其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

收藏  |  訂閱
16  2.8k

引用:
原帖由 Gblahx 於 1/11/2019 06:56 PM 發表 查看引用來源

之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑 ...
明白。對玩TPE嘅人嚟講,"自由"係一樣毫不值得留戀嘅嘢嚟。

聽講,有啲TPE人仕,玩得認真嘅話,連去廁所都要徵得主人同意先可以。例如好似以下小夫妻式嘅對話...

奴:”奴奴該死,奴奴急尿,就快忍唔住了,求主人批准屙尿!”😣

主:”哼,懶人多屎尿。10秒好啦!速屙!”👿

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主人。奴奴失陪一陣...”🤒

主:”噢,屙完廁所板要收返起呀!否則,又新屋嶺呀吓!”👿

奴:“奴遵命!奴怕怕!”😰

引用:
原帖由 Gblahx 於 4/11/2019 02:04 PM 發表 查看引用來源

又唔係申請既,討論囉
會話比佢知我既感覺同想法,佢再更改或保留決定。
我覺得,玩SM,如果認真咁玩,其實真係都幾正幾浪漫。

尤其鍾意“合約”呢個概念。煞有介事咁立一紙合約,詳細列明兩人關係、權限,再具體訂明規則細節、期效,等等。真係會好正。

尤其係有關奴隸持有權嘅條文,好似“...all parts of the Slave, Miss M, shall remain the exclusive property of the Master, Mr S”。有時真係齋諗都會諗到硬哂軚。或者我太嚮往嗰種奴隸被主人“尊屬”嘅概念。一個人居然可以own另一個人as a property。呢個想法真係正到唔恨!

似乎我有興趣嘅只係精神上嘅SM。反而SM式嘅性行為,未能成為小弟真心想飲嘅嗰杯茶。

引用:
原帖由 Gblahx 於 4/11/2019 05:31 PM 發表 查看引用來源

巴打握個手,M/s關係同好真係少之又少
以前會有種迷思,浪漫至極既時候會懷疑係咪變左情侶,但個種親密度根本係同情侶關係無得比

不過講到主奴契約要列名權限或者規則期限等等既話,應該會係建立關係後都要時常update,除非兩個人都無成長同埋生活一成不變 咁我同主人就係無呢樣既

我既話覺得無精神上既臣服關係,亦都無可能會有BDSM式既play或者性行為~ 始終後者唔係主菜,但就係一 ...
原來C姐嘅SM哲學同小頗為類似。

超鍾意SM嘅文化同埋佢象徵嘅嘢,認為“男做主女為奴”係天做地設。我明白有人會享受被虐待、被強制,被約束。我接受到後兩者,但接受唔到前者。

所以小弟一直傾向鍾情“色色主人淫辱可愛女僕”嗰類主題,而未能拋個身入去正式SM嘅世界。我覺得玩“精神SM”會比較適合我,滿足一下心靈上嘅SM慾望,止吓咳。

題外話:現實中小弟係一個極度dominant嘅人。曾經做過一個叫DiSC嘅性格測驗(職場上流行),嘩,dom到爆哂燈,接近高危地步。唔玩SM,好似唔多正常。

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 5/11/2019 10:56 AM 發表 查看引用來源

你大鑊,未經同意偷用其他人米青,打鑊金嘅你,之後罰你一個月吾賞你米青
C兄咁斯文嘅?講“打鑊甘”?

家陣要講“入新屋嶺咩到得”先有威嚇性㗎。

引用:
原帖由 Gblahx 於 6/11/2019 02:21 PM 發表 查看引用來源

我反而覺得無所謂既一個SM世界,而好多時同人討論既時候唔知係因為媒體/大眾一直流傳住所謂SM既呢個版本但唔知係BDSM既分支,先搞到成件事好肉慾。而BDSM呢個統稱我覺得有趣既地方係可以分拆出黎,巴打你中意既應該係D/s個部分。
而好多人唔明白既係有種興奮同刺激,或者渴求都可以,係喺心靈既層次;正正係呢d時候身體就係一個被使用既工具去達到心理上既滿足

我都做過呢個test,出黎既結果都 ...
C姐提出咗個亮點我覺得都幾值得傾吓(雖然略為離題,但小弟會試吓盡量兜番入主題)。

個亮點係:SM關係中嘅M,現實中唔一定係順得人嘅小女人,甚至可能相反,係一個能力強、有主見嘅女性。

所謂嘅奴性只適用於SM關係之中。

我明白女人從來都係咁,會渴望投靠比自己强嘅男人,然後心甘情願做番個小女人。有呢個傾向似乎係不分種族,不論年紀。

我有時真係懷疑,唔知係咪女人將“強勢”同“粗暴”兩件事混淆咗,搞到連下意識都想被男人用“相應嘅暴力”對待。甚至上到床都會係咁。

聽講SM係一條不歸路,入咗坑好難返轉頭,正常嘅性愛都變咗淡然無味。咁樣,我會覺得規限咗自己喺性愛方面嘅口味。

作為一隻雜食狗公,我唔想受任何規限。

引用:
原帖由 Gblahx 於 6/11/2019 05:51 PM 發表 查看引用來源
笑左😂 竟然怕食過番尋味,食唔返正常... 不過呢個係真,唔單止性愛上,我而家連對拍拖都無咩興趣了 GG

你講緊既論點我覺得可以分為兩個層次,兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶。例如一個女人因為想做順服既角色,就算佢唔中意被虐打既生理感受,潛意識入面都會因為想享受呢個身分而去接受,得到另一種既gratification

所以亦都係咁,有好多人會將BDSM當做一個抒發或者釋放自己既 ...
「食咗黑腸返唔到轉頭、嗒慣肥妹嗒唔返瘦」,呢啲道理小弟點會唔明?所以我梗係怕口味重咗食唔返正常嘢。

睇你解釋"兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶"嗰度,小弟好似明咗啲嘢。 我一向將主奴同SM兩件事混為一談。但實情正如C姐所講,兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶。小弟實在太膚淺。:smile_39:

性愛最能反映一個人最真實嘅一面(尤其係臨近高潮嗰一兩分鐘)。曾經有個男優話過,同唔同嘅女人扑嘢係為咗更加了解真正嘅自己。我初時以為佢扮型9up,後來先明白,原來好多人包括小弟自己都一樣:想搵番真實嘅自己。

引用:
原帖由 保持現在 於 6/11/2019 07:38 PM 發表 查看引用來源
咁我又接受唔到畀人輪姦
輪姦唔啱,仲有其他凌辱玩法!

例如:熄燈除衫:smile_24:!綁住四肢!黑暗中被碌伸縮棍任撩任插任打

記住要忍耐唔好反抗,否則後門都被爆入:smile_27:!咁就真係陰功!

前往最後回覆