上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-16 23:26 發表 查看引用來源
呵呵呵 不过我还是要努力健身,不可以因为有人要我了就放弃我的人生终极目标~
而且哦,他的朋友们都好羡慕妒忌他,呵呵呵
健身帶埋男朋友
健身帶埋男朋友
健身帶埋男朋友
健身帶埋男朋友
重要o既說話要講三次, 因為太重要, 所以我加左第四次

男人能唔能夠keep 到佢o既男人味, 佢o既性慾, 佢o既持久力, 做運動係關鍵, 比一切都重要
詳細理論唔知點講, 總之同乜乜睪丸素乜乜男性荷爾蒙有關, 一句講晒係有真實科學根據架啦

皇上係個煙民, 據講開始食煙食得比我仲要早, 而且快要走到三十o既盡頭
一個禮拜平均都仲可以兩三次每次半粒鐘以上, 仲要份量多味道濃
全部真人真事, 雖然過年但我都要咁講: 如有半點誇張失實, 保佑我陣間出街俾車車死

佢o既朋友已經羨慕佢, 亦要讓你d (女性) 朋友都羨慕你

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 08:46 發表 查看引用來源
对对,我也有说过要跟他一起健身的,他答应我说他那边的会员到期之后就转过来我这边~~
可是话说回来,我的女性朋友为什么要羡慕我呢?
兩個字, 性福
我帶埋皇上去見以前舊同學, 年齡相近, close 少少果d 會講起性生活
雖然佢地已經有小朋友而我地仲未, 但依然俾人妒忌囉
同本宮玩得埋o既不分男女都係有少少痴線把口唔識收o既, 其中一個單身中女甚至話
如果有日我同老公嘈交鬧離婚, 記得通知佢

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 08:41 發表 查看引用來源
我还真的没试过这样玩哦。。。男生会不会很不舒服的呢?
唔係會唔會, 係必須
叫得做體罰就係必須要令人覺得有痛苦
不過呢個其實未係重點 重點係你既然搞到我唔happy, 就有責任氹返我笑
行刑之前條友好配合o架, 主動捉我對腳或者個頭去搞佢下面, 仲好舒服咁仰天長歎
跟住射左精就一百八十度轉變, 變成痛苦呻吟, 又辛苦又無助又唔敢推開我
每次收手之後都係我o係度哈哈大笑

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 19:53 發表 查看引用來源
你们会谈起性生活的哦?我都不是很好意思直接说出来呢
你的中女朋友那么直接哦?抢老公
好熟好熟o既係會, 你諗吓怕醜到小綿羊果種都會話俾人知成日o係老公車上同佢口交囉

中女算得上係一個奇人 100% 百無禁忌果種, 個胸細d 把聲低沉d 話佢係男人都會有人信

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 19:56 發表 查看引用來源
看你们的故事,真的好搞笑
咁樣講吧, 同皇上拍拖, 屁股痛相對o黎講已經係後期o既事
而且亦都唔係次次見面都會痛
但另一個地方, 就係個肚, 實在真係從day 1 開始就劇烈疼痛 因為只要見親佢就一定會kakakakaka 咁狂笑
可能係除左man 同sexy 之外, 同佢一齊有種返番去中學時代群住班男仔o既感覺囉
由內至外, 心靈同肉體都可以俾本宮採陽補陰, 回復青春

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-18 08:44 發表 查看引用來源
呵呵,你们在一起好幸福呢~要白头到老一直幸福下去哦
你同你男朋友都係!
本宮唔信神明但相信緣份, 正如你地之前講, 咩模樣o既男男女女都會有人喜歡, 冥冥中係有注定唔知幾多億人口之中o既其中一人

又細說當年啦, 一個教中文同中史o既男老師, 雖然佢好嚴好狠但我好冧佢o架
因為上佢堂好多得意野聽
有一日唔知講開 d 咩, 佢話算命o既o野係真有其事, 真係有一套超複雜到你唔信o既方程式
原理同咩野宇宙銀河系恆星行星誕生一樣, d 野並唔係隨機 (天體運動 and/ or 人生際遇)
大爆炸果一刻爆出o黎o既一團唔知咩野, 力量方向已經注定幾十億年之後某個地方會有一個點樣o既天體誕生
人o既生命亦係一樣, 形成果一刻o既某一大堆條件亦注定你二十三年六個月三個禮拜零一日八小時之後會發生咩事
只係個formula 太太太太太複雜, 可以推算亦有人懂, 但並唔係你我他呢種老百姓錢包可以負擔

(唔知同"色色"有咩關係, 純粹搵水吹因為皇上唔得閒理我)

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-18 13:41 發表 查看引用來源
不一定要说跟色色有关的东西啦,可是为什么你老公不理你呢?
冇咩特別事, 佢只係返左公司準備開會d 野

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 08:44 發表 查看引用來源
咁你同男朋友呢?有冇乜嘢玩?😉
就係囉
等小葵講完先, 本宮再考慮

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-19 10:08 發表 查看引用來源
你的意思是爱爱的时候,抽插的次数吗?我没计算哦。。。太多了吧
唔好問我點計出o黎

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-19 10:48 發表 查看引用來源
我还真的想知道那个数字怎么算出来的,哈哈哈
难道是。。。那个跑步时候用的电子计数器?
又冇咁pro
只係粗略回憶被人進入一下出返o黎o既需時, 一分鐘大概完成到幾多set 呢個動作,
然後堅持左幾多分鐘先射精咁啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆