上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 18:08 發表 查看引用來源
嘩,除埋鞋咁搏。
如果大王唔受,咪瘀爆?
當然有計算埋呢個可能
所以咪要著一對真係好夾腳o既高爭鞋囉! 冇錯o係再之前已經基本99%肯定,
因為實在係注意到佢有偷望我對腳 (其他gathering, 唔止一次)
但萬一真係有原來佢唔受o既呢個情況, 咪忍痛blame 落去對鞋度, 雖然我係好中意佢
畢竟夾出o黎果條痕冇得呃, 同類型o既情況應該亦會出現o係你地d 男裝o既新皮鞋上面卦?
佢日日老西返工, 冇可能未遇過
至於如果係叫佢幫我按果吓佢唔受, 就更易解決,
"講笑咋, 呢d 野邊駛你o黎, 我自己按就得"
又或者 "你就想啦! 你求我都未必會掂你掂!"
搞掂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 18:08 發表 查看引用來源
嘩,除埋鞋咁搏。
如果大王唔受,咪瘀爆?唔係個個男人都咁有品味受腳誘㗎嘛。
曾經有位女同事用過相同招數。話去滑雪跌瘀哂對腳,拉高條裙show佢著住黑C嘅腳,叫我睇。
"See those bruises decorating my legs?"
"Not  ...
唔通人地又係咁樣姣你? 有冇扯爛黑c 之後奶落去?
你似係會做呢種行為o既人

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 08:29 發表 查看引用來源
佢唔粗枝大葉,你就慘啦。首先一定冇咗原味J嘆。
仲有呀,邊度搵條友可以同你一返歸就攞起對腳又聞又錫?
係咪咁講呀。
..........
講奶腳, 咁又講多樣o野你知

冇錯佢係超中意, 佢冇錯係會o係我未沖涼未洗腳之前就擺入口
但只限佢上我屋企搞我果陣, o係佢屋企就唔會

因為我試過 (剛識佢冇耐果期), o係佢屋企赤腳咁走, 過冇幾耐腳板底真係黑色o架!

威逼利誘鬧過屌過之後有所好轉, 到而家終於偶然會自動自覺拖吓地執吓屋

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 09:06 發表 查看引用來源

原來係咁⋯我仲以為要講好多服從性嘅說話
我見有d會講「主人、賤奴」咁
可能關係複雜o左, 既係主奴又係男女朋友/ 老公老婆卦
以前同sp 就會咁叫
而家同大王偶然都會不過唔知幾時開始變o左有求於佢果時先會叫佢主人

"主人~~~ 今晚開會要遲返, 過o黎等我食埋飯先返屋企好唔好?"
"主人~~~ 唔記得o左買牛奶 幫我帶一支返o黎 ok? xxxxxxxxx"

"xxxxxxxxx" 係視乎情況, 即係d 甩漏o野情節嚴唔嚴重/ 頻唔頻密,
比如如果對上一兩日已經有過類似情況跟住咁快又漏o野, 咁就加多句
"今晚俾你罰打屁股 x 籐" / "返o黎幫你啜啜" etc
情趣o野o黎啫

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-22 11:34 發表 查看引用來源

不知道妳拿什麼威逼利誘大王?
但是說乾淨整潔衛生 家裡不說 專門正規供人住宿的酒店旅館不說 蛇蛇妳的辦公室房間可是唯一一個我敢洗完澡在裡面睡覺和光腳走動的地方
有點好奇大王的又如何 ...
由床事服務到食飯埋單都有, 但最有用都係親身示範
大王辦公室... 哼哼
好在有清潔公司個個禮拜keep 住咋, 如果唔係話係兇案現場都有人信囉
不過清潔公司只係清潔, 佢d 私人物品人地係唔會執, 有次我上去等佢又係忍唔住郁手, 搞到佢俾老闆娘屌

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 12:05 發表 查看引用來源

「如果唔係office,可能真係會。」= 冇做禽獸行為
「你一定會失望」= 冇做禽獸行為
冇矛盾呀。
叻仔喎咁都兜得番

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 12:25 發表 查看引用來源

兇案現場😂😂😂
不過有時亂至搵到野㗎😂😂😂
老闆娘都睇唔過眼
不過個晚你又要受罰喇
哈哈哈大王又未至於咁仆街郁d 就罰我o既
老闆娘唔係真係佢老闆, 係老闆老婆, 同我一樣上去湊放工, 不過佢地玩到熟晒o架啦
果日咁o岩路過佢房同我幫大王執o野, 講o既o野大概只係 "嘩你有冇搞錯女朋友著到咁靚你要人做你工人...
睇file 你坐梳化睇, 讓個位俾人上吓網再唔係帶人去tea room 沖杯茶俾人飲嘛!"

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 15:28 發表 查看引用來源
老闆老婆至係真正嘅老闆呀!
遲下你自己都係咁㗎。唔好話我話。
果個應該會係淫K妹妹😁

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-23 15:10 發表 查看引用來源

不過!黑C係咪用過嘅先?新簇簇黑C我彈貨㗎! ...
C 唔夠味o架
我諗到d 好核突o既o野...
運動襪, 著住行山跑步做gym玩o左大半日, 之後除出o黎捲埋一舊o野咁,
再將佢塞入一隻絲襪入面, 掛o係某人部車個倒後鏡, 開車果陣搖吓搖吓等d 味慢慢散出o黎

講完~ 快d 散水
俾大王知道打 L死我

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 08:22 發表 查看引用來源
陣味🤢🤮
佢真係怒火中燒🔥🔥🔥
大膽呀
真係唔講得笑 -.-
想當年未同大王住埋一齊, 佢間房同佢架車簡直係兩個世界
著住返工衫著住高爭鞋可以抱住我直接擲落佢張床, o係佢車飲珍珠奶茶滴o左一滴落地氈即刻屌9 我
一個月執一次屋都嫌多, 個個禮拜走去洗車抹呢樣抹果樣, 幫我沖涼都冇咁仔細...

狗公兄: Why?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆