上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.2k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 09:31 發表 查看引用來源
口口的时候,通常我不会那么快让男生射出来。当他快要射的时候,我会放慢让他cooldown,等他冷静了之后再来,来来回回几次,让他爽很多次,同时自己也觉得好好玩,哈哈哈哈哈哈
叻喎 之前講到一個持久力唔強o既前男友, 當時就係咁樣陪佢 train
第一次同佢做愛真係三分鐘都未必有 唔止第一次, 好多次/ 次次都咁上下
之後就不斷咁幫佢含, cool down, 再含, 再 cool down, 練o左好幾個月o架啦, 之後提升到有15-20 mins 左右

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 09:38 發表 查看引用來源
会喷水很麻烦的。。。插插下会喷,口口下也会喷,善后更麻烦
噴唔到水, 但人地噴精見得多, 其實一d 都唔麻煩

揀個o岩o既場地, 只要係唔吸水o既表面去做, 濕o左抹返就ok
口口時噴水, 心愛你o既男人自然會吸晒佢 一個吞精一個飲水, 幾好呀

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 10:47 發表 查看引用來源
三分钟太快了吧
我以前有过一次经验,我的sp带一位处男来上角色扮演,那时候他是老师,我是模特儿,处男是学生,上性教育生理课。
在介绍女生身体各部位(上半身)的时候,我就察觉到处男的小鸟变老鹰了,还持续了好久一段时间。 ...
我都同老公玩好多角色扮演, 不過大部份都係重口味
自己寫劇本, 好好玩o架, 將好多想同佢講但平時無端白事講出o黎會感覺奇怪o既o野塞入去當係對白咁講佢知

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 11:18 發表 查看引用來源
例如乜嘢對白?😉
大部份都係玩sm, 故事設定對方係一個比較有權威o既人物同時係我暗戀o左好耐o既人時,
我會同佢講接受你俾我o既懲罰係我心甘情願, 點痛苦我都會完成佢o架, 只要事後你鍚返我就得

o係一場性愛o既角色扮演入面, "錫返我" 係咩意思好容易明白啦

之後真係俾對方 "錫返" o既時候, 好high 好瘋狂咁呻吟
再話佢知我好中意咁樣, "鞭打得我愈痛, 打完之後同你上床愈爽", 或者 "以後我都要你咁樣",
"下次冇犯事都好, 你都要先鞭打完再同我做愛得唔得" 之類...

到玩完啦, 攤落o黎休息果陣, 先至再補一句 "其實頭先對白入面同你講d 野係真o架" 咁樣囉

好耐之前啦, 剛開始同佢一齊之後冇耐o既事, 宜家熟到爛想講乜都得

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 11:27 發表 查看引用來源
可能我的ex影响吧,我觉得男生都会在意这些,怕弄脏之类的
我平時都超怕, 唔係怕o既, 係討厭

但到o左性愛o既時候唔dirty 我反而會唔開心
已經沖完涼上左床臨訓前想同我搞, 我無任歡迎, 但掉返轉想搞o野前忽然同我講 "等我沖個涼" 先, 我好唔中意囉
你可以唔奶我, 但唔得洗完自己下面先俾我含

男生嘛, 成日都講話中意飲人地下面流出o黎果d 水o架啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 12:07 發表 查看引用來源
都係架!等於你吞精一樣!😬
吞精一d 都唔dirty 囉!
你我她有一半都係由精液而來o既, 你話精液dirty 的話將會得罪好多人!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 12:48 發表 查看引用來源
不過真係好多女仔唔肯架!😬
我唔信!

呢度果位husky 妹妹咁光滑, 應該都食唔少

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 13:17 發表 查看引用來源
關光滑乜嘢事?😂
蛋白質嘛
既係對皮膚好又飽肚, 可以抑制成日心思思想食垃圾零食o既慾望
睇人條腰就知人地有幾健康

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 16:07 發表 查看引用來源
我不反对啊,要先听听看
重口味之唔係就係SM 囉, SM 我只玩一款就係體罰, 用具99% 係籐條, 可以打我手掌, 腳掌或者屁股
中意佢果種好sharp 好真實o既疼痛, 唔似得雷聲大雨點小o既情趣玩具, 同時痛得o黎係安全o既痛, 因為自小已經受慣, 冇出過咩意外
其他侮辱呀掌摑呀扮豬扮狗果d SM 唔好預我, 一d 興趣都冇, 完全唔覺得sexy 囉
同排泄物有關比如之前講果d 尿尿o係身上甚至飲尿尿, 只需要同我講一句, 我馬上一腳踢你落街

99% 籐條, 淨返 1% 就係小木板/ 木尺, 用o黎後入果陣快馬加鞭式咁一路插一路拍打屁股
因為籐條實在太長, 做愛時兩個人肉貼肉, 對方唔就手, 我亦感覺唔到有痛

角色扮演就係建築o係呢個基礎上, 加入唔同o既劇情, 比如學生vs 老師, 病人vs 醫生之類去玩

好耐冇玩啦, 一來最近冇咩時間寫新劇本, 二來其實開始時我係想借做戲, 讓當時仲係男朋友o既佢更加投入去 S 我

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-11 06:21 發表 查看引用來源

捉到妳了 😠 趁著我行動不便在胡說八道
咁早起身呀愛人 粗身大細唔訓耐d ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆