SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
14  315.6k

請問生果道大馬路燈位,近石街個間,D C9 OK嗎???
是否正髮定正骨???

04係咪新COFFEE店個邊??最近生果道??

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-21 00:16 發表 查看引用來源
邊界街口罩妹店隔離開左間日光。

個c9約四張竟然話唔識排毒,齋dap兩紅。
靚吾靚先???

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-24 02:11 發表 查看引用來源

所謂百貨百客 每個師奶好好醜醜都有些熟客 再加些失魂魚 會收入多咗 至於高唔高消費好睇個人 好多師兄認為好玩就認為唔貴 畢竟市場唔細 同埋師奶們好醒 價錢因人而異 ...
無錯,百貨百客,屯門公園娜娜咩都吾洗,只唱只跳一樣發達,

今日行過最近獅子個間,問了價話150一鐘,WA 應該連埋小費好貴,走了,
有無CHING報告???

今日見銀行兩連鋪間足仔有條女行出來招條金毛仔,,金毛仔望兩望走了,條女都幾白,有無CHING去過,是否黑店???

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-12 15:38 發表 查看引用來源

師兄 唔係早10零20分鍾 係得10零20分鍾 係門口個個都撩你按摩 入到去無一個係按摩 全部都係升空 用3魚求其揾個人幫你淨升空 用10零20分鍾時間都話抵真係無嘢講 還未計其他差到爆嘅服務 有時熟咗未必好 好多恃熟賣熟 ...
我就算好彩,疫情前玩過幾條女都肯車輪,疫情來連去都未試過,慳吾少

我曾經同珠珠講,你KEEP 番少少,打扮下,同電視台好索D女無分別,浪費了你,
聽說當時老公係老頭子......仲要搵錢養他,
Wechat中知佢有新開始,最後仲好客氣講,要隱藏哂D朋友,
有機會回香港飲茶,
我當然知無可能了,所以都祝福佢

疫情前搵山山車足15分鐘......中招人數少D搵個叫阿琴對奶大到.....
疫情之下咩都無哂啦,~將生活還給我

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-3-4 15:24 發表 查看引用來源
系YL, 玩過一個叫三三, 又系一路屌, 一路同佢打車輪, 直至射精.
你地是否係同一條女???YL係什麼??TKS

前往最後回覆