收藏  |  訂閱
5  5.7k

我地唔係夫妻, 但感情穩定, 一齊左快七年啦, 既係愛人亦係好朋友好兄弟乜都玩得一餐, 只係差個簽名証書, 應該都合資格可以發表卦? 就講最經常而且係我最中意o既模式:

先o黎食飽飽返屋企, 我唔係好中意沖乾淨晒涼臨訓前o係床上先搞, 因為即興嘛,
而且我中意仲係著住返工西裝好型o既果個佢
入到屋仲吹緊水up三up四, 之後開始摸同咀, 一邊除衫摷, 就o係客廳梳化前面跪o係地上好有mood咁幫佢解開褲頭,
將已經扯硬o既棒棒拎出o黎又聞又舔之後一口含落去, 聽對方細聲o既呻吟
佢會捉住我個頭抽插我個嘴, 搞一輪之後佢扶返起我擺低o係梳化, 拉開我d衫從我頸上鍚到乳頭,
雙手同時往下摷, 我自然地將身體捲埋一舊, 佢就捉住我對腳, 通常我都係著裙o既,
佢就從我小腿鍚落去, 到腳背啜一啖, 跟住除底我o既高爭鞋, 逐隻腳趾擠落口啜, 再伸脷舔我腳板底, high到觸電咁係咁叫囉
跟住再向上進發, 有時同我口交有時用手指出力挖, 搞到我典o黎典去不停呻吟, 會有高潮...

之後靜落o黎回一回氣, 佢企起身, 我坐返正o係梳化, 拉佢過o黎再含含,
然後拎轉身, 有時跪上梳化有時企o係度手按住梳化, 同佢講要佢打我幾籐, 佢從梳化頂拎出籐條
(我地各自家中或者廳或者睡房都一定會有)
有時手拍拍我屁股熱身有時直接就o黎, 大力咁鞭落去, 我都已經慾火焚身好想搞o野
就故意好似好享受嘴角帶住微笑咁細細聲嗌幾下, 只係前戲追求刺激o既一個環節, 所以無規定點樣鞭o既,
我如果繼續keep住姿勢佢就係繼續打, 我中意佢又中意, 亦都有溝通過大家都想咁樣玩,
咁一般平均都係10-20籐左右啦, 有痛o既感覺, 視乎當日狀態到我自己feel到就快痛到失控狂喊之前會停,
再攬住鍚返再摷再含再舔咁樣, 先至開始埋牙

姿勢有男上有女上有狗仔, 20-30分鐘咁上下卦
痛苦過之後再舒服特別爽, 未試過一次咁樣搞o野係無高潮囉
不得不提o既係如果咁樣搞o野法, 好多時d體位換o黎換去到最後都係我訓梳化, 佢跪o係前面插,
呢個姿勢好入o架, 而且唔似得床軟林林咁, 男方用力好容易, 雙方都會超high
佢會執起我一隻腳舔住腳趾搏命咁用啫啫捅我直到射精為止, 最後出返o黎塞俾我再啜乾淨
亦有好多時我高潮n次high到阿媽都唔認得, 會做完之後攤o係梳化將套套入面d精液倒返落自己面上, 或者直接飲(吞)埋佢
之後繼續訓o係梳化喘氣休息, 佢會坐o係我旁邊地下間唔中咁鍚我幾啖再傾傾計

o係佢屋企更好, 佢有露台, 求其披條毛巾出去o黎一支事後煙
入o黎飲杯o野先至施施然咁收拾殘局

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2020-2-20 12:49 發表 查看引用來源
有你呢種伴侶係男人都開心啦,但唔係條條女都咁識享受麻
嘻嘻嘻咁都要個男人有情趣識玩同敢玩至得o既

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2020-2-21 08:00 發表 查看引用來源
當然啦,咁你同佢七年之間無第二個?
當然無, 我唔做呢d野

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-2-24 18:18 發表 查看引用來源
30 分鐘....利害.....插到近廿分鐘都可以做 av 男優...
係難, 但唔係無可能囉
戒打飛機+多搞o野+做運動+食o野健康d (呢個可能有d難), 我train過一個前男友, 係做得到o既, 睇你有無心  
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-2-26 01:09 發表 查看引用來源

查實係咪真係要三十分鐘先可以越昇軏越高呢 (我指女性) ?
唔係囉, 雖然心入面或多或少都會崇拜呢d持久男, 但最美好o既性愛唔一定要係抽插時間好長o既
搞o野係要花時間, 不過前戲後戲更加重要嘛
你講得o岩, 好多男人其實都係十分鐘之內交貨, 而好多女人其實亦都覺得無問題o架,
包括鬼佬都一樣, 呢個唔係網上d人吹, 以前同過一個過o黎留學o既abc同住過幾年,
超靚女又超open囉 佢前任好幾個男友都係鬼佬, 早泄o係外國都係好普遍, 平均男人都係5-7分鐘內完事
當然亦都真係有搞半粒鐘唔射o既人, 例如當時佢o既現任, 男人好鐘意吹噓自己咁樣好勁,
但佢作為當事人到o左後段其實係一d都唔享受, 90% 最後都係體外射o黎結束

引用:
原帖由 小堅堅 於 2020-2-25 18:50 發表 查看引用來源
師姐妳前度唔識貨,師姐咁正
哎呀果陣其實唔正o架 又粗魯又惡死又難氹, 只係勝在咸濕

前往最後回覆