一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
18  10.0k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 09:18 發表 查看引用來源
堂,又點會表弟?最多係疏堂,同太公咁解,
係咁o既咩?
由細到大我地其實都係直接叫名多, 呢d 稱呼o既o野真係唔熟

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 12:23 發表 查看引用來源
7層大廈我都有同學住過,仲知佢地係廚房沖涼夠胆死走過對面樣樓梯轉角及添,不過只是睇到佢個妹沖完起身果下,得個頭,原來坐櫈仔,全家好有默契唔會行出廚房。
亞嫂係果個年代護士自然開放好多,而家唔同囉,乜都講例,而家已經無護 ...
你地係咪講公屋?
沖涼房同馬桶係同一個空間, 都o係廚房隔離, 同樣係o係一個好似騎樓咁o既空間入面果d?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 12:27 發表 查看引用來源
我有女性朋友,由網友變真人朋友,個仔一上中學就教佢笠套,可以去佢地床頭櫃攞,只係講解,示範拆包裝,拉長,無笠真野,唔知係咪笠手指。
重點唔教淨係教人點拆包裝, 唔L 駛中學程度先學呢D 下話

回覆 44# hqkwtang 的帖子

哎呀~ 7 o左添   
印象中係好似唔知邊度見過, 可能未必係親身

我講果種係以前一個ex 住過, 有o係佢屋企沖過涼仲覺得好得意,
可以沖涼同時洗埋馬桶   
個仆街話佢天冷時試過一路沖住熱水一路痾屎

後來發生o既事係後來o既事啦, 仲同緊佢一齊仲係好冧佢果陣o係佢屋企,
我入廚房拎o野佢o係旁邊沖涼, 佢怕整濕d 乾淨衫好多時都放o係外面,
見住佢fing 下fing下咁走出o黎真係流晒口水

分手後過一排叫做做返o左一陣子o既朋友, 因為其他原因再上過佢屋企,
間屋已經搵人裝修過, 間隔差唔多只係高級o左   
個白痴仔居然換o左透明玻璃門囉...
同樣差唔多o既劇情, 我當自己屋企咁去廚房摷o野飲,
佢o係後面 "唔該借借我要去個toilet", 偷偷望過一眼果碌曾經俾我含過插過我o既啫啫...
果刻真係好感慨

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-15 06:34 發表 查看引用來源

公屋的前男友 這個我也沒聽妳說過
能多分享一下什麼後來的事什麼感慨嗎? 我喜歡聽有情感的故事
早晨衰妹, 終於捨得返o黎啦?

咁多零零碎碎o既o野要咁o岩提到先有得講o架...
是咁的, N年前啦, 應該係大家廿零歲初出o黎做o野冇耐果陣
隔日見面每次都可以搞幾個round 你都知廿歲仔性慾係最強橫o架啦
條友技術都算係中上o既所以當時都好中意同佢做, 於是咪有o左只要望到佢條啫啫就流口水o既講法囉
之後係俾我一個朋友舉報, 話見到佢拖住另外一個... 審問之下佢都認o左,
令我最火爆o既係佢地原來已經一齊o左將近半年
(係鬧交之中我攞佢手機睇到d 通話紀錄, 果個時候手機冇而家咁hi tech 但都睇到d o野,
就連我地見面果d 日子, 雖然果排已經冇見咁密, 但係在同一屋簷下, 我非常記得o既係果日之前幾日同佢搞o野o既大概時間,
兩劑之間果段休息時候, 我應該係去o左toilet, 佢都同另外果個發 sms, 大家都知抖抖之後會再搞嘛,
個撚樣居然同另一條女講話要陪阿媽去買d 野其實係等住我出o黎再俾佢o既服務...)

長話短說, 咁梗係冇得救一定分得啦, 分果陣好決絕, 我話我呢世都唔想再見到佢,
因為呢個係一個好嚴重好嚴重o既背叛, 我最最最唔能夠忍受o既一樣o野
後來呢, 同一d common friends 吹水無意中吹到, 我又點都心靈上有d 八卦 加上本來真係好愛佢o既...
睇o左幾張佢地o既相, 果個係一個公屋女, 都真係幾靚o既,
唔及你啦當然 100分滿分我俾你 95, 佢 78, 不過佢同我好唔同, 性格溫柔小鳥依人好多,
我先開始反省係咪我太惡太粗魯先令到人想試試另一種口味... 開始冇咁嬲囉

之後再過o左一排, o係街頭偶遇, 好似係佢截住我o既, 講o左d 正經事咁啦, 講完我想走,
佢再同我講話同公屋妹已經分o左手 (我好似爆o左一句關我撚事呀類似咁o既話 )
之後佢再話佢知道要同返我一齊係無可能o既, 亦都唔係想提出咁o既請求,
只係想正正式式咁為自己過去o既行為鄭重咁道歉, 我唔想同佢做朋友o既話佢完全明白唔會強求,
只希望如果有下一次偶遇, 我願意點個頭打個招呼咁已經好足夠... 我見佢態度都算幾誠懇又冇咩過份要求,
就正式下o左啖氣原諒o左佢囉
(其實我雖然惡死, 但某程度上都幾易氹 )

於是慢慢有返d 朋友般o既相處, 同埋上面提到上佢屋企o既片段
只係講到話佢屋企o岩o岩搞完裝修同以前唔同晒, 我又衰八卦而且正好o係附近, 咁就上去睇睇
真係friend 一般咋, 完全冇果d 身體接觸...

就除o左去廁所果幕, 再一次地衰八卦偷望o左一眼人地條啫,
感慨o既係因為佢o既不忠又好, 因為我果陣d 港女臭脾氣又好, 因為大家戀愛(唔係性愛)經驗唔多,
唔識得遇到問題時開心見誠攞出o黎講, 比如話佢受不了我三日唔埋兩日發爛渣要求我檢點一下等等,
完全係可以避免或者解決到o既事, 因為冇人去做, 導致到我地最終分開o左
望住果碌棍, 雖然只有短短兩三秒鐘, 我已經諗o左好多o野
就係如果唔係o岩o岩提到果d 人為失誤, 可能果陣我已經除晒衫o係床上面等佢, 可能已經衝埋入去踎低同佢含緊
果陣真係好正o架, 血氣方剛o既男仔, 耐力又好回氣又快, 射得又多又濃又白陣味超強, 俾佢口爆好有feel 的
可惜呀, 走到呢一步, 呢支插過我下面同我個嘴無數次, 曾經多麼親近, 如今多麼陌生o既棍棍,
感覺真係好唏噓好可惜囉

唔講都講o左咁多, 都唔爭在同埋見係你咋
當其時係真係好中意佢, 佢出身雖然係... 低o左少少, 但個人都ok 上進, 我欣賞佢,
床上o既o野都係, 佢唔係破我處果位但係果陣o黎講佢係俾得我高潮最多果個
果d 咩身水身汗肉搏戰呀, 原汁原味幫人口交口爆其實都係由佢開始o既
係好有potential 可以一直走落去o既一個對手, 而家諗返轉頭, 如果唔係果次o係果一刻同佢分手,
打後一切都可能會完全唔同晒, 我未必會遇到後面o既某些人, 未必會經歷之後經歷o既人生,
未必會同後面o既某一個人一齊然後分開傷得更重, 未必會作賤自己搵sp 開始玩起性虐,
未必會遇上大王做佢女友+女奴+老婆
雖然我都好中意而家o既生活同埋處境, 但咁樣掉返轉頭o黎幻想一下都幾有趣啫

未有新topic 諗到住嘛...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-15 13:04 發表 查看引用來源

我的問題是
1. 我在什麼地方失去了餘下的那 5 分? 其實 95 也太誇張了吧

2. 身水身汗的肉搏戰是什麼一回事? 有可以分享的嗎? 不想說也沒關係的 畢竟都是跟前度的事...
1. 冇計分表啦傻妹 只係感覺, 95分你當之無愧
呢個得分係包括o左可愛o既外貌, 又白又滑o既皮膚, o岩o岩好揸o既波波, 又長又直o既大長腿, 善良o既心地, 小綿羊咁o既性格同埋 識打扮o既fashion sense

2. 肉搏戰係當時初出o黎做o野冇耐嘛, 錢唔係多, 加上未識同大王同佢d network, 出去玩主要都係本地遊居多囉, 長洲大嶼山果種...
租間度假屋住幾日行山玩水 bbq 之類
唔駛講梗係夏天去得最多, 兩個傻仔傻妹拎住一袋二袋搭車又搭船去到又搵路又盛當然搞到身水身汗, 終於去到度假屋安頓好之後弧男寡女, 你話先做咩最好呢
好多時床都唔上 (因為夜d 沖乾淨涼要訓落去嘛), 就o係地上搞起o黎, 鍚吓摷吓就開始除衫又含又奶又啜咁囉
經常性係冇準備好就開波, 前戲到差唔多先至搵套, 我就o係地上追住人地支o野o黎含等佢專心唔到
果陣唔淨止係我, 佢都會原汁原味奶我下面, 大王對著高爭鞋o既腳情有獨鐘, 而佢好似冇呢回事, 著乜佢都除o左就又索又啜到乾乾淨淨
當然我都禮尚往來啦, 好細心咁品味人地搞完之後射出o黎o既每一滴 果個時候出得去玩, 連續幾日每日三到四次好普通
飯枱, 床, 廁所, 窗台, 有時候深夜無人o既海灘, 橋底, 周圍都做過, 講緊係真係好夜, 凌晨兩三點或者之後咁,
係諗到想搞o野專登出門去搵地方搞o既
果陣俾佢話過我, 佢話認知中o既女性係三十打後先性慾愈o黎愈強, 點解我廿歲出頭就滿腦子都係性愛

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-15 14:16 發表 查看引用來源

英文有句嘢咁講: your past made you who you are today。過去嘅你成全今日嘅你。

小弟最近多咗諗嘢。係諗以前嘅嘢。人到中年(做咗少坑?),不期然會回顧前半生做過啲乜。

我發現自己好似冇乜好嘢做過,衰嘢(多數同女人 ...
本宮讀得最多果句係 you are what you eat
狗公公應該猜到係邊度睇返o黎o既

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-15 14:40 發表 查看引用來源

莫非?

差唔多啦 就係雞汁

前往最後回覆