上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-17 11:00 發表 查看引用來源

吸煙扣2分
粗魯扣2分
粗口爛舌再扣5分
駛唔駛咁狠呀

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-17 11:26 發表 查看引用來源

我相信K師姐唔會亂up啦
係咪因為個下吸既動作練得多呢?
如果係呢個原理, 唔吸煙就要食多d冰條練下
應該係因為煙草導致口腔同舌頭比一般人粗糙, 含住龜頭果陣男方覺得有更大刺激

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-17 13:14 發表 查看引用來源

呢個版本好聽得太多。
好聽係好聽, 不過有d 心up

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-17 13:24 發表 查看引用來源
刺激確係刺激嘅。不過,變咗成條J都係「醇萬好煙味」嗰度點搞。
no no no
口爆前唔食煙, 體罰前唔飲酒
呢d 係對對手o既基本尊重

同埋又唔係一口煙一口J...

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-17 14:02 發表 查看引用來源
體罰前係罰方唔飲酒?
如果我做你嘅角色,我要飲茅台至得😂
矛錯係罰方, 施罰果方都唔建議飲啦當然
道理係一樣, 就係唔想酒精麻醉神經
信我 打屁股係對工作或者其他方面表現有幫助o架!
我將佢同晨操合併, 當然係周末(例如聽日咁) 先有咁o既時間啦, 朝早跑步/游水/ gym 一粒鐘左右,
返上樓俾佢打 30籐, 呢個唔係搞o野前戲所以要盡忍唔出聲唔郁,
先前運動係體能, 操完體能再操毅力精神力, 即係再難再苦都唔好放棄o既意志

衰公打我會打到扯旗 同埋嚴格o黎講呢個係佢提供俾我o既服務, 雖然係受皮肉之苦
所以鞭完30籐之後會同口幫佢出, 或者間唔中都會做愛
完事沖個涼換件衫再去食早餐

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-17 14:00 發表 查看引用來源

個陣嘅感覺應該係好心up㗎 😭😭😭
聽返都仲有少少陰影...
平時唔會話刻意去回憶, 但有d 烙印o既o野係一世人都唔可能忘記o既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-17 14:38 發表 查看引用來源

用藤條😵‍💫30下
打完成日都唔駛坐喇
黎緊可以鼓勵工作想有表現嘅人比我打下😆

你好強呀
打前仲做晨操⋯真係佩服,比著我實暈仲可以之後食埋早餐 ...
冇計,鬼叫自己為食… 唯有keep住日日操先至可以食得安心😁
所以更加要用埋籐條一齊鍛練
我同自己有協議㗎,偷懶唔做運動果日罰雙倍,大王一定要打多我30籐手板,然後當日准佢打包一份明知我都中意食嘅嘢返嚟喺我面前慢慢享用,只有一份
如果佢心軟唔罰我,再下一次口交我會咬佢啫啫😝

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-17 15:51 發表 查看引用來源

問題。點解要打呢個數目呢?好意頭啲?
之前係20,話明係鍛練梗係要逐步增加難度同痛苦程度,都忍得住咁先有意思

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-17 16:59 發表 查看引用來源

對自己那麼嚴格 果然有點像那位女星😁😁
夠啦😒
你真係變咗
係咪最近識埋D唔知咩人學壞啦🤨

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 09:08 發表 查看引用來源

張、天、愛!😱😱😱
蛇蛇師姐果然係超班呀🥳🥳🥳
點忍心用藤條去打蛇蛇師姐
見到佢痛到喊⋯真係會有種我見猶憐嘅感覺
咪聽個衰婆亂up 廿四

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆