上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
187  18.1k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 09:43 AM 發表 查看引用來源
...
除咗浴室用品外,我都會第一時間搵對拖鞋出黎著⋯睇拖鞋就知間酒店嘅係點😅 ...
突然諗起日本好多旅館(例如love hotel)提供嘅拖鞋並唔係用完即棄式。而係正常嘅拖鞋。無數人著過。

聽講係用蒸氣消毒過嘅,但我都係接受唔到。寧願係即棄拖鞋,就算幾差嘅都好。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 07:55 PM 發表 查看引用來源

換副老花鏡😏
唔怕啦你⋯最緊要上鏡⋯😂
小弟經常發雞盲,換過對眼可能最好。

好驚做主角呀真係。唔係講笑。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 08:02 PM 發表 查看引用來源
...
好明顯你去過唔少love hotel喎⋯要分享下啦
...
去過一間咁大把囉。

有次帶女朋友去東京迪士尼,入夜玩到攰。唔識路開車返酒店。路經一間外表完全唔似love hotel嘅love hotel,就殺入去!房間仲要係SM主題(但睇相好正經㗎喎)!一入去間房就見到張拘束椅子(小弟完全發雞盲,睇相冇留意到)。我自己當然知道乜料啦,睇到猛咁滴汗。條女呢,我諗應該都知知地,不過兩個人硬係扮唔識。

嗰晚仲瞓到啹啹聲兩條友!幾鬼好瞓呀!咩事都冇發生過!小弟人生唯一嘅一次「爆房」就係咁。

絕對真人真事!信不信由你。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-4 09:28 PM 發表 查看引用來源
講酒店搭吓訕, 一般去外遊枕頭套被套浸浴袋私家拖鞋(旅遊用)等等都少不免帶埋, 嚇人啲嘅係會自備埋花洒頭, 此外兩次去台灣嘅溫泉酒店都遇過啲其他空間東西(小弟有些少呢類感應), 不過冇乜嘢佢哋睇好快散咗場. ...
C兄叻叻,自備日用品,用得放心玩得安心。但,連花洒頭都自備埋咁勁?

「其他空間東西」會唔會係高次元嘅智慧生物?或者,佢哋睇我哋三次元人類進行交配行為,會覺得好低級同無聊。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-5 10:11 AM 發表 查看引用來源

乜L 野上晒電啫
同你咁熟,唔使扮啦...

一見啲刑具,你仲唔飛身坐上去,自己撘住自己,然後命令...err...請求大王鞭到你冧?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 09:27 PM 發表 查看引用來源

check 咗浸袋冇漏水, 跟住淋濕浴缸, 放個袋入去就會啜實, 放水浸都會放較熱啲嘅水, 腳企入去或坐住多少都一定跣, 唔好搞咁多嘢浸夠小心啲出番嚟應該唔太危險嘅, 想玩就去淋浴間或者塊大鏡前.   ...
又學到嘢。原來有浸浴袋呢樣東東。買定幾個遲下出行時用。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-6 09:05 PM 發表 查看引用來源
借問聲地下塊嘢有乜作用 ? 唔通係照顧住蛇大嘅儀表, 鞭策住都要不時留意下低塊嘢.  
我諗C兄係指塊鏡?哦,係非常之架勢堂嘅配置嚟!

方便隻奴睇到自己被虐待時個樣,由下面睇上嚟,所有嘢一目了然。如果重要部位放咗刑具(例如開陰器),羞恥感更強!

詳細產品說明:https://www.e-nls.com/pict1-39709?c2=1111

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-11 12:52 PM 發表 查看引用來源

嬲佢又唔係嬲o既, 都咁多年佢都知我係咩人
但就係人地愈唔愈自己先愈覺得𤓓爆! 真係好衰唔衰, 果頭正好係一個都相當麻煩o既anutie 住果區,
又好衰唔衰時間上亦係人地通常會出o黎買餸巡街o既時段,
一 ...
完全唔係一個嬲定唔嬲嘅問題。而係個男人呷醋同妒忌。

天下冇乜男人係唔呷醋㗎。無論幾大方嘅男人都會。否則就係心態唔正常。

講真,如果你同男人單獨約會,而大王真係大方到好似冇事發生。咁,你應該仲擔心喎。

【EP 1】Boarding

前文講過,最後嗰次沉船對小弟嘅打擊(衝擊?)最大。

差啲唔記得講㖭!諷刺嘅係,嗰時完全唔知有「沉船」呢個術語(仲未開始識得上香討)。第一次睇到「沉船」兩個字,真係傻更更以為:慘嘞唔知邊度有架船沉咗。

話說某年小弟去咗美國旅行,有家人同行。吖,唔知點解,又會神推鬼甕咁去咗坐郵輪。

我記得上郵輪嗰日,心情麻麻地,完全冇興奮嘅感覺。甚至覺得好似有少少被逼咁。仲發晦氣覺得困喺船上幾日直頭等於坐監。

當然,事後諗返只係慶幸嗰次冇miss the boat。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-12 10:13 AM 發表 查看引用來源

船上食o左d 咩好o野?
辛辣杯麵。講真!

第一次覺得辛辣麵原來咁好食。之前,我係完全唔掂即食麵嘅(其實超想食,但戒咗口)。

船上無性事。親密行為都冇。但發生嘅嘢比嗰啲更精彩,請繼續睇落去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆