曾經有一個男友,曾經瘋狂

收藏  |  訂閱
9  53.2k

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-6 16:55 發表 查看引用來源
有一個超熱夏天,熱到大家都失控了,我們三對男女相約去長洲的東堤小築,玩了四日三晚。

當時我們租了一間兩房一廳的度假屋,在第一、第二晚,我們都有各自做愛,兩對情侶就分別在房內,其餘一對則在客廳的梳化,總之互不相見,只聞彼 ...
哎呀好類似呢
好朋友, 度假屋, 飲酒, truth or dare, 當眾搞...
最刺激o既係, o係一d 平時在佢地面前表現得好正經 (其實都唔正經得去邊) o既人面前, 表現出人地從未見過o既自己另外一面
大家一齊同場搞o野係好, 但我更加中意逐pair o黎, 至少係我搞緊果陣其他人係專心咁睇, 好有拍 av 感覺
冇啦, 陳年往事lu, 果幾pair 人都結晒婚有d 仲已經生埋, 做o左daddy mammy 就唔可以咁癲, 就冇再咁玩lu

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 11:03 發表 查看引用來源

佢地全部換晒人先結婚?
冇換過

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 13:40 發表 查看引用來源

你老公就係當時男朋友?
尾錯 果幾pair 都係, 由玩果陣至到結婚伴侶都係同一人o架
呢d o野真係要感情好好同好信任囉, 我係咁睇
自從有過第一次呢種 "多p" 之後, 避忌少o左好多, 比如話o係度假屋,
其中一個人沖緊涼, 佢有佢沖其他人包括異性friend 入去浴室攞o野咁樣, 都係自出自入
落沙灘之前o係屋入面先換好泳裝再過去, 都係o係人面前話脫就脫,
一大班人係咁孤男寡女都係咁, 仲邊裸住邊吹水, 我唔會介意另一個男性朋友睇到晒我全相,
亦唔介意我男友睇另一個女o既, 信任嘛, 大家知道唔會做任何對唔住自己另一半o既事
咁樣反而感情更加穩定卦

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 14:37 發表 查看引用來源

咁會唔會同男朋友交代左, 就會約其他人做?
唔會啦, 好朋友o既o野, 做過之後就返唔到轉頭 (唔係講同其他人做上癮呀, 我指個朋友關係)
之不過打屁股就有試過 事關我地o係人面前, 都要做返平時兩個人做果陣o既玩意
有條友玩o野咁話係戲劇效果, 男友同我就話俾條籐條佢, 由佢親手鞭我幾籐睇我係咪真係咁中意

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-11 07:21 發表 查看引用來源
等我來操鞭
唔夠大力我會鄙視你

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 02:42 發表 查看引用來源

我估唔多女人接受自己男人同人做
咁如果我話, 例如玩團體遊戲果陣, 我可以接受我男人同另一個女有好密切o既身體接觸,
e.g. 另一個女人同佢含, 佢同另一個女人搞, 又或者顏射口爆呢d,
但底線係我一定要在場 (團體遊戲嘛!), 同埋我對果個女人都好熟好熟, 好好o既朋友,
可以百分百肯定只係遊戲需要而佢地之間係唔會有真感情
咁o既諗法會唔會有d 矛盾?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-21 00:49 發表 查看引用來源

我唔得架,我好自私架,我唔接受到我老婆同其他人做🙈

就算係我個ex,雖然分手多年,但當我知道佢有咗,我都會唔開心😂
唔只你/ 男人先係咁o既

大概係一兩年前吧, fb 忽然見到個 ex 結婚相, 老婆仲幾靚o既添
有幾張仲有埋屋企人合照, 佢家姐佢阿爸阿媽我仲認得 (果時去過ex 屋企, 佢地對我都ok 唔錯o架)
類似呢d 往事囉, 望住d 相個心都有d 唔安樂, 又未至於話掛住人定咩o野但硬係好唔舒服囉

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-3-21 07:02 發表 查看引用來源
這也是對的。純屬遊戲不談感情。
冇錯就係咁樣啦
只係遊戲需要, 如果佢同另一個女人做我諗我唔會好介意 (不過咁o既話我都要同另一個男性friend o黎返一場大戰)
背住我偷偷地做o既話, 就絕不能接受

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-21 20:23 發表 查看引用來源

我都會,對住ex同條新仔好sweet,我都好呷醋
呷醋又未至於,畢竟宜家自己都唔差😁
好難講得明,係一種失落加上唔同類型嘅幻想卦
如果當初冇分手,今日同佢會係點?
佢對老婆係咪好過當日佢對我?
呢個老婆嫁俾佢同我嫁俾佢,邊樣佢會開心D?
同埋呢… 行完禮擺完酒,梗係會做愛嘅事㗎啦😋 同邊個做佢會爽D?果陣我俾到佢嘅,佢老婆得唔得?佢搞嘢果陣會諗起以前我同佢D情節嗎?
大概係呢D囉

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-3-22 12:35 發表 查看引用來源

諗住呢條女係床上一定唔夠你放,心理上好D
又唔係咩都只有性愛o既  
有時真係會諗... 當時, 即係我最唔妥佢, 分手果排吧, 都走到果一步囉, 同呢條友結婚真係打死我都絕對唔會願意o既事
亦覺得女人要冇腦到咩地步先會同個咁o既仆街繼續一齊
事隔多年啦, 人地有女朋友, 求婚成功, 女朋友願意嫁佢做佢老婆, 呢條友相信應該可能大多數會改變o左一d 野,
變得好o左, 識氹女人, 識照顧人, 俾到人安全感, 曾經好熟悉o既人, 隨住分手變得陌生, 完全唔知對方近況,
究竟人地改變o左d 咩o野, 而家係個點樣o既人, 我有冇miss out 到d 乜等等, 好奇八卦囉,
做我地八婆呢一行 總要對身邊o既一切都抱住比正常人多一dd o既好奇心

前往最後回覆