Chandler 講過一句說話, 話佢想要一個 marriage 唔係一個 wedding
我照抄o左果句o野同皇上 + 佢o既家人咁講, 我只要同皇上有一個家, 其他o野我完全唔在乎
既然當時現實環境所限不能大搞, 咁就一切從簡囉, 禮金o既o野唔需要, 我自己同我o既父母講,
我話o既, 有咩事本宮自己一力承擔, 最後只係象徵式咁收o左一d 參茸海味之類o既o野
我父母回禮都係回左一d 補品, 太上皇身體唔係咁好, 要食多d

然後我同皇上之間, 除o左鑽戒之外我要佢佢封o左一封 $1314 (一生一世) o既利是俾我
(真係有兩個大餅o係入面o架! 多一毫子都唔o岩, 封利是我當係護身符咁除o左我冇人可以掂)
我送o左一堆製作精美o既籐條俾佢, 因為我地中意玩, 象徵意義係我唔會因為結o左婚住埋一齊日對夜對,
同佢o既性生活就hea 住做囉! 任何時候只要皇上心血來潮, 本宮都會奉獻身體俾佢滿足

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-27 10:10 發表 查看引用來源
鬼妹仔咁識玩!😬
你有冇借來玩下?😉
你會唔會借好兄弟條底褲o黎著?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-27 10:41 發表 查看引用來源
咁又唔會!😂
所以呀!
我唔介意人地用過有佢身上o既o野, 我會幫佢手洗佢著過o既底褲添
佢地冇咁o既概念, 男人或者冇所謂但女性咁貼身o既衣物最好唔好同其他污糟衫一齊洗
同樣咁私人o既用品除非佢拎o黎插我啦 如果唔係最好唔好自己攞o黎玩囉!

同埋嘛, 淨係觀賞已經夠晒過癮
條友雖然會匿返入房先玩, 但外面都係聽到呻吟聲囉
有次仲搞笑到我走入去搵佢, 事關之前佢借o左我唔知鎖匙定咩o野我要攞返先出到街
呢個淫婦好似未訓醒渾渾噩噩咁, 隔o左好耐忽然o黎一句 "Sorry I just had an orgasm"

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-27 11:45 發表 查看引用來源
姐姐,我不是很明白你在说什么哦。。。
就係會自動伸長縮短o既假陽具囉, 你諗吓果個動作就知, 而且同真人jj 造型差不多
可以調較不同速度o架, 一手拎住, 唔駛郁因為佢會自己郁, 另一隻手摔豆豆

理論就係咁, 冇錯真係好舒服好舒服但如果對方唔摔我係唔會自己動手囉
我想感受o既係同我上床o既人果支棒棒, 而唔係單純性器官受刺激時o既快感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆