靡靡之音

收藏  |  訂閱
8  297.6k

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
纽文兄又有新嘢推介
一定要試試
跟纽兄揾食重未中過伏

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-14 12:06 PM 發表 查看引用來源

有時我都會中伏,不過嗰啲我多數唔會講,除非好過份。呢個我去過兩次,兩次都交足。
就是欣賞纽兄這精神

趁昨晚有空一早预约了件童裝衫
按纽兄提示準時到達ㄧ開門技C笑面迎人健談喧嘩一輪便入正题去沖涼跟首上骨床去part 1按摩過程大致上跟纽兄所説真的是用個心去按有心有力身體每一處到按到尤其是推油推到成身都鬆真的好享受
Part 2 就沒什麼驚喜因一般part 1手骨好的part 2就沒驚喜但另件童裝雙手也會使妳非常舒暢真的是放鬆身體的好地方
呢件童裝衫以性價比計我以列入為鐵胆
在此再次多謝纽兄無私分享

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-18 09:57 PM 發表 查看引用來源

嘩!講到鐵膽咁利害,睇嚟你嘅感受好深噃。
係呀纽兄
咁嘅手勢加服務態度加上這樣的收費去那裡找

件童裝衫昨天已復工了佢需然喉嚨仲有D唔舒服但服務態度依舊不变

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-14 12:26 PM 發表 查看引用來源

形容貼切,水準直逼燈神。
纽文兄 所以我之前都話呢件童裝衫係鐵膽啦

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 2018-7-5 08:07 AM 發表 查看引用來源

入面仲係咪用果D肉酸粉红燈
不是喎我昨晚去已經全部關掉了

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-3 02:32 PM 發表 查看引用來源

去過唔滿意嘅,除非亂收費、呃鍾又或者態度惡劣,如果唔係,開帖唱佢好似對個技師唔係咁好。話哂按摩呢樣嘢有啲人夾人,我覺得唔好,其他人又未必係咁嘅印象。 ...
紐兄果然有厚道,說得沒錯

纽兄的推介各位師兄有目共睹,一向支持纽兄的報告,說真的自從改了板之後這裡已冇以為精彩,

前往最後回覆