不如講下你/妳點同佢分開?

收藏  |  訂閱
7  2.4k

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-30 01:35 發表 查看引用來源
想問下當你和sp分手時,會感到心痛嗎?

同佢最後果一次, 完事人地射果下我差d 喊o左出o黎
不過咁係因為我有少少好似中意o左佢, 但又明知我地係唔會work o既
長痛不如短痛囉...

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-31 20:42 發表 查看引用來源
咁埋被佢無限中出,留反個好回憶
最後果次係中出o架, 跟住返屋企路上先自己去買事後...
係唔係好回憶見仁見智啦, 我係當一dd彌補, 因為提出中止果個係我嘛
當日其實係玩完d 好激o既o野, 已經搞o左好耐好耐乾晒塘咁滯啦
落o左ky 係入到但係都痛, 知道佢扯o左旗自己忍住都俾佢插多最後一劑...
喊唔係因為痛, 而係真係有d唔捨得
一開頭講要有性無愛o既人係我, 但唔知幾時開始感覺我自己都當o左好似拍拖咁
想搵人傾計拎起電話第一個通常都係打俾佢, 有咩o野需要搵人俾意見第一個又係諗到佢,
偶爾仲會對佢發脾四 當然除o左應該要做奴要服從果時啦
已經好習慣生活入面係有佢囉, 但一諗到佢講過一句令我好心寒o既說話,
只能夠忍痛中止呢場關係

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-9-1 16:07 發表 查看引用來源

介唔介意講佢講左邊一句心寒嘅說話?
睇完都覺得你好心痛!
果陣其實仲係whatsapp 傾計了解嘅階段,講到以前D戀愛史,以後仲會唔會想正經拍返拖,
佢話談戀愛係fucking stupid...
當時我冇為意,因為論作為sp 嘅條件佢真係一流,
但我雖然果陣係想洩慾,long term嚟講都仲會想有一個錫我同可以俾我為佢付出真感情嘅人囉

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-9-2 16:04 發表 查看引用來源

咁佢咁講可能都被傷害過,或者只可以話佢識玩囉. 岩呀!女人雖然做sp但都要帶少少感情,否則做個時都唔夠enjoy
可能啦, 如果係o既話都算係收得幾好囉
應該叫恰到好處, 介乎俾人睇出同睇唔出之間, 有種好特別帶點憂傷但又好似唔係好care, 型爆
冷酷得o黎有d 暗湧, 俾佢虐真係好有氣氛

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 08:51 發表 查看引用來源
佢打破咗女人嘅幻想

都唔係百分之一百o既
當然呢個都係其中一個重點, 無心想拍拖係一回事, 但更重要係個態度囉
粗口我都成日講 但都會有分咩可以講咩唔可以嘛
即係如果佢答我唔想要女朋友, 唔想一對一穩定落o黎, 我未必會有咁o既反應
查實又有幾多人會同sp 講自己已經有想拍拖o既打算呢?
但我發現自己有d 冧人, 而呢個人表現出完全唔尊重甚至係鄙視愛情咁o既態度,
真係驚驚囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 13:38 發表 查看引用來源
所以其實差個少少,但意思就分別好大
其實如果妳唔係對佢有啲意,根本唔會在意佢呢句說話。
偏偏妳對佢有啲幻想,雖然唔一定有發展,但佢呢句說話變成令妳對佢有抗拒心

...
係人品/人格吧
即係同一個人, 佢d 特質如果同你只係普通朋友/ 同事 (或者性伴都算)
你會覺得無所謂甚至可能有d funny, 但你唔會揀呢個人做你男朋友/ 女朋友/ 老公/ 老婆

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-4 17:09 發表 查看引用來源
但咁樣人格都可以一齊做愛?做愛唔應該有愛和欣賞而做?
係矛盾o架啦 勉強要兜o既話我只可以話佢都有佢被我欣賞o既地方囉
性伴同散餐對手有時候我都不自覺咁用o左揀男友o既準則去挑
但意識到佢只係sp 果陣又心諗算數啦, 又唔係真係要同佢過日子,
所以性格上o既特別又忽然變得可以忽略
主要都係睇返外型, 體格, 同埋愛好
佢床上技術好, 回氣快, 需求高, 射得多, 搞o野o黎講近乎perfect
玩sm 又有一手, 要求嚴格, 下手真係好重一d都唔會鍚住人, 俾佢鞭三四籐真係已經超難忍,
但我中意先有味道嘛
呢d 可以算係我欣賞佢o既地方
同埋果陣搵sp 我一個心態本來就係想放縱, 想折磨自己, 雖然明知佢價值觀有少少問題都一副"理9佢" o既心態
就係咁囉

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-9 15:40 發表 查看引用來源
小心將來佢力道控制唔到,愈玩愈激,最終賠上自己生命,
無啦早就同佢結束o左
就算唔係我都好小心o架, 只有patpat大脾手掌腳掌4個地方可以打
用具只限細個被打慣o既籐條
危險同犯法o既o野我係唔會做o既

前往最後回覆