上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.4k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 13:31 發表 查看引用來源
呵呵,他回复我了,今晚他来载我回家~~
回你家定會佢家先?
Friday night, 一齊過夜啦

本宮再講最後三次, 唔好被動, 唔好被動, 唔好被動
都係果個原因, 你地已經同場玩過成人遊戲, 扮矜持扮害羞係冇value 架啦, 反而顯得做作
亦唔駛擔心率先主動會俾人食住, 有得呢個思維即係間接默認左性行為必須由男性initiate, 但係點解一定要係咁?
戀愛又好婚姻又好, 尊重同忠誠講緊o既只不過係既然已經認定左一個異性作為伴侶,
親密行為, 情慾滿足, 都只會透過呢個伴侶去獲得, 並唔存在一定要某一方提出另一方配合

盡情去挑逗吓人, 唔好怕醜, 性行為o既本質就係一d 日常唔會做o既行為
如果對方主動咁就一切好辦, 睇住時間勢色唔對, 就自己豁出去先取悅佢
本宮唔係要你不擇手段得到對方o既肉體 但戀愛冇左激情, 我唔敢話一文不值, 但始終會若有所失

唔好做第一個上網聊天聊到本宮要發火o既人

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-20 23:18 發表 查看引用來源
看完电影之后,我就先感谢他陪我看这部平时我不敢一个人看的电影,然后我就面对面的坐在他腿上问他,你想要什么样的感谢礼呢?他思考了一会儿,然后正当他要开口时我就用手指按住了他的嘴,然后亲了过去。我问他,这样的感谢可以吗 ...
弓起弓起!
終於入到啦 俾人插係咁舒服過diy o係外面摔摔摔好多呢?
剛剛開始熱戀期就做多d 啦, 唔好講話冇時間夾唔o黎, 好多野係要自己 make it happen 既!
做愛同出門前o既化妝一樣, 除非你基本唔想化, 否則再遲再趕時間你都實可以執埋d 眼耳口鼻先出門

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-22 09:33 發表 查看引用來源
弓起是什么?
摔摔摔是什么?
时间配合到的话当然想要一直一直一直做,可是如果大家第二天要上班的话就不可以做很久了,不然影响睡眠,状态不好就会影响工作,影响工作就会影响到前途了。。。而且重点哦,如果爱爱的时候有时间限制 ...
弓起 - 恭喜 - congratulations
摔摔摔唔係自慰時果個動作咩? 我淨係識呢一招咋

時間同睡眠既野, 固然係重要, 咪早d 開始做囉, 減少做其他無謂野o既時間囉
可以quickie 可以口交可以 69, 我都唔係每次必定要插, 話做愛其實更準確o既叫法係親密接觸, 身體接觸,
時間場地容許, 就俾佢插, 否則我會幫佢口爆 (佢指o既主要係婚前o既皇上, 但佢之前o既男朋友我都會係咁)
69 係冇避孕工具o係身邊時, 互相淨係用口刺激到對方高潮, quickie (最少量前戲) 追求刺激同情趣

感情愛情激情, 就係咁樣經營架啦
否則成日俾自己時間場地工作體力等等借口, 哪怕係真事, 冷卻左o既愛火唔係次次都可以點得返著

不過講多句希望係多餘o既說話, 經驗之談o黎o既
本宮非常著重同伴侶之間o既性行為, 自以為咁就係好了解男人, 但以前總係自以為是+自我感覺良好+顧此失彼
覺得為男伴付出左好多野, 你o係床上喜歡o既我都做齊 (不外乎係含吹奶啜吞), 你實冇理由要離開我
忽略左o既就係對人心靈上o既照顧/ 心理上o既了解

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-22 17:33 發表 查看引用來源
就像白开水那样的味道啦
冇可能, 點都有少少咸o既
但亦也許係本宮try 過果位當時唔係潮吹只係一般既水多
微咸, 唔腥, 單從味道上講其實係好食過男人精液, 但冇咁 turn on 囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-23 07:38 發表 查看引用來源
🪱🪱妳啱呀•••我都試過😙😄😄
你要兩樣一齊試, 有個比較先知道自己更中意咩野

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-23 07:50 發表 查看引用來源
hmm。。。我之前试过的就真的是没啥味道的,好像平时喝的白开水那样
会不会是跟我平时的饮食有关呢?
會, you are what you eat 嘛! 男女都一樣
皇上係個煙民而且無肉不歡, 肉之中又最鍾情烤肉, 烤出黎o既梗要落重調味又咸又辣各種各樣o既香料,
食o既時候飲吓酒先至係標準配搭 一句講晒就係重口味o既人
佢射o既精液10分滿分, 腥澀味至少有 8.5, 反觀我以前口爆過o既一位非男朋友人士,
據我所知超健康, 好似你咁成日去gym, 不煙不酒, 會食肉但絕大部份係水煮雞胸肉, 其餘就係大量水果蔬菜
我冇吞, 但嗒過精液係近乎冇味囉, 甚至有dd 甜但記憶未必準確
類似情形應該同時發生在女性身上

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-23 07:56 發表 查看引用來源
我女友唔識潮吹😄😄😄
本宮意思係要你同時品嚐精液同愛液, 睇吓中意邊種味道texture 多d
話唔埋會有意想不到o既發現, 比如聞到精液味道之後身體某部份好似我地咁有反應呢

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-23 11:34 發表 查看引用來源
aiyeyeyeyer,从此之后世界上就多了一堆情侣
Oh shit... 當我冇講過啦
萬一條友吞完精之後從此基左我唔知去邊度搵個男人賠返俾人地老婆/ 女友呢

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-30 11:27 發表 查看引用來源
不可以啦,如果很多人在他家就nonono
唔可能唔黎一炮o既

雖然作為晚輩都係我地出去拜年而甚少會坐o係屋企等人o黎, 本宮亦準備好下星期大掃除執靚間屋,
努力刨食譜到時候整幾道皇上中意o既飯菜煲個靚湯, 食飽飽之後再行夫妻/ 主僕/ 君臣之禮
要隆重其事, 呢次洗個白白捽乾淨屁股同腳板準備俾皇上好好鞭打, 為過去一年得罪過佢o既地方贖罪
捱完打先至同皇上一齊快樂, 刷過牙洗過面先俾佢射精上去

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-4 08:36 發表 查看引用來源
星期天的早上,来个简单普通的Good Morning~
嘩~ 果然好靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆