上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.0k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-12 08:49 發表 查看引用來源

其實同長輩相處其實好易㗎咋,基本上乖乖哋、有禮貌就ok…斷估你係大王屋企人面前都好守規矩同有禮貌⋯係咪?
你都同大王咁耐⋯我估姨媽對你嘅印象應該比以前好嘅⋯佢純粹守舊唔鍾意你衣著😂,係咪你無咩笑容所以佢至覺得 ...
都o岩o既 其實都係講開先攞出o黎講吓, 冇咩特別意思
點都好呢d 親戚都係一年見得三幾次, 而且我都規規距距, 咁講傳統咁重視門面o既人亦唔會當眾對我做d 咩

不過平心而論其實佢睇人真係ok 準囉...
我骨子裡面真係淫
我粗暴起o黎真係幾惡死 (雖然對象唔會係大王)
食煙果筆唔駛多講...
同大王一齊之前, 拍拖同拍拖之間果d 單身period 亦真係可以好放縱情慾

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-12 17:15 發表 查看引用來源

「突出兩支大光管」即係著短裙露吓腿啫吓嘛?吓,咁都被人話?又係差啲...

不過,長輩思想保守都正常嘅,體諒吓啦。

以後見面著得斯文啲咪冇事囉。掉返轉頭諗,食煙確係唔健康喎。佢嘅擔心亦唔係蠻不講理嘅。 ...
係o既 之後我都儘量著返條褲
單純d 咁諗, 可能因為果日唯一o既行程就係去佢地屋企拜訪同食飯啦, 係佢姨丈生日
全部都係親戚, 人又多地方又細坐得埋, o係d 男性長輩面前揚吓揚吓咁, 人地望唔望好?
呢個係事後'反省' 番o既結論, 當其時諗到o既只係想折磨一下大王 等佢有得睇冇得食

至於煙草o既事, 其實曾經有過一段時間就係我同大王, 都只係對方o既屋企人知道我地食煙呢個事實   
但我屋企果邊不知幾撐佢囉! 只係拍緊拖隻字都未提過未考慮過結婚果陣我同我阿媽行街有次去買餸,
d 煲湯料打孖咁買我問佢搞乜, 佢居然話煲多一煲俾大王打包, 食埋咁多煙做o野又忙, 飲多啖湯補吓身
頂你我咁大個女佢都未試過整多成煲俾我帶走o既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-12 17:44 發表 查看引用來源

好難唔掂即食麵㗎唔!丁丁嘅麻油味、辛辣麵嘅口感🤤🤤🤤⋯好想食辛辣麵,搵日就煮返個韓版加蛋黎食先

船上乖乖,落船就⋯🤭
丁丁已經好耐冇食囉, 而家只食辛辣麵
加蛋加芝士, 食完個湯留返, 加一口白飯, 好正o架 不過超飽

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-13 07:30 發表 查看引用來源

兩種唔同㗎!黑丁好香🤤
下次同大王一齊食,再食白飯就唔會超飽😉
有隻魷魚麵都好好味㗎⋯必食推介😋
火雞麵有冇食過? 三倍辣果隻

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-13 10:52 發表 查看引用來源

長腿妹多數都係咁,硬係唔放過任何機會曬肉腿。 兩碌光管光撐撐實惹人注目啦!

嗰次慌唔係半摟屌裙+矮踭?一副戰鬥格咁,實有人白眼喇! 見長輩最好都係斯文look(見工look):素色衫+長褲+便鞋(切勿露趾呀)!咁就得人鍾意嘞。

...
呵呵冇摟屌裙啦 我唔敢100%肯定, 但姨丈係六月中夏天生日, 所以極有可能係白吊帶超短牛仔褲+全透明高爭鞋
冇露趾呀, 冇露出o黎只係可以see through 隻鞋咁解 大王勁中意
仆街o既事係如果問題真係果日開始, 我遲o左至少9 個月先知道原來已經俾人睇唔順眼o左咁耐

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-13 10:52 發表 查看引用來源

長腿妹多數都係咁,硬係唔放過任何機會曬肉腿。 兩碌光管光撐撐實惹人注目啦!

嗰次慌唔係半摟屌裙+矮踭?一副戰鬥格咁,實有人白眼喇! 見長輩最好都係斯文look(見工look):素色衫+長褲+便鞋(切勿露趾呀)!咁就得人鍾意嘞。

...
蛇媽...
好聽d 咁講佢係一個心地好好o既人 (除o左細個打我果陣) , 母性超級o既強烈, 對任何一個晚輩都好關心好照顧
唔好聽咁講或者係佢太明白我o既叛逆 忽然之間殺出一個咁樣o既男人可以令我成日掛o係口唇邊,
成日話 大王話應該係要咁咁咁... 即係好似我好服好聽呢個人話o既感覺, 佢覺得終於有人治到頑劣o既我
其實只係咁o岩得咁橋, 我開始省悟, 要多d 返屋企同阿爸阿媽食飯, 過時過節識得對長輩送吓禮講吓好說話, 升職加薪等等o既好o野,
咁o岩地發生o係同大王開始拍拖之後啫!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-13 11:27 發表 查看引用來源

無食過呀。因為我其實食唔到辣😅 辛辣麵我都唔放晒成包粉,加蛋煮係貪佢無咗辣。但都一路食一路不停飲水🔥
咁講法你應該係煮得差唔多先放蛋, 食果陣將半生熟o既蛋黃督穿之後撈勻d 湯一齊食?
我都會咁煮但一口氣啜晒蛋黃先食其他
3x 火雞麵我食o左兩啖之後都係頂唔順俾o左大王 試吓下次煎隻荷包蛋, 搞掂之後馬上舔一下個鑊, 火辣程度差唔多就係果種啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-12 16:21 發表 查看引用來源

辛辣杯麵。講真!

第一次覺得辛辣麵原來咁好食。之前,我係完全唔掂即食麵嘅(其實超想食,但戒咗口)。

船上無性事。親密行為都冇。但發生嘅嘢比嗰啲更精彩,請繼續睇落去。 ...
講返你隻船

我有個好低能o既問題.... 船上面d 水如果用晒點算? 當然飛機都係容量有限,
但飛行時間短好多而且唔會有人o係飛機上面沖涼, 開餐基本都係飲酒水果汁為主, 淡水o既用量好有限嘛...

比如咁講, 有幾條友沖完涼唔山水喉, 全日廿四小時係咁噴水, 出到公海忽然用晒, 咁點算?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-13 14:21 發表 查看引用來源

阿蛇只係鐘意啜腸型同蛋型嘅物體。啜啜吓有汁流出最好。

小弟以前都唔食得辣。後來食得多韓國嘢,開始越食越辣。唔知係咪味覺退化咗,定習慣咗。而家食得好辣,以香港人標準嚟講。 ...
又乜L 野腸型蛋形流汁呀

你同果個潛o左水好耐o既淫k 一樣, 都係痴o左韓國人之後愈食愈辣..
火雞麵係佢俾o既, 個死八婆真係食得晒囉!
問佢點練出o黎又唔肯講  

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-13 14:28 發表 查看引用來源

😂😂😂蛇蛇會一滴不漏咁啜晒d汁

香港人嘅標準係普遍都食得好辣

我都食好多泰國、韓國嘢㗎,但就係無進步過🤔,我甚至會辣到嘴唇腫腫哋⋯ ...
其實有冇可能同操體能一樣? 中學果陣個阿sir 對住d 男同學訓話, 大概意思係比如你每日都做10 吓push up,
呢10 吓作用其實唔大, 係你習慣o左10 吓, 再做多d 果陣當然會超攰又酸又痛, 但你忍住堅持繼續做,
真正幫你練大舊肌係第 11吓開始見效, 真係想要練大隻就要不停提升自己個limit

(我就係用緊呢套o黎受大王o既籐條o架啦 )

anyway, 或者要練到食辣o野面不改容, 就要自己o係屋企食, 自己調整辣醬o既多與少
久唔久先出去食一次泰國韓國菜未必有用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆