上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
79  14.1k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-28 10:58 發表 查看引用來源
咁又係⋯獲獲都咁過癮⋯真係好性福🥰😘
五行欠打呀嘛
前戲係其一, 其二係真係有犯錯令老公唔happy 果陣, 其三係健身大會
結婚o既時候對自己同對老公立下o既誓言, 我一定要定時俾佢籐條伺候,
迫自己承認同永遠記住我係佢附屬品o既身份同埋絕對絕對唔得對佢以下犯上亂發脾四
忍受疼痛係鍛鍊耐力毅力意志力同埋服從力最快見效o既教材

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-12-6 17:32 發表 查看引用來源
娘娘對腳好幼好長
射射
角度問題啫, 專登坐到就快跌落地咁滯先影到咁o既效果

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-12-7 11:57 發表 查看引用來源
蛇貴妃有摸特兒影子, 唔單單睇得
最重要知性, 享受性生活
哈哈哈係又唔拘呀, 做model 賺多d 外快
原先份糧用o黎日常起居, model 外快就係disposal income 可以年年去旅行
大不了出埋老公果份等佢冇原因拒絕

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 06:02 發表 查看引用來源
🐍🐍妳點坐、點影都係咁正架啦😍😍😍
Watch this space

本宮有個會要開, 陣間返o黎心情好o既話再睇吓有冇o野可以放上o黎分享

回覆 245# dttcalvin 的帖子

咁中意腳呀啦, 聞到未呢

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 12:16 發表 查看引用來源
我雖然對腳趾冇興趣,不過長腿就好有興趣!😉
又冇特定,不過游完水或者瞓醒都會想!😬
吓... 我隨便亂up 咋喎!
點解會係游完水?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 12:46 發表 查看引用來源
吓⋯我冇時冇刻都想架喎😍🤣🐍🐍對腳真係一流😍😍😍尤其啲腳趾呀😍😍😍勁想該隻逐隻慢慢啜🤤🤤🤤
當時果個狀態有d 難啦
淫得o黎總要有d 公德心, 赤腳踩過地板咁耐本宮唔會要人啜o既
搞o野之前我會一直著住拖鞋 -- 弦外之音應該聽得明啦卦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 13:11 發表 查看引用來源
唔怕⋯🐍🐍對腳咁正⋯踩咗屎都照啜,照錫😍😘
咁講你不如直接啜屎咪得囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 13:19 發表 查看引用來源
咁又吾同⋯要連埋🐍🐍啲腳趾一齊啜先開心😍🤣
問題係本宮會唔會因為咁而去踩屎呢

我要求好高o架!
先奶我腳底, 啜前腳掌, 然後先再啜我腳趾, 逐隻逐隻品嚐完先到腳趾之間o既空隙伸條脷去舔佢
指定動作完成晒然後就准許你自由發揮隨便玩啦
痕癢同興奮係一回事, 更陶醉o既係一種好被人珍惜同寵愛o既感覺囉
尤其當品嚐對腳o既係我所愛o既人

示愛完畢, 捉住我o既腳背, 用籐條打我腳掌
七八成力量就好, 性慾特別高漲果日或者可以受到九成, 腳掌比patpat 敏感, 痛楚度唔係人咁品
打幾籐安慰我一下, 但亦要話我知你未玩夠, 叫我俾d 勇氣繼續忍吓, 然後再打我幾籐, 再安慰
重複幾次之後換另一隻腳再重複, 到我臨近崩潰之際鍚返我, 嘴唇, 面, 對腳全部都要鍚
疼痛消退得差唔多, 啟動程序就將近完成啦
接住落o黎臣妾o既嘴臉, 穴穴, 都可以俾大王隨意享用

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-13 02:05 發表 查看引用來源

放假訓醒morning Q.

小朋友一歲之前食好多快餐. 🤣🤣
咁一歲之後呢?

老媽子有次同我講, 話本宮細個果陣時不時半夜三更醒左會自己走入佢地房然後訓上佢地張床
有時佢開始果陣都唔知, 第二朝醒左先忽然見到點解床上多左一個人
之後諗返如果唔係半夜而係佢地o岩o岩上床冇耐, 搞緊o野果陣我門都唔敲就入左去點辦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆