上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-30 08:40 發表 查看引用來源
比如说。。。学别人秀美腿?虽然说我没有美腿啦
呵呵呵唔好意思, 流o左少少口水

條腰勁瘦囉, 我中意

腳腳都好靚, 雖然咁講有d 唔正常, 但有d 野真係女仔先可以supply 得到嘛!
男人, 係一種異性o既吸引, 性愛情慾上o既滿足
但實不相瞞以前我係成日捧住abc 對腳或者要佢放上我大脾一路摸住一路睇電視o既
唔係性幻想, 只係中意好滑好軟綿綿o既手感

小葵妹妹真係超白

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-30 09:38 發表 查看引用來源
要露多些!😉
咁咪益o左你

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-30 09:47 發表 查看引用來源
流口水 🤤来舔舔 😛
kyaaaaa。。。。。怎么色色了 😱
咁我唔客氣啦

女仔腳只舔過一次, 本宮更喜歡咬
直到最後一次, 差D 塊面都俾人踢歪.....
再講亦都冇人可以再俾我咬了

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-30 10:48 發表 查看引用來源
邊個咁大膽踢蛇蛇?😂
一個好朋友
我地組大隊出去玩, 朝早大家都準備得差唔多就只有當事人仲唔願起身
搖極佢都唔睬我仲拉高張被遮住個死人頭, 對玉足咪露o左出o黎囉  
本來想唧佢腳板但醒起條友都唔怕痕, 於是一啖咬落佢腳趾公
佢本能反應一隻腳往上縮, 另一隻腳朝果一下疼痛來源o既方向一踼..........................
自此之後我都唔敢o係人毫無防備o既情況下咬人隻腳

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-30 10:19 發表 查看引用來源
我从来不要求的,我喜欢主动来的 😂
咁其實係喜歡主動定係聽話被動

歲晚大酬賓, 秀埋最後一張收手o架啦 皇上知我玩論壇但應該唔知我放相上去
龍顏不悅之前要適可而止

今次冇小綿羊, 係陪聖駕出巡去享受陽光與海灘, 所以算唔上白滑

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-30 17:27 發表 查看引用來源
我们的好奇心在同一个点上,哈哈哈
唔需要好奇啦

再相信本宮一次,心心後面嘅嘢大家睇到只會唔開胃

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-30 14:17 發表 查看引用來源
你咬佢邊度?😂
手臂咋
你以為係乜

但不得不提呢位女士望落去弱質纖纖其實好鬼大力,尤其是塴牙🤣

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-30 17:20 發表 查看引用來源
脚趾?!?!?!?!?!
佢哋超中意㗎,皇上都係🤭

呢樣嘢唔怕主動囉,自己塞入對方個口,佢會愛死你

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-30 18:00 發表 查看引用來源
well。。。如果她不介意,我也是ok的,但是也要他老公同意才行啦
仲有一隻小綿羊會呷醋㗎,分分鐘比老公仲難搞

條友早年同本宮環遊世界,就係打死都唔肯去袋鼠國🤦🏻‍♀️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆