一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
6  10.0k

我會趁小朋友瞓著,冚住大被喺裡面做。

當然係著住睡衣做,一有動靜就扮瞓(但仍然繼續插住)。真係唔對路(譬如有人叫媽咪),就要半秒內休返好條褲。

做愛要無聲進行。以表情或身體動作溝通(譬如,打pat代表插入要大力啲,大力揸右波唔放等如進入射精倒數)。

無聲勝有聲,有時亦算係一種情趣嚟。

回覆 6# 蛇貴妃 的帖子

禁慾確實係一種樂趣。

疫情之前,小弟去外省出差,不時要谷成個禮拜。雖然谷到就快爆,但其實又幾享受嗰種「想要到黐線但死都忍住先 」同「即將解禁倒數 」嘅感覺喎。

或者同禁食嘅原理差唔多:因為餓過,有得食嗰陣先會珍惜,甚至特別享受。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 11:05 AM 發表 查看引用來源

早晨衰妹, 終於捨得返o黎啦?

咁多零零碎碎o既o野要咁o岩提到先有得講o架...
是咁的, N年前啦, 應該係大家廿零歲初出o黎做o野冇耐果陣
隔日見面每次都可以搞幾個round 你都知廿歲仔性慾係最強橫o架啦
條友 ...
個人覺得,呢條史詩式長post值得另開一條新帖。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 01:07 PM 發表 查看引用來源
未有新topic 諗到住嘛...
英文有句嘢咁講: your past made you who you are today。過去嘅你成全今日嘅你。

小弟最近多咗諗嘢。係諗以前嘅嘢。人到中年(做咗少坑?),不期然會回顧前半生做過啲乜。

我發現自己好似冇乜好嘢做過,衰嘢(多數同女人有關)反而一大籮。

雖然做咗好多好後悔做過嘅嘢,但諗番起仍然係開心多過唔開心。

例如,如果未經歷過做狗公嘅洗禮,小弟今日可能係一個更不堪嘅賤男。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 04:25 PM 發表 查看引用來源

本宮讀得最多果句係 you are what you eat
狗公公應該猜到係邊度睇返o黎o既
莫非?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 04:57 PM 發表 查看引用來源

差唔多啦 就係雞汁
仲有特濃雞精。

試吓?

前往最後回覆