睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
36  29.8k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-12-14 13:48 發表 查看引用來源
我老婆42每次都會用口,人哋話女人四十狼虎之年,我老婆反而冇乜需要
咁你個 "每次都會用口" 係咩一回事? 或者話幾耐一次先?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 13:56 發表 查看引用來源

就係唔係囉,我紥無所謂呀,我但求有得中出咋😂
咁你仆街啦
我理解佢o既意思係做愛已經唔關我o既事
唔想做, 更冇可能俾你中出, 既然唔做愛又唔中出, 所以你亦冇必要搞咁多o野走去紥
我既然唔同你做, 你依然想去紥o既話, 即係你想o係出面玩, 想確保唔會搞出事而且玩得更爽,
所以更加唔會俾你得逞

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 14:09 發表 查看引用來源

我有時都覺得係,有段時間為咗呢樣嘢,氹又氹過,嘈又嘈過,先叫好少少!

我同佢講,識咗咁多年,都係咁想同你做,證明我真係愛你,但如果你真係經常拒絕我,當我忍唔住嘅時候或者會出去出面搵食,到時唔好怪我😤

之後先至好少少,keep住 ...
嘩屌... 你仲未死真係好好彩
女人最忌聽到呢d "xxxxxx 到時唔好怪我" 咁o既說話  
換轉係我 (而家唔知, 但以前o既我) 可以馬上同呢個男人分手

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 14:18 發表 查看引用來源

那些年如果早啲開竅,應該有得食到一個靚女人妻同事🙈

不過當年覺得有女朋友唔可以出去攪攪震,所以放棄咗呢個大好機會🙈
原來如此...
我收番晒所有粗口同埋嘲笑o既字眼
寧願打飛機同埋"覺得有女朋友唔可以出去攪攪震"o既男人, 值得受人尊敬o既

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-14 15:49 發表 查看引用來源
係咪架?唔好老點我喎!😂
我和議😁
好幾次俾伴侶以外嘅人口爆,之前同對方嘅聊天話題都係啜啫啫

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 17:17 發表 查看引用來源
但唔會系第一次聊就事成....嘩😅😅
女對男,係
男對女,可能就要多幾次

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-14 23:11 發表 查看引用來源
啜啫啫變口爆?
哎呀將心比己呀
含到人地熱血沸騰之後唔俾人射出o黎, 好殘忍啫
本宮宅心仁厚, 唔做損人不利己o既事

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-15 07:50 發表 查看引用來源
有時間都幫我含吓...俾我射吓
咁就有時間先啦 差唔多開工, 係咁!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 08:52 發表 查看引用來源
咁口爆完仲有冇插?😉
有o既, 但係要俾人打屁股o架
打到佢進入狀態 ready為止

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 09:09 發表 查看引用來源
果陣時已經有打pat pat?😉
我講而家啫
以前... 睇吓係邊個啦
出面貪玩果d 口爆完就 the end o架啦, 男朋友o既話訓底傾吓計, 你摸摸我我摸摸你,
攬吓鍚吓咁樣等人回氣囉, 然後就round 2

前往最後回覆