點解女人會同伴侶以外嘅男人上床?

收藏  |  訂閱
8  6.6k

點解女人會同伴侶以外嘅男人上床?

1)洩慾?
2)一時衝動?
3)對方合眼緣,淫心起(我覺得出現喺男人身上較常見)?
4)好奇?
5)寂寞?
6)報復?
7)測試自己性嘅吸引力
8)"搞到人怕怕醜醜唔好意思又想要又想拒絕, 到搞完 (或者同佢出完)之後睇佢果個一臉茫然o既表情"?(*特定人仕專用選項)
9)酒後出事

抑或其他性之外嘅原因?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-17 03:39 PM 發表 查看引用來源

...
阿星會覺得寂寞佔好大比例 ...
Good one,C兄!我都相信寂寞係最大誘因,因為寂寞真係好可怕,對老人家同女人來講尤其係。話享受寂寞嘅人(譬如小弟),未嘗過真正嘅寂寞。

性愛未必解決到寂寞,但至少可以減輕寂寞,止到咳。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 04:59 PM 發表 查看引用來源...
3)對方合眼緣,淫心起(我覺得出現喺男人身上較常見)? <--- 機會好低, 多數淨係會同佢含, 含過一次之後下次或者會做
...
機會好低...做咩咁講?🤔

試味,過過目,睇吓口感手感合唔合格,再決定買唔買。睇辦咁喎吓嘩?

追加項目#7。

似乎亦算係一個比較有可能嘅動機。

留意「伴侶」可以係男女朋友(小弟作題時嘅原意),而唔一定係夫婦。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 12:21 PM 發表 查看引用來源
...
可唔可以仲有一個 8, 好似你d 選項咁兩三隻字去總括我唔知點講...
就係中意 "搞到人怕怕醜醜唔好意思又想要又想拒絕, 到搞完 (或者同佢出完)之後睇佢果個一臉茫然o既表情"
...
奴才遵命!即加!

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-18 02:47 PM 發表 查看引用來源
3/4/5/6😂😂😂😂😂
6 = 報復。係唔係"你不仁時我都可以不義嘅啫"嗰隻?

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2021-6-18 04:47 PM 發表 查看引用來源
點解會冇酒後出事呢個選項haha
係喎呵,加返先!

酒後當然可以出事。或者扮酒後出事(明明冇咩飲酒,仍扮醉咗搏懵)

回覆 35# 保持現在 的帖子

確實好波。

而且係經典嘅東西波(英文叫east-west breasts),餵奶一流。

古時啲人搵奶媽,如果見東西波,絕對必請!因為啲人會諗縮數,生兩件嘅話,可左右同時餵,請少一位奶媽。

C姐入冷氣地方,記得搭返件外套,攝一攝好易傷風。

引用:
原帖由 臭輝 於 2021-7-21 10:31 AM 發表 查看引用來源

5,6,9
女人好少會主動搵食
除非係好淫既女
或者啦。

但現實係,唔少女仔名花有主(雖然唔會主動透露),仍肯同其他男人上床。我只係講自己嘅經驗,唔敢講其他人都有同樣經驗。

我覺得唔只係淫或者發洩性慾咁簡單。

前往最後回覆