笑話變成真

收藏  |  訂閱
4  14.8k

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-19 00:01 發表 查看引用來源
因為主人向來很忙,有開工,沒有收工的,我曾經開玩笑說我跪在主人公司的檯下給他口交的。這次在主人的公司替主人口交,雖然沒有射出,但也算是成功了一半呢!
試過一次不過係o係屋企wfh 果陣
老公同老細zoom 緊, 我爬到枱底含佢支o野, 佢扮到若無其事咁望住screen入面個阿伯然後射到我一嘴都係
俾我笑o左成晚

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-20 12:39 發表 查看引用來源
頂,咁樣爆其實唔過癮架,好似阿伯幫佢含爆咁架!😫

我過癮咪得囉
其實又唔係阿伯o既, 印象中50歲左右, 係佢老細

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 13:07 發表 查看引用來源
果次佢耐唔耐射?😉
普通... 佢係咁想踢開我, 傻仔唔記得o左書枱底有塊板貼住我背脊,. 點踢我都依然o係同一個位o架啦
同埋佢又唔可以太大動作, 只能夠任我魚肉
最後係zoom 緊o既同時老板果邊有電話要接, 叫佢等等, 趁果個時候出絕招擊敗o左佢
但最後係佢調返轉頭唔俾我出o黎住囉, 仲滴緊精, 當然要啜返乾淨佢啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 14:11 發表 查看引用來源
乜嘢絕招咁勁?😉
一個字,吸
唔係含住,係吸入口,出嚟果吓用條脷圍住龜頭掃一圈
再吸,吐,再掃
一下快一下慢
Feel住支棍嘅動靜,開始有跡象想射,條脷用少少力
口腔全程保持真空
大概係咁上下

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-21 12:54 發表 查看引用來源
妳小心搞到妳老公有陰影,久而久之陽痿,唔係嚇妳,男人最忌就係心理影響,妳再含佢時佢腦海又走番佢老細個樣出黎。😓

幫佢同老細增進感情嘛

anyway 果個已經係幾個月前o既事, 老細同佢口爆完之後至今我再幫佢爆o左幾廿次, 唔見得條友有咩陰影囉

前往最後回覆