性生活有否受疫情影響?

收藏  |  訂閱
11  2.5k

性生活有否受疫情影響?

一場世紀之疫令全世界完全癱瘓咗。大鑊程度,老實講,同打仗真係不遑多讓。雖然生活上嘅種種不便不爽已逐漸習以為常。
啱啱同老竇呻咗幾句,話而家咩都做唔到(例如食女 - 當然我只係心諗,冇講到出口),即刻被鬧個一面屁。佢話,「衰仔,再慘啲都仲得呀...」

話說疫情爆發之前數日(去年3月中),小弟正好立定決心並且密切計劃食一條女(婚後首次出擊,再度狗公化!)。疫情初期,全城禁足,小弟仲傻到諗緊點樣去偷會條女。當然後來疫情擴散,小弟即刻識驚,先變身狗公唔成。甚至on9地自我安慰,呢趟疫情其實係個天玩我,唔比我做返狗公。

言歸正傳... 性生活上大家受到咩影響?會否多咗扑嘢(因為邊度都去唔到?)抑或心情受到影響,反而扑嘢少咗(據聞舊年香港生育率創新低)?另,小弟有位朋友係生產性玩具(女仕專用嗰啲),聽講訂單多到做唔切。莫非多咗人DIY?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 09:18 AM 發表 查看引用來源

居然出新post, 少見喎
疫情基本冇影響 該做o既照樣做該啜o既照樣幫人/俾人啜

記得你好似唔係o係香港? 點樣搵女食o既呢?
即係...該打嘅人照樣被打?該射嘅嘢照樣射咗出嚟。個地球依舊轉動。

我覺得全世界其實都差唔多。小弟以前食女多數由朋友(甚至阿媽啲八婆朋友)介紹。正常約會,正常上床。

亦會夥同其他狗公落蒲點覓食,一夕開心無牽無掛,嗰種極度空虛而又極度滿足嘅感覺,嘩,真係令人享受!

講出嚟或者會冇出息,但對我嚟講,人生嘅意義就只有戀愛同做愛(基本上,即係食女),所有嘢都圍繞呢兩樣嘢。冇得食女,小弟好快會陰乾。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-10 05:38 PM 發表 查看引用來源
注定要你修心養性😆😆😆😆
害Q死。超陰功。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 10:22 AM 發表 查看引用來源

我諗單純係講個信字  
冇同陌生人玩好耐啦, 同親都係自己身邊果個, 相信佢會小心,
道理應該係等同d 人同自己老公老婆男女朋友中出一樣啫
再講, 都訓埋同一張床囉, 都冇得 1.5米o架啦, touch wood 要中o既話都係會 ...
我覺得,「不要問,只要信」係已婚女性最理性嘅思維。當然,都要個男人「信」得過至得。

講真,我最怕嘅係姦情被發現,搞到家破人亡,我唔敢想像。小弟有幾個朋友都係試過咁嘅不幸,一直引以為鑑。

講起係喺office赤腳,我留意到有啲女仔明知你睇到佢,但好似專登喺你面前除鞋,又或者半隻腳跌咗出嚟吊住,其實係唔係正常動作?抑或係有啲嘢?我覺得只係我諗多咗,因為見得太多,只係覺得好怪。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 04:31 PM 發表 查看引用來源

女仔赤腳果個問題就真係好難講啦
睇個女仔本人有冇俾人玩過對腳o既經驗吧~
有o既話即係知道腳趾原來都可以勾引到男人,
係會有明知人地見到都專登露隻腳出o黎就係驚人地睇唔到
當年想追大王/ 想引起佢興趣去注 ...
明解。我覺得貪舒服係最好嘅解釋。應該係我諗多咗(因為小弟對女人腳特別敏感)。

如果有嘢,我覺得應該會做啲更出嘅嘢。譬如,當條女話大髀撞瘀咗好痛,特登趷高俾你睇,然後你睇咗半日發現隻白雪雪左髀其實咩事都冇,佢仲笑住問:睇唔睇到呀?先知道被玩。

呢招雖然cheap,但真係好work。我覺得你應該都對男人使用過?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-12 09:12 PM 發表 查看引用來源
咁又冇
只係專登著多D短裙高爭鞋,排排坐果陣刻意對腳靠過去多少少咁啫😆
但係的確試過一次嗌腳痛, 係初頭同佢單獨出街嘅, 之後詐晒型咁話****1我唔理呀, 有九成嘅路程都係行你想行嘅地方先行到我腳痛嘅, 你同我按通宵都按 ...
嘩,識嘢喎吓。咁樣呃人按腳,9成男人都會受,越按越上按到冇雷公咁遠。

我記得另外一件同腳有關嘅出位嘢係,有位女同事叫小弟落去gym room locker攞襪。係著長boot裡面著嗰種襪。佢話,「you know, the socks when I'm wearing my boots...」老實講,我根本唔識咩係著boot嘅襪。好彩佢個包只有一對襪:不過係一對有花紋嘅尼龍襪。

至於,小弟有冇偷聞對襪?你話呢?

答案係...冇。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 02:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈好彩你冇, 如果唔係真係睇唔起你!
男人中意女人對腳完全冇問題, 真係要行埋果陣要聞要奶要啜要點玩我都無異議,
仲會配合陪佢一齊玩添 但係背住人偷偷咁玩我就覺得有d 變態啦 ...
小弟雖然鹹濕,但未至於卑鄙。如果聞咗,我會接受唔到自己。

我曾經好似講過另一單香艷嘢:老婆嘅表妹寄住小弟家裡,有次小弟入佢間房吸塵,嚇然見佢床頭放住支震動器(外型似支鋼筆,小弟要觀察咗幾秒先意識到係乜!)。小弟對外型宅到唔恨(仍然係處女!)嘅表妹原本零性幻想,甚至無視佢,但嗰下唔知點解突然好大震撼,超想攞起支筆嚟研究吓(同聞吓)。應該掙扎咗一兩分鐘度,最後決定當睇唔到。

從此之後,小弟對表妹睇法完全改變咗。呢件事發生喺小弟開始睇引版嘅初期,嘩嚡,講起上嚟,好似係上個世紀嘅事咁!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 02:41 PM 發表 查看引用來源

睇到香艷兩個字仲以為有咸故... 以為同老婆表妹搞上埋
結果淨係得支筆
遇到呢種情況我地係咪可以嗌回水o架?
老板話可以八折回水。但要先過水,後回水。

依娘娘估計,小弟最後同表妹有冇嘢發生?以下資料可以參考:
  • 男未婚,係性慾超人
  • 女早熟,青春期好奇心旺盛
  • 有獨處機會
  • 女為處女,男有處女情意結

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 12:38 PM 發表 查看引用來源

好想買有, 但又好似太簡單... 點知你條友會唔會陰9 本宮o架
奴才不敢!奴才只係向娘娘請教。

睇吓你到底對男人有幾熟。

提示:

1:隻豬冇咗lu
2:有人爆喊
3:有人後悔到失眠
4:如果見面,仍有偈傾

回覆 28# 蛇貴妃 的帖子

正確答案係...冇發生過。隻豬唔係小弟經手。

有一樣嘢想請教娘娘。佢話我極度傷害咗佢嘅自尊心(留意極度兩個字)。而我一直諗唔到曾經做過啲咩極度傷害過佢。

女人會唔會因為男人唔肯掂佢,而受到傷害?

我好似講過,以前對處女係冇特別興趣。直至表妹出現,好似動起咗小弟條根咁。因為生理上,開苞其實冇快感可言。

但心理嘅滿足感則唔嘢少,就好似開箱一件禮物咁。 成件事嘅重點係親手開箱嘅過程。男人幫到條女由女仔變成女人,會有一種「完成大事」嘅成功感(至少我係咁諗)。聽講女人一世唔會忘記破佢處嘅男人,而我會話男人亦會對自己親自開箱嘅女人印象特別深刻,甚至一世難忘。

前往最後回覆