分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
22  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 13:19 發表 查看引用來源

我都係咁諗
或者係現在好想要

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 13:15 發表 查看引用來源

但係濃密得嚟又好似幾整齊咁,似係之前有修開修咗個形出嚟
我估水E 仔間中都會剃清D毛毛, 就咁睇D毛好似比正常女士西毛粗少少

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 13:52 發表 查看引用來源

咁你都睇得全,師兄果然遇毛無數
都係段估下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 13:52 發表 查看引用來源

咁你都睇得全,師兄果然遇毛無數
不過E 仔身形好似高挑D, 師兄老婆就嬌小DD波大又DD

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 14:01 發表 查看引用來源

我老婆高佢少少
師兄覺得整體邊個身形正D ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 14:07 發表 查看引用來源

未有BB之前就我老婆身材好啲,宜家就更係我姨仔正啲啦
胸老婆大D ?

引用:
原帖由 hondaeuror 於 2022-9-23 14:53 發表 查看引用來源
可能姨仔係呢度既.. CD-ROM,  之前D post 佢睇過.. 懷疑緊係師兄傑作 ....  今次..引蛇出洞..
如果真係咁, 故事應該發展到條蛇入左洞了

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-8 13:46 發表 查看引用來源
尋晚同老婆其中一個女仔friend食飯,佢哋傾開懷孕照嘅嘢,其間我聽得出老婆好後悔佢大肚嗰陣冇影過。

其實老婆一路都想影孕婦相,但係因為知道喺醫院生仔要洗一大筆錢(外父外母想佢喺私家到生) 所以老婆為咗想慳錢就冇影 ...
首先, 老婆對鏡頭敏感嗎 ?  見陌生人揸機, 會好生硬嗎 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-8 13:46 發表 查看引用來源
尋晚同老婆其中一個女仔friend食飯,佢哋傾開懷孕照嘅嘢,其間我聽得出老婆好後悔佢大肚嗰陣冇影過。

其實老婆一路都想影孕婦相,但係因為知道喺醫院生仔要洗一大筆錢(外父外母想佢喺私家到生) 所以老婆為咗想慳錢就冇影 ...
如果自己影, 會係邊度影 ?  ( 會book 影樓 定 酒店 )

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-8 14:17 發表 查看引用來源

以老婆份工嘅關係要喺佢哋用開嗰啲studio影唔難,我自己都有friend開studio,唔洗錢俾我用都應該唔係問題
有係studio 影相經驗 ? 重點係運用閃光燈 ?

前往最後回覆