[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
36  127.7k

港人睇港文,支持馬兄。

**如果踢爆咗你哋嘅「技掚」,不過我都要 take care o下啲女讀者,等佢哋小心啲,唔好中人招。**

馬兄,除咗要招呼男讀者,原來都有照顧女讀者,你真係睇貼啦,好窩心啊。

馬兄,今集有d慳水慳力喎。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-11 10:45 AM 發表 查看引用來源

kaka 小姐,小馬連扯 18 晩,今晚仲搭咁大個棚,博大家一笑。
趣趣哋,收順啲啦 :smile_13:
至多我讚你畀咗一個「靈感」我,等我搞掂咗第廿七集。
係乜?⋯⋯到時你咪 ...
陰公囉,扯成18晚咁多,比馬兄休息1晚咁多啦好。
我都想我條仔扯咁多晚。

引用:
原帖由 nestse 於 2014-8-11 06:40 PM 發表 查看引用來源
原來靚女條仔扯左17晚就無法再餵飽您:smile_30:
nestsr哥,唔好咁話我啦,我又無話餓。
如果個個都可以,咁又點顯得馬兄嘅個人長處呢。

今集的內容,馬兄似乎向好多人妻做咗好多資料搜集。

馬兄,都唔講清楚點搵呢版,搵餐死先搵到呢版,你好衰架。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-15 08:39 PM 發表 查看引用來源
鋒馬搶閘而出⋯⋯有新塲,當然「一馬當先」衝咗入嚟先至再講,先為「鋒」嘛 :smile_46:
放心,點會留低你哋呢,打點好一切,等大家可以舒服入坐。
再者⋯⋯緣份未了 ...
我話晒都係人妻,而馬兄咁鍾意人妻,又點會留低我。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-16 10:14 AM 發表 查看引用來源
kaka 你知我「罩門」所在......手下留情啊。:smile_35:

.......而馬雲,也都筆下丶留情.....

其實我都唔係專門鐘意人妻,只係鐘意嘅女人,偏偏都當人妻要去了,哈哈(苦笑):smile_39:
馬兄,你想我手下留情,還是想我對你留情啊。哈哈

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-8-16 11:56 AM 發表 查看引用來源

馬兄應該會留 _。
:smile_44:馬兄係鍾意留精不留情架

前往最後回覆