3p 經驗

收藏  |  訂閱
8  6.1k

引用:
原帖由 保持現在 於 6/11/2019 11:33 PM 發表 查看引用來源

我自己鍾意MMF多啲 可以滿足囇我
MFF好似要同人爭嘢咁
我覺得多P好玩之處正正就係會出現爭食或者競爭嘅情況。

MMF - 爭窿插
FFM - 爭腸食
MMFF - 都會爭。爭有優勢嘅對手(譬如,樣好啲嗰條仔、大波啲嗰條女,等等)

我記得有次同兩條女(越南苗族,外國長大,有少少bi傾向)3P,玩過一個挑戰叫做“睇吓邊個快啲坐爆男人”。小弟瞓喺地下,任得兩條亂咁騎(好彩兩條女技術好,JJ冇斷到,痛到冇),嘩,以逸代勞都唔知幾爽!

最後小弟係一片淫笑聲中爆射咗第一Q。輸咗嗰條女要“飲勝”。十分重口味!不過大家玩得好開心。嗰晚小弟完成咗“一晚7”嘅個人記錄。😎

引用:
原帖由 保持現在 於 8/11/2019 01:16 PM 發表 查看引用來源

MMF 我就過2個窿一齊插 又或者一個後入一個屌口等等 又未至於要爭窿插
前後雙隧全線通車,正。

可惜唔係條條女都肯。

等我估吓... C姐玩緊前後三文治嗰陣,係咪呻吟得零舍淫蕩?

小弟對呢種接近嗌救命嘅叫床聲最為著迷。

引用:
原帖由 MAN818 於 8/11/2019 01:38 PM 發表 查看引用來源

去到咁盡..好容易精盡人亡:smile_46:火
間中玩吓冇壞嘅。

人一世物一世,小弟甚至打算挑戰“一日十回射精”。籌備中。

引用:
原帖由 保持現在 於 10/11/2019 03:25 PM 發表 查看引用來源

一定係零舍淫盪啦 比2條仔仔咁玩法
你話MMF時係被兩條仔“玩”。

換個角度,其實可能係你起緊人雙飛都未定呢?

小弟自己鍾意MMF多過FFM好多,可能同小弟過往多次難忘嘅MMF有關。但另一個更重要嘅原因係,我覺得女人玩MMF時“痴女覺醒”嗰種淫態特別吸引。

引用:
原帖由 保持現在 於 11/11/2019 01:00 PM 發表 查看引用來源

咁我係一件玩具吖嘛 唔係佢哋玩我 唔通我玩佢哋咩
哈,咁做得玩具當然要俾人玩嘅。

一件玩具二人共享,好玩好多!

不過!如果後兩個大男人,真係要錫住嚟玩,輕琼啲玩,唔係玩爛玩殘件玩具就大家都冇得玩。

引用:
原帖由 Emmmma 於 14/11/2019 11:32 PM 發表 查看引用來源

係會勁淫
噴水仲勁過一對一
仲會俾人插到腳抽筋😂
一個人嘆雙腸三文治,又點可能唔噴水呢?

被屌到腳麻、妹妹麻、反眼亦係理所當然。甚至有飽到嘔嘔地嘅感覺亦係唔錯嘅經驗。

引用:
原帖由 保持現在 於 16/11/2019 11:41 PM 發表 查看引用來源

唔用KY 我入唔到🙊
如果無套。按摩油(或食油)效果比KY更好,混埋精前液,嗖一聲就滑咗入去!

全身搽油玩3P,入窿易到爆。

引用:
原帖由 MAN818 於 18/11/2019 01:54 PM 發表 查看引用來源
我俾SP用手指插過...係有快感:smile_46:我諗男女感覺都一樣:smile_04:
對受者(被插嗰位)嚟講,肛交嘅重點唔係肉體快感。

而係一種“受支配”同“自我崩壞”嘅快樂。道理同性虐行為一樣。係形式為主,感覺為次。

引用:
原帖由 MAN818 於 19/11/2019 09:57 AM 發表 查看引用來源

我唔覺得係性虐...!:smile_o01:
如果插得唔痛,當然就唔係性虐。可惜玩得肛肛唔多唔少都會涉及痛楚。

通櫃喎,大佬!

如果唔痛,唯一解釋就係男人唔夠硬。但唔夠硬,又好難插得入。

前往最後回覆