上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  18.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 19:02 發表 查看引用來源

我都知道啲甜豉油好好味。但我慣咗走汁或者少汁。會食到飯香,同埋健康少少。
呢樣我認輸 最多食完起勢咁操都要食o左先
仲有燒味鋪果d 薑蓉, 撈飯又係好好食

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-27 22:17 發表 查看引用來源
係呀⋯食pizza將芝士拉到好長好長嘅C係一定㗎! 超好玩喎
你嘅咩手作仔咁勁,會爆出黎⋯會唔會整到對面嘅人㗎😂
大王到時會拎藤條打你50下! 正! 諗起你痛住咁叫,要打大力d ...
整到對面嘅人
我諗到MMF, 如果其中一個男人俾另一個男人d 精必到落個身度會有咩反應
連自己d 精都怕, 莫謂話另一個男人果d
會唔會驚到喊o既呢

藤條打50下唔好啦, 費事搞出人命
大王真係用力o既話... 其實7下之內已經可以整喊人

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 09:52 發表 查看引用來源
你已經好努力咁操㗎喇⋯唔好操得太過火呀!
我會走汁但薑蓉真係好好味
樂在其中啫 先苦後甜果個甜至係最高享受
搞o野係咁 (受完鞭先俾人插), 做人亦係咁 (尤其是夏天, 操到身水身汗, 沖個涼, 開冷氣嗒返杯)

細細聲講...
讀書時代o既我食o野其實係非常清淡, 跟住唔知幾時開始愈o黎愈咸囉
分量我諗應該唔算多, 但我會空口食薑蓉 就係食完飯淨番果d 逐少逐少夾落口嗒
榨菜又係, 打開雪櫃見到有就拎幾條就咁咬
仲有咸魚中間果粒魚骨, 肉餅煲仔飯常有出現
會控制自己唔好食太多, 但做唔到話完全唔食
正經o既人解釋話煙齡高o左係會咁, 即係食o野口味愈o黎愈重
唔正經o既人話係幫人啜啫啫同吞精導致o既習慣

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 10:43 發表 查看引用來源
嘩! 呢個畫面好震撼呀
應該問返G師兄如果玩MMF比另一個男d精必到落身,佢會點!

男人接50下應該得嘅⋯照估G師兄唔會皮光肉嫩掛!🤭
或者叫個F 快d 埋o黎舔走佢?

MMF, 作為女人o既夢想就係狗仔式, 一個o係後面搏命插, 一個o係前面俾自己含
三個人如果可以同步高潮咁就發啦   
不過過程之中佢地近距離面對面唔知心入面會諗乜

師姐太高估男人啦 大王層皮夠砂紙咁粗, 兩籐就鬼殺咁嘈

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 14:28 發表 查看引用來源

如果係蛇師姐唔駛人叫已經o舔走咗喇
呢個場面應該係MMF必玩嘅一幕🤭

係唔田!男人抗痛能力比女人低㗎
俾我玩o既話...
嗱呢個講法本身已經夠科幻o架啦, 所以唔好理會合唔合邏輯
我想自己賺取果場最慾仙慾死o既n 重高潮! 我願意接受大王a 同大王b o既挑戰
一個前一個後, 後果個俾佢傾盡全力打我屁股, 在唔見血o既前提下隨便佢打幾大力, 我幫前面果個含!
如果我做得到好好咁忍耐唔亂郁唔整痛前面果位, 成功俾佢口爆, 休息一下食支煙再o黎round 2,
兩位大王換位, 再repeat 一次, 又成功口爆埋佢, 咁我就係終極大嬴家啦
之後再抖抖等兩位回氣, 佢地就要俾我為所欲為 我要o係佢地身上做乜都得

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-28 15:46 發表 查看引用來源
嘩,榨菜就咁攞嚟食?我好似未試過喎。辣,我OK嘅(我可以食得好辣)。但應該鹹X到黐線?
不過,口味嘅嘢聽講好似係咁。
年紀越大,會越想食口味重嘅嘢,唔知係咪同味覺開始退化有關?
娘娘,有冇試過齋食一粒鹹蛋唔送飯?我前幾日試咗,飲咗 ...
唔想食… 怕會睹物思人😐
以前鬼妺仔超中意,尤其是流蛋黃油果D
但佢話你果邊D咸蛋愈來愈唔掂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-28 15:30 發表 查看引用來源

基本上,出現係浴室嘅用具,都要考慮清楚至好用。
包括毛巾同嗽口杯。講完。唉,費事掃興!
日本大酒店嘅話,一般係OK嘅。
從實招來 🤨你用人地D杯做過乜嘢!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 18:52 發表 查看引用來源

我無記錯佢提議過大王整落杯度比你飲勝🍻🍻🍻
挑~ 得果一啖仔, 用杯裝咪盞失禮

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-29 09:49 發表 查看引用來源

🤭🤭🤭
好似話儲起黎先

如果大王聽到你講「挑~ 得果一啖仔, 用杯裝咪盞失禮 」,佢會點呢😂
放太耐會變水, 質感唔掂喎

呢d 說話當然儘量唔會俾大王聽到 其實佢都唔算少o既 除非一日之內要射好多次

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-28 15:30 發表 查看引用來源

基本上,出現係浴室嘅用具,都要考慮清楚至好用。
包括毛巾同嗽口杯。講完。唉,費事掃興!
日本大酒店嘅話,一般係OK嘅。
其實呢... 我估毛巾應該係可以卦?
始終溫毒都係比較容易, 落藥水又得, 滾水浸佢又得 都係擲入洗衣機同乾衣機啫
人手步驟相對少o既o野偷工減料機會亦相對較少
仆街o既我覺得應該係傢俬喎, 尤其是梳化同凳, 要一件一件抹, 望落去唔係好污糟就skip 左唔抹o既機會非常高
同大王講, 佢話最高危係電視remote, 麻甩佬睇住成人台打飛機唔洗手就拎起o黎用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆