[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
19  501.7k

雯雯姐,你好,我睇完之後希望唔係真人真事。因為見ERIC由識你開始已經佈哂局等你入,隱瞞左你好多野黎分享比佢D老友,仲設計左好多節目黎益人,一步一步令你沉迷性愛。依家就可以轉一個對手,久而久之下,就會好自然玩埋群P,SM,黎滿足唔知你定ERIC性慾。但係過份剌激性慾真係咁重要?可能我太單純,只係知愛一個人就應該要保護佢,唔係好似玩具咁借比人玩。

你以前老公就行錯左呢步,就係咁失去左你。但係依家ERIC嘅行經比你老公更過火,因為而家你當局者迷,等同於電騙祁福黨一樣。總之雯雯姐你真係要好好保護自己,多謝你呢好文,真係好看。

即係長造長好,繼續寫下D近况,關心下你,等你出post啦。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-9-6 10:50 PM 發表 查看引用來源

Eric 終於承認係佢安排其他人強暴樓主? 正人渣! (雖然已經係樓主丈夫)
認同,雯雯姐你可以自己去揾食,使乜仲要個人渣安排,又唔見佢出去食女要比你過目。

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-7 10:30 PM 發表 查看引用來源

小心同安全~
係咩意思?
小心同安全只不過眾師兄關心故事中主角啫,始終呢個遊戲只係啱啱開始,主角還可應付。不過未來嘅層次就會提升到主角意想唔到。恐怕再度身心受傷,所以令人咁擔心。不過都係故事啫。

支持出相,等眾師兄們慰藉下。

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-8 02:57 PM 發表 查看引用來源

你就係我講個啲心急仔!想同女人上床個啲!你明白嗎
此言差矣,我只不過追開事情嘅發展,主角能夠顛倒眾生,想必貌若天仙。能一睹主角之美貌可無憾也,望成全。

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-8 04:21 PM 發表 查看引用來源

此言差矣,我只不過追開事情嘅發展,主角能夠顛倒眾生,想必貌若天仙。能一睹主角之美貌可無憾也,望成全。
不過我重申我並唔係乜野心急仔,最多都係咸濕仔啫。

即係以一敵幾?前中後失守了?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-10 12:01 PM 發表 查看引用來源

令你失望,我唔會比玩我後面
都好,堅守原則。不過多P相信已經領教過?

前往最後回覆