上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
651  279.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 13:10 發表 查看引用來源

因為味道? 定係因為佢係o係排泄器官度出o黎o既關係?
唔關器官事….
如果個男人中出完你,即刻同你奶, 會會覺得點?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 13:29 發表 查看引用來源

我覺得幾好 會由佢個嘴入面啜過o黎俾自己

不過呢樣o野又真係女人能接受程度俾男人高囉
男人射完, 有精液有淫水o既啫啫可以幫佢含
佢奶完可以同佢嘴
啜完腳趾 (未沖涼) 可以同佢打車輪
男人同佢含完都未 ...
或者我可以先試初級版,口爆完sl ,佢吞左再同佢kiss先….😁😁😁

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-11 13:39 發表 查看引用來源

始終有D抗拒嘅,好多男人都係
如果夠膽中出完奶返條女, 我估條女會好high,意淫十足

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 13:51 發表 查看引用來源

呢個都未試過?

不過咁講, 我自己吞完, 其實之後一段時間都feel 到口入面有一股精液o既氣味
男人kiss 埋o黎亦都一定會聞到

(只係俾你有定心理準備, 女人吞o左唔代表咩味都冇) ...
就係知會仲有d味, 所以先講想試左e個初級版先….

一來味道好淡少少先,二來唔洗試口感。。。。

引用:
原帖由 brandy888 於 2022-3-11 14:24 發表 查看引用來源
呢D我覺系條女征服感多D!😂😂😂
同意。。。。。

都係亙相氹下地方

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-11 14:48 發表 查看引用來源
有啲野男同女係調唔番轉,女人可以吞男子精,男人會對呢樣野又會有避忌
你sl 肯嗎?

如果佢真係咁試, 你會有咩感覺?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-11 15:05 發表 查看引用來源
我好似見過娘娘發表話,南亞仔會咁做🤭
應該係侄仔會

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-11 15:07 發表 查看引用來源
南亞仔食得咖哩多重口味,所以肯中出完乃返,應該訪問娘娘感受🤭
娘娘話過南亞佢都吞唔到

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-11 15:10 發表 查看引用來源
我又接受到佢奶完同我kiss 我都會食到,或者佢插完我都會含番一樣啫都會食到西味,女人接受程度高過男人
插過再奶我ok

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-11 15:13 發表 查看引用來源
佢未肯,中出第一次,就算沖咗涼,第二q都冇奶番架,男人可能都會避下
你想佢做嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆