上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.0k

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-20 09:05 發表 查看引用來源
.
那麼有試過早上起不來嗎
週末夜歸總不可能不想第二天睡久點吧?
咁有係一定會有o既 但遲少少起身同晨操並無衝突
勉強咁兜, 晏少少等佢出多d 太陽先去操, 出一身大汗感覺更好

p.s. 一人一次扯平啦, 再亂up廿四我打死你

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 10:48 發表 查看引用來源
嗰種唔係瘦喎。
而係削。
塊面要保留適量脂肪,好似淫Kay咁(唱歌嗰位),先至好睇。
唔好一刀切戒哂澱粉質。
澱粉質呀, 呢樣你放心
日本拉麵海鮮意粉炸薯條, 戒絕澱粉質不如亂棍打死我算啦吧

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 10:53 發表 查看引用來源

已經入咗腦喇
點落到手打你呢
絕對打得落, 仲要鞭鞭有力咁打我
禮拜六晚又俾老公打o左30下不過唔係應該o既 因為係我玩9 佢在先
事緣本身佢話想食咖哩, 下晝我就去o左買料, 俾我執到一個好大好大o既薯仔
條橋係再之前小紅書碌到出o黎
趁佢未返o黎我收埋o左舊番梘, 將薯仔切到同佢差唔多形狀放上去
條友返o黎之後(佢去o左游水, 我冇去因為呢幾日唔方便) 老屈佢陣漂白水味好重叫佢沖住涼等食飯
唔駛幾耐廁所就傳o黎一連串吊你老母o既罵聲啦!
跟住出o黎, 嘻嘻哈哈嗲返輪, 叫佢幫手試味睇吓煲咖哩夠唔夠辣
攞隻豉油點裝o左一啖咖哩汁俾佢, 理論上o黎講煮咖哩呢, 薯仔應該係最入味最好食o既
之但係剛才拎o左舊番梘出o黎...
你懂的

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 12:14 發表 查看引用來源
你好曳曳豬呀!😂
咁玩大皇,唔怪之得佢要懲罰你等你乖d
但30下真係😰難以承受的痛
你係快樂與痛苦咁享受
係咪打完唔會搽lotion?
會唔會打得愈耐d皮會厚咗?
我成日諗打pat pat岩岩醒返記得係打腳板至岩😝 ...
大王都成日玩我啦!
就係驚皮膚變厚先打腳板, pat pat 耐唔中先一次, 尤其是明知會打好多鞭o既話一般都俾腳板佢打多囉
皮變厚又唔係好覺, 沖完涼會做番d 保養
難以承受都有d , 但有時姣到過o左界 就係好想好想feel 到最男人o既男人
俾人插, 幫人含, 射臉射嘴都仲係未夠, 仲要感受埋男人力量o既震撼, 冇o野震撼得過佢將手臂o既力量集中o係一支幼籐條上打落我度
因此其實我最喜歡係打屁股, 完全無助咁呈現o係男人前面, 一個明知難受都任佢糟質o既姿勢咁樣俾佢
鞭得愈大力愈痛係真, 於是愈痛即係被鞭得愈大力, 等d 痛楚減退之後會好冧佢, 超想同佢做愛
高潮都多d 同埋快d o架!

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 13:09 發表 查看引用來源
舊番梘仲唔入哂味?
抑或係煲咖喱多咗香味。
之後呢?籮柚有冇開花?

同大王一樣,小弟都鍾意用番梘沖涼,如果想洗得乾淨啲嗰陣。
佢話苦喎

籮柚都有, 但係之後o既事, 係再夜食完飯扑扑扑o既前戲先至俾籮柚佢鞭
腳板係找數 我承認有時候係搵借口搏打咁樣去玩佢
但亦確實有d 時候見佢懶醒咁, 真係有股衝動大不了玩完之後主動佢打我一身找數, 都要不計代價整9 左佢先

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 14:03 發表 查看引用來源
姣到過晒界⋯點至算呢?
好難講得清楚, 差唔多就係慾火焚身到一個極點卦
好想將自己俾晒人, 又好想要晒人o既所有
感官刺激吧... 插插插o既快感, 啫啫上面o既味道, 精液o既氣味, 俾佢整痕俾佢整痛, 我咩都想要晒!

其實保養都唔難, sm 片入面好多都係誇張o左
識用籐條打o既人唔駛真係發晒矛搏命咁鞭, 大概係一種陰力, 打落o黎好痛, 但唔至於腫到一舊一舊
同埋反正都已經痛, 唔爭在再忍多一忍, 用熱水而唔係冷水去敷囉
冷水係舒服但唔幫助散瘀

我地都係玩啫, 又唔係有仇, 大王見我咁辛苦為佢俾佢快樂其實都會心存感激o架
一來係認真對我, 認真對我地o既婚姻, 唔會o係出面搞三搞四,
二來前戲打完之後果場翻雲覆雨.. 真係正到呢

唔係話要用皮肉之苦o黎換取他人o既憐惜, 但要感情穩定雙方付出係必需o既
只不過同佢呢段關係入面佢對性愛o既需求就係女伴o既難受會令佢更興奮
冇咩後遺症o既痛苦, 我唔介意為佢忍受一下

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 14:45 發表 查看引用來源
我完全明你講緊咩,阿蛇。你講緊一樣好正嘅嘢。
我都好想進入BDSM嘅世界。做個最男人嘅男人。可惜小弟資質差,接收唔到,甚至連想像都想像唔到。

https://cassandredayne.files.wordpress.com/2015/02/prot ...
咁我都有樣o野想像唔到: 你成日淫kay淫kay, 人地究竟淫o係邊度?
定還是我miss 左一d 八卦o野無睇到?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 15:12 發表 查看引用來源

做M都可以成為最男人嘅男人
唔試過唔探索下又點知啫,係咪?
我就接受唔到一個男人趴喺度俾女人鞭打啦
呢種痛應該係要由女人去承受嘅
男人為自己女人吃苦我傾向中意精神上果種,比如話出面做嘢壓力大,心情煩躁,但一踏入屋企門口即刻好似變臉咁對住老婆笑
但思想矛盾嘅我同時間又會appreciate 佢可以搵我訴苦,俾我做果個同佢分享一切嘅果個人
也許如果我做唔成佢條女會想做佢阿媽,用自己身體為佢擋住晒一切嘅痛苦,淨係睇住佢快快樂樂的😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 16:15 發表 查看引用來源

我諗緊某部平時好強勢嘅男人應該會鍾意比人打下
蛇蛇師姐你竟然連做佢阿媽都諗過⋯🥺🥺🥺
實不相瞞我係打過大王好幾次o既
不過係佢玩得太過火囉
其中一次係佢買道具整我, 一d 塑膠蜘蛛定曱甴之類咁o既o野
我咩都唔怕就係怕昆蟲 個仆街搵o黎一堆有大有細o既蜘蛛收o係我對鞋入面
出門扮晒幫我攞埋鞋咁, 望一望裡面之後 oh shit 跟住拋俾我
d 野飛出o黎搞到我成手成身都係蜘蛛仔, 嚇到我尖叫又將隻鞋一拋
個高爭鞋跟一野鑿落我額頭
另一次係假曱甴放我咖啡, 最後一啖倒入口果陣feel 到有硬物吐返出o黎嚇到我標眼水咁滯囉
果陣真係忍無可忍打 9佢, 其中某一次係前一日o係客廳搞完, 前戲用o既籐條仲o係梳化頂
就隨手執起打o左佢幾籐... 但好快條紅色痕現出o黎之後又心痛囉

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-20 18:07 發表 查看引用來源

妳實在應該生一個😁
都說兒子會跟媽媽像 小男孩的話一定帥得要命,😘
你生, 我陪你一齊生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆