上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.0k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 17:44 發表 查看引用來源

M男鍾意受虐唔代表佢係頭耷耷眼濕濕
成日發號施令嘅人,會唔會私下有不為人知嘅一面呢?
佢可能係被打下會興奮更減壓
當然呢個係我FF😌

自古要多嘗試、多開發!「失敗乃成功之母」💪🏻💪🏻💪🏻 ...
咁樣唔知又得唔得呢?
一個成日發號施令O既大男人, 一個中意見到同令到女伴痛苦o黎得到性興奮o既 S男
因為感激女伴為佢付出, 同埋偶爾都想從對方角度/ 身份去體驗人地到底係咩感覺, 到底有多辛苦,
所以明明自己唔係一個喜歡俾打o既人都會為對方承受一下...
(利申: 純ff, 我一定絕對唔會俾大王為我o既快樂而受任何皮肉之苦)
比如咁講, 想要打人一百大板, 自己先用自己身體試一次, 受得起先apply o係人地身上
咁樣"大男人"同"俾人打" 咪冇衝突囉

不過不得不提, 係真係好減壓

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 08:20 發表 查看引用來源

明知你驚至要咁整你,不知幾咁了解你😂

佢係咪笑到pk?
不過真係會好嬲,但事後其實會笑返自己
呢種了解真係不要也罷囉
今次唔敢話你講得o岩啦, 指事後笑返自己果句, 但又不得不承認佢個人係好有層次
冧佢果陣真係前所未有o既冧, 討厭佢果陣我估我係可以捅佢一刀然後自己坐上電椅親手啪制處死自己都要捅佢
講真只要佢唔玩d 核突野o既話我係好樂意同佢咁樣互動...
性愛係一回事, 然而男女關係之中如果淨係得d 肉麻o野冇其他o既話我估我未必接受到

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 00:22 發表 查看引用來源
點解人會沉船?具體原因當然可以好複雜。不過通常都離不開嗰啲:例如寂寞。例如霎時感覺。又例如玩玩下玩出感情。

小弟最後一沉,係集齊哂以上三個死因,再加多個:男人嘅妒忌心。

巧合地,成件事係因一次搭船而起,非常貼題。嗰 ...
妒忌心唔係只得男人先有
妒忌心應該係一種催化, 前提係已經玩出o左感情, 或者話係好享受同果個人親密o既肉體感覺,
情慾同情感其實真係好難完全分開囉, 本質問題, 即係當你 (我講我自己) 都已經唔介意o係呢個人面前赤裸,
含吹奶啜乜都同佢做過晒, 完全冇性愛以外o既交流邊有可能呀? 多少都會出吓街食吓飯吹吓其他o野
最私密最淫賤o既o野都已經俾人知道, 其他o野更加不在話下...
有o左呢d 交流, 而又如果知道對方身邊有其他女人, 難免係會有一種好勝同想佔有o既心態,
希望自己成為佢o既唯一, 希望佢同我做完之後對其他女人失去興趣, 冷落佢地, 每次有需要都淨係搵我

跟住落o黎我客觀d, 暫且將大王擲埋一邊 就當時果個moment (未知道有大王o既存在) 以事理事:
我諗我都會同你一樣, 就係俾我再o黎一次, 我都係會愛上當時o既主人
雖然話我覺得同佢發展未必有好結果, 但間唔中難免都會有d 好奇, 係咪真係會唔work?
如果同o左佢一齊, 靠自己能力(或者魅力) 係咪都係改變唔到佢?
如果當時再大膽d, 主動向佢表白, 請佢做我男朋友, 今日o既我會係點?
佢同大王有一點好唔同, 好多時候其實都係我先俾signal, 大王先攞起籐條o黎打我,
而佢就失驚無神話o黎就o黎, 有時摷緊或者幫佢含緊, 佢就抱起我擲落床之後就係一輪鞭打
好似係完全為o左滿足自己興奮咁, 其實我係想要呢樣 而且佢打得係更大力更痛

sm 既o野題外話啦, 我想講o既係, 如果真係再有一次機會, 我會想試吓果種向人表白, 追求對方o既感覺
可能係好勝, 又可能係好奇, 畢竟女追男都唔係主流o野, 同性行為一樣我會想像男方身體上係咩感覺,
亦會想知道追人向人表白係一種咩心理狀態, 總係蠢蠢欲動想試一試
只可惜o既係timing 唔o岩囉, 果陣唔敢主要係因為剛剛重傷康復冇耐, 受唔起第二次重創
差唔多就係咁

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 12:31 發表 查看引用來源

譬如大王自己受刑之後,唔知會唔會發現:X,死女包,原來30下咁X痛!以後或者會痛愛你更加多。
你諗多左啦
佢只會"嘩屌... 咁L 痛o架原來!"
我心諗, 第一, 我只打o左兩吓, 第二, 咪扮到好似從小未俾人打過好冇?
第三, 就當你真係咁乖仔由細到大未受過任何體罰, 我頂你個肺用吓腦幻想一下, 唔通鞭落o黎好似按摩咁舒服囉喎?
係有輕輕咁mention 過一次, 話我幾乎次次搞o野前都幾十幾十鞭咁受好唔容易
但好快就冇o左件事, 唔會因為咁而憐惜我

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 12:50 發表 查看引用來源

不過,話時話,如果有個男人失驚無神打我,我肯定報警。主人都冇面畀! ...
有溝通好嘛
如果吹吹吓水忽然摑我一巴我梗係反面
但推低打屁股係開始時我話佢可以咁做o既, 唔好俾通知我, 唔好問我願唔願意
唔想捱打o既話我會講安全詞咁樣你先停, 除o左呢個情況以外, 只要我地兩個人都已經除晒衫,
你可以唔出聲(或者一開口就係指令mode) 叫我趴低俾你鞭打

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 11:27 發表 查看引用來源
老餅吖嘛我!
咁「狗婆」會唔會好聽少少?
之不過...stellaluna唔係蝙蝠嚟嘅咩。不如做返自己啦?入夜之後出動,吸乾男人嘅血(及精)!
比咩暗示?譬如製造機會比男人,等對方接觸到(或幾乎接觸到/睇到/聞到)佢嘅重要部位。 ...
暗示...
如果講當年點樣引誘大王媾我 首先真係要留意一下自己對象
發現到佢對女人o既腿同腳情有獨鍾, 之後見面打扮就識得執生啦 當然上半身都唔能夠忽略
長話短說就係專登俾機會佢掂到我囉, 比如專登著對最夾腳o既高爭鞋同佢行街,
果陣都仲係friend, 比較close 果種, 會單獨"咁o岩o係附近" 搵佢食飯,
之後上到佢車終於崩潰, 話我平時唔係咁冇儀態o架, 實在真係估唔到對鞋愈著愈痛,
我已經忍o左一晚實在忍唔落去, 唔介意我除低隻鞋按一按
邊按邊揀d 可以打打鬧鬧o既話題吹水, 吹到屌你老味一日都係你, 諗起你都係一個人食飯想陪陪你 (另一暗示啦)
如果唔係我早就返o左屋企換返拖鞋啦, 邊駛痛成咁? 快d 幫我按腳補返數!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 14:17 發表 查看引用來源

用手定又用藤條打?
藤條..
講緊o既係同大王一齊之前我同我果個sp
就係佢訓練我出o黎o既
之後同大王果陣我再上奏, 用藤條作為工具...
之後有一段好長o既時間都係我自己負責買刑具, 淘寶好多而且唔貴, 十蚊八蚊人仔有一支
為o左證明係我真心想俾佢虐, 我會搵好幾款唔同物料粗幼長短然後問佢買邊款好,
貨到o左第一時間話佢知, 要唔要今晚o黎我屋企訓我俾你試吓好唔好用
後來仲會一式兩份, 一份送去自己屋企一份送去佢屋企, 邊度過夜都可以俾佢用
我送佢o既結婚禮物其中一份係外國網站買一堆手工製作o既bdsm 籐條, 超靚o架, 駛o左我兩千幾銀
寓意係我唔會因為做o左你老婆對住你日子耐o左就hea 做,
任何時候只要你有mood, 我手掌腳掌屁股全部都係屬於你o既

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 16:45 發表 查看引用來源
大男人作風粗枝大葉,係咁㗎啦。
不過,就係咁樣至正吖嘛,你話嘅。
到男人細心,你又嫌佢婆媽㗎啦!
咁佢又唔算好嚴重o既粗枝大葉, 不過污糟邋遢呢樣o野呢
花o左我好幾年先調教返好佢

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 15:12 發表 查看引用來源

果然係專業級! 連結婚禮物都咁有心思🥰
大王見到你楚楚可憐嘅樣係咪會打多幾下

係咪會講d好有服從性嘅對話?
服從其實唔駛好多說話 最重要係配合囉
堅持唔要俾o野綁, 靠自己力量去hold 住俾人打應該要有o既姿勢
要講的話, 比較多應該算係一d 自己請求受罰o既moment
好似薯仔番梘事件咁 佢玩我o既時候(除o左用d 核突o野) 扮吓嬲嗲吓佢再笑兩聲就算
我玩佢果d , 玩完笑完之後多數會offer 俾佢打返
象徵我仲識分邊個係主邊個係客囉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 16:56 發表 查看引用來源

預先溝通咗。咁當然冇問題啦。

不過講真,要我好cool咁攞條藤條出嚟嗰下,我真係會忍唔到笑囉。你哋到底會唔會有時都忍唔住笑咗?而笑咗會有咩後果? ...
笑... 都有o既, 不過性質唔同
佢果種係陰濕o既笑, 我果種係開心+感覺sweet 同冧o既笑
後果, 就係笑到最後會變成哭泣
哭泣再變呻吟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆