上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.2k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 09:42 發表 查看引用來源
我要去你的王国当永久居民,我也超级讨厌小三的
说真的,我是曾经有喜欢过一个男生,但是之后我才发现他是有未婚妻的。虽然我知道以我的条件,要去破坏别人的感情是很简单的事情,可是我从来都不会这样做也不会这样 ...
我冇宗教信仰, 下唔下地獄就唔討論啦
只係單從人性o既角度而言, 我會認為一個可以背叛自己女人o既男人今日追得我,
明日一樣可以背叛我去追第二個囉
成日o係度長篇大論話我中意得o既男人要點點點, 冇錯係真o既, 但關鍵時刻我咩都可以忍
對我差d , 唔照顧我, 打我鬧我都有得原諒, 對我不忠係絕對絕對冇可能再一齊走落去, 一次都唔得

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 12:23 發表 查看引用來源
咁試到其他女仔下面嘅味道有乜嘢感覺,同男人味道唔同?用埋對方下面形狀同自己有冇分別?😉
尿味其實差唔多, 女仔稍為重少少因為畢竟收o左o係入面

順帶一個溫馨提示: 作為男人o既養成一個習慣, 公廁尿兜冇得好講, 有公德心o既我亦唔建議你咁做
但情況許可o既話每次痾完之後順手抽一格廁紙印一印d 尿先收返你個好兄弟入去,
就算你事前唔沖涼, 女人幫你含果陣果股尿臭味o既分別都明顯差好遠

至於體液本身, 女性分泌同男人精液當然唔駛講, 氣味同味道都係兩個世界
精液可以好苦澀而且勁腥, 女人o既愛液至少我試過o既唯一呢一個其實冇咩味道

下面形狀, 睇自己同睇人視角好唔一樣囉, 未必可以作準
我只可以話睇得出係曾經俾人用得幾盡囉 畢竟男朋友係鬼仔, size 同耐力都比亞洲人強
(呢d 野就算冇親眼見, 佢男朋友都o黎過幾次香港探佢o既, 有d 野隔離房聽得出 )

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-8 08:33 發表 查看引用來源
我每个星期一到星期四都有去健身的咯,除非有特殊情况没办法去
一個人有一個人o既好處 想當年自己住果陣我幾乎日日唔係去gym 就係去游水
宜家一星期去兩日左右已經好唔錯, 不過都會落街跑步或者做做健身操囉
weekend 同老公一齊先特訓一下

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-7 17:10 發表 查看引用來源
erm。。。那你要不要看我尿尿的地方呢?
尿尿的地方...

初相識果陣個白痴仔都係咁問過我, 果陣估計係有d 好感咁啦, 仲未真係o係埋一齊, 但已經會講咸濕o野
我地"溝通"到大家中意睇異性d 乜o野, 賤人話佢中意女人o既腿同腳趾,
大 9我話如果我敢send 條腿張相俾佢, 佢就俾我睇佢痾尿o既地方
我好老實咁send 左自己對腳o既close up 俾佢, 點知換o黎o既係一張馬桶o既相囉, 仲要係有癪o既

希望你唔好學佢

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-7 15:34 發表 查看引用來源
谢谢你~不知道蛇姐说的那位好fit好性感马来西亚女人,是不是也这样的呢
至于前面嘛。。。等到40页的时候我再考虑看看呗
有咁o既事?
我好似冇乜點識過馬來西亞女孩, 你個post 入面我冇記錯係提到過... 我算兩個人吧
一個係以前同我同住過, 澳洲出世o既ABC, 中日混血 (我私底下叫佢珠珠), 另外一個定唔知幾多個馬來西亞女仔係老公形容俾我聽
具體咩身材我就真係唔清楚啦, 不過以我對佢o既認識, 佢可以睇得上眼o既女仔一定高高瘦瘦, 有對大長腿,
應該就係你呢個type 囉!

珠珠o既話身材就真係超fit, 條友唔食飯o架! 你信唔信果陣有好一段時間, 我地屋企個廚房係真係一粒米都冇?
佢搬入o黎之前我自己d 物資食晒之後, 四五格o既廚櫃就只有幾樽herbs, 一支橄欖油, 糖鹽胡椒粒之類o既簡單調味料
赤腳唔著拖鞋出入已經好基本, 地板真係乾淨到訓o係入面過夜都冇問題囉
果陣我同男朋友講你想o黎我屋企訓, 請你食飽飽先好上o黎, 我實在唔知可以攞咩去招呼你

btw, 師姐呢個背影, 呢個pat pat 呢條小蠻腰, 真心係好好睇
唔似得部份男人咁樣乜叉都要大, 大波波大屁股我真係唔明好在邊度, 你呢d 至係 perfect

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 08:05 發表 查看引用來源
啊哈哈哈哈哈哈哈哈哈,姐姐你怎么知道我要做什么了
既然已经被发现了,就不好玩了

咁睇o黎佢係跟你地學壞o左, 然後返o黎就玩我

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 08:00 發表 查看引用來源
不管是什么运动都好

真係晨早流流又要人諗埋d 衰o野

有一種運動真係好駛得o既, 尤其是如果你想keep 住你o既小蠻腰
搵個信得過o既男人, 將佢下半身棍狀o既果個器官插入去自己下面, 用佢o黎做支點搏命咁扭腰
燒脂得o黎好舒服o架

我每個weekend 既特訓都有呢個環節
起身執一執個樣換套衫, 先落街做完熱身之後跑返30-45分鐘, 沿途公園有d 健身設施操個30分鐘左右
宜家主要都係落雨天先會去gym, 戶外吸吓新鮮空氣個人醒神好多, 尤其是兩個平日都坐office
操完體能返屋企再磨練心靈, 要堅持最最最安靜咁俾老公用籐條打30下屁股
然後先做愛再沖涼, 我中意同佢大汗淋漓果種身體接觸
洗乾淨換套衫, 差唔多時間食個 brunch, 然後一係行街街, 一係去探探長輩, 又或者去搵朋友
好忙碌o架weekend, 所以星期六日基本冇咩時間上網吹水

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 09:27 發表 查看引用來源
幸好他当时没认识我呢,不然应该更爱捣蛋,还会拆家
佢敢? 我 j 都咬斷佢

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 09:26 發表 查看引用來源
谢谢姐姐的赞美~爱你么么哒
说到吃的,我绝对相信没有吃饭,因为我本身也是比较少吃饭的,我喜欢吃salad,米粉之类的
最后呢,我不明白男人的想法啦,但是我也是蛮想要试试看G罩杯是什么感觉 ...
唔唔... 不能同意更多
同女仔住其實開心好多, 除o左冇得俾人插同冇o野含之外   
澱粉質o既o野我冇咩追求, 好多時候夜晚都係cold cuts 加芝士加紅酒睇電視
中午果餐佢幫我pack 三文治
最主要係乾淨企理囉, 唔似得某D 男人, 俾人睇佢痾尿o既地方之前都唔刷一刷先影相
講得d 咁o既話題起碼有7 成想食我o架啦, 少少功夫impress 一下人都懶

G罩杯嘛, 我覺得開頭會好得意, 但時間長o左條腰會好攰
我發誓咁講並唔係因為吃不到的葡萄! 但凡事都要講配搭, 講線條, 講整體感覺囉! 唔係話一味愈大就愈好o既

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-9 11:19 發表 查看引用來源
没有男朋友的话,用玩具也可以吧,哈哈哈
可以當然係可以, 但我中意俾人插插插我啊啊啊跟住之後有d 男性先有o既味道填滿口腔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆