上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
187  18.0k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-17 04:47 PM 發表 查看引用來源

Aiya....TGIF要你諗返d咁嘅野….輕鬆下先!

聽另一首⋯利申:我唔鍾意佢哋㗎! 純粹覺得首歌夠old好有學生時期feel!  同埋何丙好少會填咁嘅詞㗎!

https://youtu.be/DsDANy61wRo ...
好聽!淫Kay扮少女依然OK。🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 04:29 PM 發表 查看引用來源

...30籐 ...
問題。點解要打呢個數目呢?好意頭啲?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-18 12:01 PM 發表 查看引用來源
之前係20,話明係鍛練梗係要逐步增加難度同痛苦程度,都忍得住咁先有意思
逐...逐步增加難度同痛苦程度。
咁樣糟質我哋嘅萌寵小蛇妃。有冇搞錯。

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-20 11:01 AM 發表 查看引用來源

人美心善的女神 為唐山女受害者提供醫藥費那位
從前跟她超像的 大概是兩三年前的事 如今人家過度瘦身 反不如蛇蛇好看了
嗰種唔係瘦喎。
而係削。
塊面要保留適量脂肪,好似淫Kay咁(唱歌嗰位),先至好睇。
唔好一刀切戒哂澱粉質。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 01:08 PM 發表 查看引用來源

張天愛本身都超瘦, 塊面無肉都正常
淫Kay係睇樣都知佢淫? 似乎G帥兄都鍾愛呢款
我留意佢老公多d
太瘦唔健康。
傻啦,淫點會有睇樣呢。
謝生好大隻。我都有留意佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 01:54 PM 發表 查看引用來源
... 之但係剛才拎o左舊番梘出o黎... 你懂的    ...
舊番梘仲唔入哂味?
抑或係煲咖喱多咗香味。
之後呢?籮柚有冇開花?

同大王一樣,小弟都鍾意用番梘沖涼,如果想洗得乾淨啲嗰陣。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 03:49 PM 發表 查看引用來源

大王都成日玩我啦!
就係驚皮膚變厚先打腳板, pat pat 耐唔中先一次, 尤其是明知會打好多鞭o既話一般都俾腳板佢打多囉
皮變厚又唔係好覺, 沖完涼會做番d 保養
難以承受都有d , 但有時姣到過o左界 就係好想好 ...
我完全明你講緊咩,阿蛇。你講緊一樣好正嘅嘢。
我都好想進入BDSM嘅世界。做個最男人嘅男人。可惜小弟資質差,接收唔到,甚至連想像都想像唔到。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 03:57 PM 發表 查看引用來源
有時d人話一睇呢條女就知佢淫㗎🤔
外表睇唔出,原來內裡咁淫嘅⋯真係好驚喜
你掛住淫kay掛到幫人老公改姓😂
我就唔識睇啦。
但如果要打賭一餐飯,我都會賭淫kay係名符其實嘅。睇謝生練到爆哂肌,慌唔係事頭婆落嘅order咩!
外表斯文內裡超淫,,,何止驚喜,計我話直頭要飲得杯落,stella果然識嘢呀吓!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 04:26 PM 發表 查看引用來源
...
佢話苦喎
...
睇到呢度,真係笑X死!想唔爆粗都唔得。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 04:42 PM 發表 查看引用來源

好難講得清楚, 差唔多就係慾火焚身到一個極點卦
好想將自己俾晒人, 又好想要晒人o既所有
感官刺激吧... 插插插o既快感, 啫啫上面o既味道, 精液o既氣味, 俾佢整痕俾佢整痛, 我咩都想要晒!

其實保養都唔難, sm ...
我係真心羨慕你講果種奴對主人徹底獻身嘅美好。完全係另一個層次嘅嘢嚟。你講「只係玩下啫」,但我唔覺得只係玩下咁輕描淡寫。

我覺得女人能夠搵到一個值得信任、奉獻嘅主人本身已經係一件唔簡單嘅事。首先,唔係阿貓阿狗都可以攞嚟做主人。能夠做得主人嘅,一定有番多少能耐。至少能令你睇得上。而你就係咁啱搵到嗰個人。一個願打,一個願捱,你話真係幾幸福呢?其餘所有嘅嘢-咩啫味、咩精液嘅味道嗰啲(你真係好情迷精液,比小弟更甚)-都只係額外,完全唔係重點。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆