男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
9  8.7k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-11 08:36 AM 發表 查看引用來源
...還有什麼決定因素?
...
一般而言,我覺得男人主要睇以下幾方面:

1)投入度:完全投入嘅話,射精會較速成。相反地,如果分心,則冇咁快射
2)女人表現:熟悉男人嘅身體嘅女人,令男人幾秒之內射精並非難事。不過,當男人未能真正滿足就要被搞到草草出嘢,其實都幾鬼陰功。
3)刺激度:男人睇住女人為自己口交,係一件好刺激嘅事。甚至比插入更刺激!
4)男人「歷練」:一般嚟講,男人嘅持久力(包括忍射能力)同佢嘅性經驗成正比。正面咁睇,男人唔太持久或者唔係咩壞事。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-25 08:56 AM 發表 查看引用來源
...如果大家都滿足到時間不是問題,相反...未能滿足到,就算做几耐都是白做,全無意義苦幹一場🤪🤪🤪
嘩,狗公所見略同。

個人覺得,女人較於樂見男人持久。至少喺心理上。因為有時女人會將「持久」同「強壯」,混為一談。

不過,有時苦幹亦係一種享受嚟。好似野獸肉搏到唔係你死就我亡咁係最正。⚔️

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-25 08:59 PM 發表 查看引用來源

你都好一段日子冇出現啦喎
冇心情嘛,個世界搞到咁嘅劇樣。

心血來潮入嚟望下。原來個場仍然幾旺吓。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-26 11:34 AM 發表 查看引用來源

(2)有可能嗎? 男人未滿足怎麼可能會射精?
當然有可能。

對男人嚟講,射精係一種生理嘅發洩,而滿足感則來自心理。兩者同時發生唔係必然。

類似有時食完一餐飯,有飽嘅感覺,但滿足感欠奉。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 08:19 AM 發表 查看引用來源

唔L係被隔離冇得上網吧
鬼妹尋日先話果邊睇o黎又要 lockdown
慘到喊。

冇得上網有咩所謂吖,但冇得正常生活先大鑊!

呢次疫情令小弟心態徹底改變咗。就係...有咩想做要趁早做,唔L好遲疑。

譬如,有女想食就要食。要盡快食!密密食!機會唔會等人。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 08:25 AM 發表 查看引用來源

即係要食埋甜品

不過又咁問:
心理上o既滿足其實來自咩o野? 插/ 俾人含o既時間夠長? 射果陣o既快感?
咁如果好快射出o左, 然後o係仲酸軟緊o既時候好落力咁啜啜啜, 可唔可以彌補得到? ...
心理嘅滿足應該係好主觀嘅嘢。

譬如,有啲男人要睇到女人被屌到有好大反應,擦一個存在感。佢自己先會滿足。

另一啲男人可能要通過滿足某種特定慾望(例如虐打對手,或者要佢吞精),先達到真正滿足。我自己以前一定要顏射對手先至會有滿足咗嘅感覺。當然,黃金十秒會係icing on the cake,令男人有完勝嘅滿足感。

但如果男人早射咗,仲玩啜啜啜其實又有啲棹忌喎。因為唔舒服之餘,仲令到佢喺男人最弱一刻好鬼死尷尬。個人覺得,黃金十秒只宜用喺最後一Q之後,令男人徹底收皮,可以齊齊收工覺覺豬!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 08:51 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈~
(今日唔講得粗口添, 硬係有d 唔自然)
淫蟲就係淫蟲, 本性難移
人地個鬼仔老公話呀, 疫情都令佢心態改變o左, 學到一樣o野
就係幾時諗起要剪頭髮, 要ASAP咁衝住去唔好拖, 慎防忽然又lockdown一次唔知搞 ...
阿蛇唔爆粗確係唔多自然喎。正如小弟爆粗,查實亦怪怪地。但入鄉隨俗,大家好似啱嘴形啲。又,做咩唔爆得粗,今日大王皇誕特典?

講開剪髮,今次疫情,小弟唯一得著,就係學識染髮同埋自己剪髮。原來都唔係太難。後悔冇早啲染!

喂,可唔可以唔好用「淫蟲」講小弟?因為會令我諗起某位人渣級嘅國際巨星,會想作嘔同非常之唔開心。小弟比較鍾意「狗公」呢個標籤。狗始終比蟲可愛。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 12:29 PM 發表 查看引用來源

唔關大王事 佢先唔care 啦
睇唔到樓上jennie 姐發惡咩? 話要調教我做個好人妻, 行為似返個女人...
莫非...阿蛇好事近?抑或已經升格做咗正妃?

行為、外表似返個女人確係好重要,但思想可以繼續保持麻甩。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-28 10:26 PM 發表 查看引用來源

人家已經是皇后了 😁
天下間最最最美的皇后
不過也就因為這樣 我才要冒死勸諫她 希望她行為上淑女一點
恭喜哂喎,阿蛇。好嘢呀你,搞掂咗大王!

幾年前,小弟睇咗阿蛇一片長文,一時興起寫咗一段音樂。基本上係描寫蛇乸(一條姣而且毒嘅白眼鏡蛇!)勾引蛇公,先色誘,後交配,最後成功KO咗蛇公!

嗰時覺得太垃圾,不了了之。而家搵返出嚟,cheap cheap地當做送禮。

祝娘娘婚後恩愛,早懷龍種!

https://soundcloud.com/guthrie911/dance-of-the-queen-cobra

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-31 02:19 PM 發表 查看引用來源

射射
我覺得ok 喎, 一d 都唔垃圾
雖然唔係好理解音樂點樣描述故事, 但好聽就得啦
我發覺呢度唔少人都中意收收埋埋囉...
之前有膽小怕醜一開頭係咁話自己表達能力唔好講o野一99 o既小妹妹, 係 ...
我都一直懷疑引版有唔少真人不露相嘅勁人。不過小弟唔算,我只係獻醜啫。

由一個完全唔識中樂樂理嘅人搞中國音樂,正如一個唔識SM嘅人(如小弟)學人玩SM,效果就係咁九唔搭八。

娘娘不妨試吓以此曲作床第之禮嘅背景音樂,或者可以感受到小弟創(老)作時嘅諗法(而且可能會幾過癮)。

譬如,臨尾有段頗為激動嘅二胡,小弟係幻想受緊藤刑嘅娘娘痛極發出淒厲嘅哀號。然後,隨住呻吟聲、淫叫聲,大家好快就高潮咗。就係咁!

前往最後回覆