上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  138.7k

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-20 10:01 發表 查看引用來源

嘻嘻不是啦 我是說像小新一樣的男孩子
就是跟媽媽一樣的好色 一樣的口不擇言
一個喜歡吮人家的小雞雞 一個喜歡拿小雞雞出來給人看
一個罵人罵得狗血淋頭  一個頂嘴讓人哭笑不得 ...
你老味趁本宮公務繁忙,就在此胡言亂語
敢說你自己不喜歡吮小雞雞嗎😝

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-20 14:16 發表 查看引用來源
我是爸爸妈妈的宝贝来的咯
有這樣亭亭玉立的女兒,本宮也會當作掌上明珠去疼愛吧 😘

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-20 21:18 發表 查看引用來源
我妈妈跟我说过,本来是要把我养成白白胖胖的,可是任务失败,就把目标转换到我妹妹,结果我妹妹更过分的比我更不会吃
唔.... 亦算唔上失敗嘛
冇錯係冇胖胖o既跡象, 但望落都幾白呀
"白白胖胖" 四個字完成到兩個, 合格

by the way, 吃本身唔係問題, 老公教o既, 食落肚o既o野消化完之後唔再消耗先會變成肥肉
書卷味重一點o既講法, 就係糖份用唔晒先會轉化成為脂肪儲存起o黎,
所以理論上只要用晒佢, 食咩落肚其實都唔係重點囉
我都係一日唔食甜o野, 會成身唔安樂果種人, 應該話甜酸苦辣咸無一不歡咩都想食至o岩
食完做返多d 運動burn 左佢之後再食過

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-23 17:44 發表 查看引用來源
我很怕自己变肥的,可是又很想看看自己变成100kg之后会是什么样子 好矛盾呢,哈哈哈
What 😱

Why 😱

點解 😱

超過65 我真係情願自殺

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-24 07:58 發表 查看引用來源
就很好奇嘛~~不知道100kg的自己是长什么样子的
其實都唔難... 有樣o野叫哈哈鏡, 唔知你地係咪都係咁叫啦, 可以照得人又肥又矮
滿足一下好奇心好啦! 人由瘦變肥好容易, 又好random, 肥o左在一d 唔想肥o既地方例如塊面, 想減肥減唔返就悔不當初

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-24 08:36 發表 查看引用來源
这里也有哈哈镜啊,可是照出来的效果太太太奇怪了
有少少八卦你一日三餐食d 咩野

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-24 10:18 發表 查看引用來源
早餐 - 三明治/面包/鸡蛋/番茄豆豆/玉蜀黍/煮米粉 + 鲜奶/豆奶
午餐 - 看心情
晚餐 - 80%是莎拉/意大利面
我早餐牛油果/ 煎蛋toast, 中午三文治, 晚餐就最難控制, 主要睇老公想食乜
炸雞壽司牛扒焗豬扒飯火鍋咩都有可能發生

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-24 12:25 發表 查看引用來源
咁你而家幾重?😉
月頭量過, 58多一dd

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-24 12:41 發表 查看引用來源
都幾好喎!你有幾高?😉
有條友又趁本宮唔為意o係度嘲諷我, 個post 剛剛浮返上o黎

借呢個機會將佢一齊曝光, 你自己估吓邊個打邊個 & 我地有幾高

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-24 13:14 發表 查看引用來源
係咪K姐?我估左邊係你,你哋起碼165啦!😉
你地最中意講o既一碌柒同一碌尻

好多年前o既事啦, K姐當時不知幾咁溫柔唔似得而家咁頂心頂肺
仲會陪本宮周圍去玩, 講緊唔係行街食飯而係一齊出國囉
睇返d 舊相有時都真係幾感慨, 有一種莫名其妙o既失落感囉, 唔知你明唔明,
即係點都再返唔到去當日o既時光, 果種相對o黎講自由自在, 想玩就去玩o既freedom

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆