上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
651  274.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 12:17 發表 查看引用來源
好正,娘娘手勢都好得,出左後佢仲會含住啜先攞膽😋
CHING 係去鬼鼠機 ? 定包起機 ?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-22 12:19 發表 查看引用來源
而家停咗兩個月有冇骨引起😅😅😅
當然有

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 12:19 發表 查看引用來源
你咁講又令我懷念緊娘娘😋
最近有冇機會再食 ?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 12:20 發表 查看引用來源
通常鬼鼠多😅
倫兄邪骨都喜歡 ?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-22 12:24 發表 查看引用來源
又長知識,咩叫鬼鼠,咁多術語😓😓
有D個價錢包埋打出

有D鬼鼠機係增值服務, 要另收費, 出一定會有得打

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 12:26 發表 查看引用來源
唔知點解娘娘撩佢同事水兄屌,水兄都是推三推四?
可能驚攪唔點娘娘

怕變成188話題

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-22 12:27 發表 查看引用來源

開大即係扑埋野^^
不過光豬按個人RELAX 好多

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 12:32 發表 查看引用來源
我见娘娘撩到出面咋🤭水兄就猛話就唔到時間,佢地曾經係狗會同事,但水兄好避忌咁🤔
水兄太浪費了

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-22 15:03 發表 查看引用來源

好耐之前係荃灣足仔,係泰妹開既,D技師主要都係泰妹,咁果度無房係用布黎做間格,我試過一路比技師打緊飛機,隔住塊布就有兩個女客比人按緊,因為聽到果兩個女客係度傾計。 ...
以前有一位相熟的技師, 我只搵佢按, 但佢從不會擺明車馬同我起機, 但佢會按得好到位

有時佢按到大脾盡頭時, 我會合實對腳, 咁佢就會掂到我蛋蛋同支棍, 有時都會玩到走火, 射到佢一手都係

有時佢知隔離係女士按緊, 佢會細細聲講隔離有靚女, 佢知隔離推油時, 會扮唔覺意整郁布簾, 叫我昅野

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-23 14:34 發表 查看引用來源
我都試過呀!我以前同個女仔朋友返大陸按摩,我地同房中間有布廉,我果個係女按摩師,我朋友係男按摩師,當我按到正想入睡,我聽到隔離有吱吱嘅水聲,之後聽到我朋友嘅呻吟聲。。。我同我按摩師你眼望我眼,跟住就哈哈大笑。。。🤭 ...
有時女士會叫得好誇張, 有次泰式, 全部都係女師夫仲要係 c11

有兩條女應該係被按到有d酸軟咁痛, 但就叫到好似叫床聲咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆