上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
187  18.3k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-23 05:50 PM 發表 查看引用來源
好多呢d諗頭😆 可以切磋切磋
其實⋯如果定定咁比佢啜⋯邊好玩🤭
新舊都有,任君選擇⋯埋黎睇埋黎揀喇喂😆
好吸引咁喎?
幫我揀條靚肉C吖,老闆娘!
要新鮮著過嘅!
今晚整肉C炒麵!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

真係唔講得笑 -.-
想當年未同大王住埋一齊, 佢間房同佢架車簡直係兩個世界
著住返工衫著住高爭鞋可以抱住我直接擲落佢張床, o係佢車飲珍珠奶茶滴o左一滴落地氈即刻屌9 我
一個月執一次屋都嫌多, 個個禮拜走去 ...
因為「車」對男人嚟講,唔止係一部車咁簡單。而係佢哋嘅pride and joy。
自己着到爛身爛勢,但為部戰車換set最靚嘅胎,又好地地。
反而聽到女人話想買新鞋,佢會側側膊。
小弟對4個轆嘅車唔算特別有興趣。講咗好耐話換部電動車,都冇。唔使溝女,咩都放pea!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 10:20 AM 發表 查看引用來源
... 甜品係咪拉絲蛋白杏仁茶?🤤
梗係!整咗好多蛋白杏仁茶!夠晒滋陰。C姐非常好介紹。😋

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 12:04 PM 發表 查看引用來源

有d男人對車係好執著㗎
你做乜咁心急啜d珍珠攪到滴落車😂 不過甜野真係好忌落係地氈⋯

我贊成要勤力洗下車⋯我見有d人部車污糟到呢⋯點忍受到?自己坐都唔舒服 ...
有嘢俾佢啜,唔擒青就假啦。前世未啜過咁!
除咗甜野,其實...好多嘢都係好棹忌滴咗落地氈度。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 03:38 PM 發表 查看引用來源

燒鵝要食左髀㗎!成日聽人咁講㗎
Google彈出訪問某燒鵝大王話「因為鵝休息時,會單腳站立,左腳站地,右腳屈縮,由於運動量較右腳多,肉質較結實有層次。吃起來的確有分別。」 ...
原來咁有學問?我冇諗得咁複雜㗎喎。偏愛左髀只係因為擺碟時個賣相順眼啲。😋
睇落順眼,食起上嚟都會好味啲!同「碌嘢靚仔啲會好含啲」道理完全一樣。
唉,講到我好肚餓添。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 08:20 PM 發表 查看引用來源
...
咁仲有咩呢? 係咪⋯⋯白膠漿?😂
仲有透明膠水(拉得成C嗰類)。
女仔都會滴嘢落地氈㗎嘛,整手作嘢嗰陣。
唔好諗衰嘢呀!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 08:23 PM 發表 查看引用來源
個位老闆咁解釋囉
擺碟時個賣相順眼d🤔 我會留意下左係咪放我好睇過右
咁下要同人講返句一睇就知你碌嘢肯定好好含,咁靚仔!😂
攪到我都好想食燒鵝 ...
我都想!左髀飯走汁!
對某識食(自稱)嘅C姐嚟講,「靚仔」嘅定義好似係:四四正正+夠黑+蘑菇頭+青筋暴現。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 10:33 AM 發表 查看引用來源
...
自己好少插人
...
咁謙?我唔係人嚟㗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 10:46 AM 發表 查看引用來源

以下呢件事完全唔關我o既事...
...
一張床褥protector係絕不可少。
講個秘密你知...
小弟更大鑊!Bedhead同床頭燈(講真!)都有唔少...男性DNA。
下次住酒店,最好唔好摸呢兩樣嘢!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-27 04:05 PM 發表 查看引用來源
係呀⋯好鍾意玩膠水整到拉C咁㗎
跟住要搓搓搓咁捽走佢
不如C兄親身示範整手作仔滴嘢落地下😝
咁你食pizza嗰陣,係咪都鍾意將啲芝士拉成好長好長嘅C?好誘惑喎個畫面!
如果我整手作仔,應該唔止會係滴出嚟。而會係...爆。
不過爆到一地都係,我怕大王鬧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆