上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.1k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 10:04 發表 查看引用來源

有d男人對車係好執著㗎
你做乜咁心急啜d珍珠攪到滴落車😂 不過甜野真係好忌落係地氈⋯

我贊成要勤力洗下車⋯我見有d人部車污糟到呢⋯點忍受到?自己坐都唔舒服 ...
都係o既, 部車污糟我都未必想坐 只係諗唔通點解既然對個空間咁執著, 一個係著住出街衫先坐入去,
另一個係自己沖乾淨涼著住底褲就訓落去, 但對後者佢地可以咁求其要求咁低

啜珍珠果單o野... 確實係我唔好
為o左表示歉意同誠心悔改我答應大王自果日起, 手上o既o野食晒飲晒先上佢車

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 16:17 發表 查看引用來源
聽人講話左髀至好味,識食喎C兄😋
😂驗完腳要吮腳趾
點解要係左髀o既?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 13:38 發表 查看引用來源

燒鵝要食左髀㗎!成日聽人咁講㗎

Google彈出訪問某燒鵝大王話「因為鵝休息時,會單腳站立,左腳站地,右腳屈縮,由於運動量較右腳多,肉質較結實有層次。吃起來的確有分別。」 ...
咁都得?
好難證實啫, 除非兩隻髀自己獨吞, 我唔會咁衰o既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 18:20 發表 查看引用來源

蛇蛇C姐平時會啜到一滴都不漏⋯個日失準呀佢
咁仲有咩呢? 係咪⋯⋯白膠漿?😂
啜慣d 粗好多嘛

其實係淨係識得分開對腳俾人插, 自己好少插人, 技巧唔純熟
(插飲管果吓唔知做咩咁o係個面果度必出o黎, 睇住佢漏o架啦.. 人o既自然反應, 就快滴落我條裙度, 咁梗係隻手自動伸前,
咪落o左去人地地氈上面囉 )

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-24 16:01 發表 查看引用來源
有嘢俾佢啜,唔擒青就假啦。前世未啜過咁!
除咗甜野,其實...好多嘢都係好棹忌滴咗落地氈度。
以下呢件事完全唔關我o既事...

是咁的, 我地床上的確係有一灘小小o既污糟
再講一次, 完全唔關我o既事
係大王...
好耐之前有一次戴住套射o左, 除落o黎果陣滴落床單, 再透o左落床褥上面
好在淨係一蚊銀左右o既 size, 再大灘d 以為佢癩尿

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 13:50 發表 查看引用來源
一張床褥protector係絕不可少。
講個秘密你知...
小弟更大鑊!Bedhead同床頭燈(講真!)都有唔少...男性DNA。
下次住酒店,最好唔好摸呢兩樣嘢! ...
哈哈哈哈~

不如你開個新PO, list 出你住過o既酒店, 俾其他女性版友小心

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-27 14:01 發表 查看引用來源
咁又係,珍珠奶茶條飲管對你黎講好似牙籤仔咁😂
而你少插人
你個下應該係即刻啜佢必出黎個度㗎
你咁大意,仲要滴係地毯
哎呀
已經同人講o左n 次對唔住, 用肉體償還o左, 仲承諾埋以後有咩o野食晒飲晒先上車
仲想我點呀?
唔好再鬧好唔好

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 13:38 發表 查看引用來源
我都想!左髀飯走汁!
對某識食(自稱)嘅C姐嚟講,「靚仔」嘅定義好似係:四四正正+夠黑+蘑菇頭+青筋暴現。
走汁?
果個甜甜地o既豉油?
你仲係人o黎o既? 個汁撈飯先最好食!

我都好耐冇食燒鵝脾, 淨係食大王中間果隻脾
同樣地需要多汁

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 19:02 發表 查看引用來源

中脾?嘩,咁都被你諗到。
我都知道啲甜豉油好好味。但我慣咗走汁或者少汁。會食到飯香,同埋健康少少。
如果講緊中脾,咁當然必須多汁!
不過咪住,你指嘅汁會係...精定精前液先? 定兩樣都要? ...
精前液其實到而家我都仲係未留意到佢o既存在
通常都係一吓就噴我成嘴都係, 乜你仲會分兩次噴o既咩

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 18:41 發表 查看引用來源
我就冇所謂呀!我仲知道好多酒店嘅秘聞。不過講咗出嚟,以後你哋住酒店時有陰影就...
講幾個o黎聽聽

但其實又咁, common sense 話我地知酒店o既清潔好多都係例行公司,
即係如果俾我作為清潔工人咁日日做, 每日幾十間房咁做, 我都會好機械式咁procedure 話要做乜就做乜囉
比如話step 1 執床, step 2 抹廁所, step 3 吸塵 (亂up o架咋)
有垃圾就執o左佢有污漬就摔走佢, 未必會話好有心思去考慮邊度可能有咩特別o野要處理等等
唔知你明唔明我咩意思 總之就係同執自己屋企唔同o既心態

道理係咁講, 即係話酒店好多其實都係表面上睇落去好乾淨, 其實真係得個表面
但係住到入去果陣永遠又係另一回事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆