打風姐姐( 要揾返舊電話先有相)

收藏  |  訂閱
9  34.6k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 15:40 發表 查看引用來源
大家側身訓咗陣,比fax機嘈醒。九点幾。大家飲咗個杯麵。
我: 你好耐冇拍拖?
W: 有5,6年。我哋係唔係叫做一齊咗?
我: 係。你幾好呀!又索。
W冇乜反應,笑咗下。我落下低覆数先。肚餓出聲。佢圍住條大毛巾落去。我再訓。佢上 ...
我要知,你同W食過幾次宵夜,第一次獨處就扑,冇套中出前佢仲叫你做老公,做嗰時就爽,射完有冇擔心過有伏

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 16:02 發表 查看引用來源
咁又冇,因我同事信得過。同第二晚講出佢原因.
反正第二Q都中出,第一Q抽出嚟射真係嘥晒
係咩原因?

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 16:16 發表 查看引用來源
可能係同佢第一次做。
誤會咗喇,你話佢第二晚講出原因

係咩原因

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 16:38 發表 查看引用來源
第一Q通常都唔夠膽中出。
啱嘅,所以見樓主都好勇,第一Q磨完射起門口,第二Q就直射,不過呢啲嘢冇早知

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 18:12 發表 查看引用來源
個晚好似係星期六晚,同佢拍完拖,叫佢上我屋企。
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。 ...
聽落W性格都幾爽朗,夠高又大波,而家冇一齊?

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:14 發表 查看引用來源
師兄,thank you.但後来,佢都大小姐脾氣。
呢樣真係幾惡搞

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:18 發表 查看引用來源
係呀,呢個係其中一個分手原因
總算開心過

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 21:53 發表 查看引用來源
男人本性係咁架嗎。眾兄弟都有呢個經驗啦。😆
我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性打埋真軍內射,當時我O咀唔識答,唔知係唔係你講嘅男人本性,HA

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 22:59 發表 查看引用來源
犀利,可開post分享。
唔好啦,好多年前po過,無謂再提

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 23:57 發表 查看引用來源
同居咗一年,又覺冇乜特别唔好。到最後因佢太主觀同硬頸而分開。
如果師兄都係大男人,咁就鬧交多過食飯
太爽朗嘅女仔都有些少麻甩佬特質

附件

前往最後回覆