有無女仔喜愛男朋友或老公在屋內全裸,會讓朋友看自已男朋友裸體

收藏  |  訂閱
22  27.0k

我老公都鍾意係屋企當住我同兩個仔女面前光脫脫。我同佢嘅朋友上門都係裸體。

老公25呀。佢家姐上門佢都照裸體。如果朋友上門更加成日俾人手多多

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

咁你老公會唔會全裸應門收外賣掛號之類呀
冇咁大膽。不過你唔驚俾人影咩

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 01:57 PM 發表 查看引用來源

我都係呀,我亞哥細佬弟婦來都係裸體,朋友上來開枱呀各樣都係全裸,D朋友都手多多
好誇張。我就次次都係得老公全裸,其他人都著齊衫褲,除左一兩個男人朋友會赤膊。

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 03:03 PM 發表 查看引用來源

係架摸到出晒水
男人成日主動叫人摸佢下面,有時顛上黎會摸到射

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-28 05:08 PM 發表 查看引用來源

我好鐘意我單一個裸其他人唔裸那快感,我去BBQ都係得我裸其他人著齊衫褲,其他男人頂多裸上身
我老公都有呢種癮,佢好鍾意喺人面前全裸,但又唔會叫人除衫。出街佢唔可以全裸就玩赤膊,仲係冇人赤膊嘅地方

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-30 01:59 PM 發表 查看引用來源

我嘅朋友一定啦,我嘅朋友見慣,同佢地租渡假屋玩都係剝清光
我嗰個都係咁。未到人地屋企已經冇著衫,入去剝清光

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-7-2 11:42 AM 發表 查看引用來源

佢有無佢有無試過直頭唔穿上衣出街,個度係邊個屋企,
唔著上衣出街,連上衣都冇帶好濕碎,佢成日做,有時仲要一家出去食飯

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-7-3 07:20 PM 發表 查看引用來源
去邊度食飯,唔會俾人話咩,唔穿上衣坐公共車?我做送貨試過唔著上衣只著短波褲入McDonald's
試過唔著衫搭小巴,又試過唔著衫飲茶

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-29 11:08 AM 發表 查看引用來源

我教你老公可以裸上身,下身唔著底褲著條超短開叉波褲(可剪走埋內膽加對人字拖超爽
佢會呀,甚至試過下身得一條波褲冇內褲

前往最後回覆