男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
29  8.7k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 20:19 發表 查看引用來源
咁2鬼死惡架😜😜😜
再惡D都有呀 😁

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-25 16:16 發表 查看引用來源

嘩,狗公所見略同。

個人覺得,女人較於樂見男人持久。至少喺心理上。因為有時女人會將「持久」同「強壯」,混為一談。

不過,有時苦幹亦係一種享受嚟。好似野獸肉搏到唔係你死就我亡咁係最正。⚔️ ...
你都好一段日子冇出現啦喎

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-26 19:00 發表 查看引用來源

冇心情嘛,個世界搞到咁嘅劇樣。

心血來潮入嚟望下。原來個場仍然幾旺吓。
唔L係被隔離冇得上網吧
鬼妹尋日先話果邊睇o黎又要 lockdown

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-26 19:25 發表 查看引用來源

當然有可能。

對男人嚟講,射精係一種生理嘅發洩,而滿足感則來自心理。兩者同時發生唔係必然。

類似有時食完一餐飯,有飽嘅感覺,但滿足感欠奉。 ...
即係要食埋甜品

不過又咁問:
心理上o既滿足其實來自咩o野? 插/ 俾人含o既時間夠長? 射果陣o既快感?
咁如果好快射出o左, 然後o係仲酸軟緊o既時候好落力咁啜啜啜, 可唔可以彌補得到?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-27 06:21 發表 查看引用來源
貴妃早晨😊咁…起來做晨操🤪🤪?
哈哈屌~
你咪又係咁早
操係操, 不過唔L 係你諗果種操

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-27 09:39 發表 查看引用來源

蛇蛇 妳是不是說曾經被鞭打過大腿的? 很久沒有這樣玩了?
咁你都記得
係好耐冇打大脾啦, 冬天先可以用o既刑, 因為可以著長褲嘛
而且比屁股腳掌更痛更難忍

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-27 11:47 發表 查看引用來源

那就好
晚上回去自己討點懲罰吧! 跟妳說完又說妳還是屢勸不改 滿口粗言穢語
身份不一樣了 從前就說是男女"朋友" 現在成了妻子 轉個眼還可能當個媽媽
必須要對妳嚴厲一點 打屁股妳當是遊戲 打大腿更痛 而且好 ...
sorry 尋日下晝夜晚都冇上網
唔係專登扮睇唔到o架
我知道啦... 懲罰o既o野今晚會做, 同時嘗試溫柔返d
不過你正經起上o黎其實都有d 惡 好似媽媽教女咁

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-27 20:16 發表 查看引用來源

慘到喊。

冇得上網有咩所謂吖,但冇得正常生活先大鑊!

呢次疫情令小弟心態徹底改變咗。就係...有咩想做要趁早做,唔L好遲疑。

譬如,有女想食就要食。要盡快食!密密食!機會唔會等人。 ...
哈哈哈~
(今日唔講得粗口添, 硬係有d 唔自然)
淫蟲就係淫蟲, 本性難移
人地個鬼仔老公話呀, 疫情都令佢心態改變o左, 學到一樣o野
就係幾時諗起要剪頭髮, 要ASAP咁衝住去唔好拖, 慎防忽然又lockdown一次唔知搞到幾時
你學下人啦 淨係諗食女...

不過又想知疫情之下可以點食? 三唔識七唔通你又敢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-28 10:10 發表 查看引用來源

阿蛇唔爆粗確係唔多自然喎。正如小弟爆粗,查實亦怪怪地。但入鄉隨俗,大家好似啱嘴形啲。又,做咩唔爆得粗,今日大王皇誕特典?

講開剪髮,今次疫情,小弟唯一得著,就係學識染髮同埋自己剪髮。原來都唔係太難。後悔冇早啲染!
...
唔關大王事 佢先唔care 啦
睇唔到樓上jennie 姐發惡咩? 話要調教我做個好人妻, 行為似返個女人...

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-29 18:02 發表 查看引用來源

恭喜哂喎,阿蛇。好嘢呀你,搞掂咗大王!

幾年前,小弟睇咗阿蛇一片長文,一時興起寫咗一段音樂。基本上係描寫蛇乸(一條姣而且毒嘅白眼鏡蛇!)勾引蛇公,先色誘,後交配,最後成功KO咗蛇公!

嗰時覺得太垃圾,不了了之。而家搵返出嚟,cheap ...
射射
我覺得ok 喎, 一d 都唔垃圾
雖然唔係好理解音樂點樣描述故事, 但好聽就得啦
我發覺呢度唔少人都中意收收埋埋囉...
之前有膽小怕醜一開頭係咁話自己表達能力唔好講o野一99 o既小妹妹, 係咁依睇幾套av 就寫女同小說寫到鬼咁逼真仲感動死人...
宜家又一隻咁富藝術細胞o既麻甩狗公原來曉作曲o既,
我呢d 粗人冇咩事都係先行退下, 無謂出醜啦

前往最後回覆