上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-23 13:58 發表 查看引用來源
呵呵,姐姐在我心目中是女强人,所以你给他安全感也不出奇啦
我其实也不会什么投资之类的,买房租给房客,还有管理分行都是巧合之下才有的,不然我也不会贸贸然去接触这块领域。倘若我结婚了,我也会把我的钱投入在家庭里,毕竟 ...
其實唔強 爬到今日都係誤打誤撞出o黎啫, 運氣比一切重要
但就係你果句家庭不能靠一個人去維持囉! 香港買樓貴都痴線, 而家回落返少少啦
當年淨係個乜都冇o既單位八九百萬, 仲未計裝修, 傢俬
我進貢俾皇上大概係 15% 都唔到
唔知叫好彩定唔好彩, 果陣撞正 covid, 冇大搞婚禮冇度蜜月, 到宜家其實仲未補俾我囉
我地將大部份冇急切需要動用o既儲蓄, 同婚禮相關駛費, 全部掟晒落去皇宮o既建造同埋 down payment
用奢侈o既 wedding 換o黎更舒服鬆動o既 marriage

引用:
原帖由 小福星 於 2024-3-24 15:17 發表 查看引用來源
你可以在家中開冷氣同男朋友做愛
做愛唔好開冷氣
大汗淋漓先更有氣氛

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-25 08:03 發表 查看引用來源
我有听过香港网友说,香港的楼价贵的离谱 以马币计算,这边八九百万,接近1m的基本上可以买到高级一些的公寓,或者是至少两层楼的landed house,而且都是在市区位置的了。
另外就是,结婚的时候我是想要简单的请亲戚朋友 ...
1m 即係一百萬咋喎  
早知道就唔結婚, 自己潛逃過o黎現金一次過fully paid
唔駛供樓的話求其返麥當勞都可以活得好寫意

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-25 11:38 發表 查看引用來源
你都冇睇過!😂
即係話上次小葵含果陣係合埋眼?😁

引用:
原帖由 water121212 於 2024-3-26 18:04 發表 查看引用來源

剛才看到有人說房屋價格……對喔,香港的房價是變態的!
冇咁o既事, 香港已經從由亂到治走向由治及興, 未來前途仲會一片光明
只要肯努力一定會活得比以前更好, 做人唔好咁悲觀

講笑啫, 一味努力係唔夠, 仲要努力o既方向正確

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-27 07:50 發表 查看引用來源
对啊,我要禁欲三个月了
说到禁欲哦,我以前好像有听过类似的AV题材,是不是禁欲之后会特别厉害的?
識貨呀 romance/ passionate/ female friendly 系例o既 AV
本宮都睇唔少

但冇理解錯, 所謂禁慾都係十日八日為期
男人o既o野真係要一路 train 住! 唔上床都要定時定候用口幫佢啜出o黎!
咁做既係為人亦係為自己, 成個月唔出, 下一次上床非常有可能會秒射

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-27 08:24 發表 查看引用來源
那我这种算是超级禁欲了,哈哈哈
那我男朋友在那边没人帮他,就只能在洗澡时靠自己处理了
姐姐说男人禁欲会秒射,那女人会如何呢?
會更有衝勁 咩動作都做齊, 對方想做咩都俾佢做

引用:
原帖由 water121212 於 2024-3-29 10:58 發表 查看引用來源

剛好看到這段影片,蛇貴妃一定已經很懂……

https://www.youtube.com/watch?v=dTS6_TpkyXM
'很懂' 我唔敢講, 本宮最叻淨係識得搏命啜, 成個龜頭肉眼見得到o既地方都啜
近期偶爾先試埋老公要射精果陣用腳去玩, 但次數一d 都唔多
口交o既前期會舔會陰囉, 只不過係自己中意, 同得人口交通常我都會舔晒龜頭附近o既區域
前列腺開始同之後果d 話題可以話完全冇研究

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 23:19 發表 查看引用來源
谢谢你~我之前有去过老人院,帮工作人员打扫整理老人院,跟他们一起吃东西,一起互动,还有听他们说他们的故事之类的。有些老人的故事是蛮悲哀的,而我们能做的就只是安抚他们,跟他们说些快乐的事情。跟他们一起共度的时间虽然 ...
又黎插嘴:

真係呢... don't get me started on 老人院啦
呢個地方美其名係一個提供專業起居照顧, 讓老有所依, 俾人安享晚年o既設施
但諗深一層, 好多時都係因為自己原本o既家庭成員俾唔到合適o既照顧俾老人,
要佢地搬出一直住得好地地o既家, 而呢個搬出係對家o既一種永別,
入左老人院, 出院o既唯一途徑唔係大病就係死亡, 下一站唔係醫院就係殯儀館
所以其實真係好sad 囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-4 10:21 發表 查看引用來源
嗯,不否认姐姐的说法。
我还记得跟我聊天最多的公公说,他是被亲生孩子们嫌弃,说自己身体老机器坏,在家里是孩子们的累赘,久而久之就被计划送去老人院了。说的时候真的很悲伤,我也只能安抚他。但是也有一个是毛遂自荐跟家人 ...
太長命真係唔太好
本宮目標, 就係六十歲左右死在皇上懷中

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆