DEL

收藏  |  訂閱
11  538.6k

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-3-23 00:10 發表 查看引用來源
茉梨三連店,一直都落左閘,是否真係無開?
請問即係邊條街???

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-13 17:45 發表 查看引用來源
今日去咗南E街交界地產隔離,食咗件瘦底c8身材唔錯粉蓮,佢話新做不過唔似唔夠10分鐘叫轉身3魚打牌,幾好吊
估吾到有新野呵,我認為得老板娘有D女人味,瘦D就更好,入閘前後兩個人就最吾好,不過有時見到佢對淫腳黑絲無計

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-14 11:00 發表 查看引用來源

我第一次去好師兄係咪得一間房?因為一眼睇晒得一間房但係按摩過程我又聽到隔離有輕微叫床聲
無錯的,一個位兩張床,仲可以出面上樓做,不過我未試過,吾知係邊,

請問咁多位CHING,入前要~安心出行嗎???
驚罰錢定係行蹤???

小寶店我只試過一個叫小慧,
小寶是否正好多???

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-11 00:07 發表 查看引用來源

情僧店店主六張幾

以前口罩妹。其實係佢個女,已嫁人。
CHING你肯定嫁人???係就恭喜她!!

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-4 16:48 發表 查看引用來源
話時話,足街布行隔離間瀨精,係咪轉左正?

最近只有一個女人剪髮。
以前有幾個阿姐坐晌度等運到,同埋有一班麻甩佬坐晒晌到唔知做乜。
依間幫親剪髮多年,老闆好人勤力,由細鋪做到大鋪,細鋪時有幫我DUP過骨.......
大鋪她主力剪髮,其她D女一向都無個掂,以前有個高0幾姣,夠高,黑絲係基本,幫親過幾次,
現在無做了,吾知去了邊???

數子店~紋身是否無做???

各有喜好,食野咁,Omakase間間FULL BOOKING ,
吾喜歡既人,覺得不知所謂,比咁多錢,仲要排隊,仲要受氣......

現在髮仔貴了,點解吾玩太子站荔枝頭上樓,全部都係500,質素高D,地方好D,咩都抵番,
以前就話貪佢$200左右......現在太貴了

前往最後回覆