[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
36  127.7k

引用:
原帖由 風中愛探花 於 2014-8-16 03:32 PM 發表 查看引用來源
Ka妹,我都好like人妻架。
馬兄流精唔留情。我兩樣都為你留。。。
花兄有嘢咩都留比香香啦,仲會到我咩。
:smile_13:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-17 09:32 AM 發表 查看引用來源

小馬貪得無膩,你喜歡留乜,我就要乜,冷飯菜汁都可以。。。
不過菜,當然多汁好食啲。。。嘩哈哈哈 :smile_o05:
我要留低乜嘢,最後都係要睇馬兄啦。:smile_13:
如果d菜唔夠汁,咁馬兄咪再整多d汁囉。

引用:
原帖由 鋒馬故如……雲 於…… 2014-8-17 09:45 AM 發表 查看引用來源

咳。。花仔。。嚟我舖頭撩女?
當我死㗎。:smile_o04:
http://media-cach ...
馬兄都係你唔好,昨日掛住去浦,唔護住d女,比花兄有機會係你地頭攪攪震
好在我鍾意d成熟型,如果唔係就.......

馬兄啊,你快d出嚟啦,你再唔鑊住我,我會比人分開2邊啦。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 05:54 PM 發表 查看引用來源
襟住度牆,單手插袋,側側地頭,咀角含笑,憂怨眼神,磁性聲線,“Ka 妹,唔好理佢地,我響麥當奴入面霸左個窗口位,賞面同我一齊入去咬吓薯條嗎?

邊間麥當奴啊?我想要多杯雪糕新地得唔得啊?

引用:
原帖由 風中愛探花 於 2014-8-17 06:02 PM 發表 查看引用來源
Ka妹,原來你有去我間屋度坐,知道有香香。
我考閪心。
下次坐耐啲。。咁你就知我內外都熟晒架啦。
花兄,你又香香,又嵐嵐,仲有學生妹,幾時都先輪到我啊。
我無香香咁大方架。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:33 PM 發表 查看引用來源
唔好問邊間住,先撓住我嘅臂彎,一陣先比個驚喜妳,花兄,走先嘞,拜拜……
未行得啊,要問過馬兄先。
如果佢話唔得,就唔可以行啦

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:49 PM 發表 查看引用來源
係咪玩大左?花兄個 A/C 發生左咩樹幹?
應該唔關我事掛,我咩都無做過架。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
痴情,令我迷失方向,專一,亦係我最大嘅缺點,今日為博 Ka 妹一笑,先至會咁開玩笑,但其實我已心有所屬,Mandy,還是覺得佢最好,Ka 妹,妳都係重投花兄懷抱之中會比較好,我要走嘞,唔好拉住我,千 ...
文廸兄,不如話你唔想請我食雪糕新地。:')
幣邊個係Mandy啊,要快快手手追返文迪兄d文,博唔到咀添

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
痴情,令我迷失方向,專一,亦係我最大嘅缺點,今日為博 Ka 妹一笑,先至會咁開玩笑,但其實我已心有所屬,Mandy,還是覺得佢最好,Ka 妹,妳都係重投花兄懷抱之中會比較好,我要走嘞,唔好拉住我,千 ...
文廸兄,不如話你唔想請我食雪糕新地。:')
幣邊個係Mandy啊,要快快手手追返文迪兄d文,博唔到咀添

前往最後回覆