上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
187  18.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 04:51 PM 發表 查看引用來源

咁我都有樣o野想像唔到: 你成日淫kay淫kay, 人地究竟淫o係邊度?
定還是我miss 左一d 八卦o野無睇到?
成件事要追溯到2009年一單「擘髀照片」事件。我啱啱google返,但原相暫時未搵到。啲相我睇過,冇咩特別,被人誇大咗。我覺得阿Kay呢類女人係淫在骨子裏,即使着到阿婆咁咩都冇做,一班無聊麻甩佬眼中仍會睇到有件騷貨喺度勾引緊佢哋。

就係咁。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 05:12 PM 發表 查看引用來源
做M都可以成為最男人嘅男人
唔試過唔探索下又點知啫,係咪?
一個可以被女人任意糟質嘅M男,頭耷耷眼濕濕咁,點樣成為最男人嘅男人呀?

以前都叫做探索過吓嘅,不過失敗咗。

Goodbye, Jumbo

點解人會沉船?具體原因當然可以好複雜。不過通常都離不開嗰啲:例如寂寞。例如霎時感覺。又例如玩玩下玩出感情。

小弟最後一沉,係集齊哂以上三個死因,再加多個:男人嘅妒忌心。

巧合地,成件事係因一次搭船而起,非常貼題。嗰時我仲未聽過「沉船」呢個咁抵死嘅術語。條女係幾特別嘅女仔,如果可以重頭嚟過,我好肯定依然會沉。性事方面,發生過幾多戇居但難忘嘅嘢。

打算梳理一下,再講返出嚟。🚢

Photo credit: https://www.instagram.com/surrealhk

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 07:44 PM 發表 查看引用來源

M男鍾意受虐唔代表佢係頭耷耷眼濕濕
成日發號施令嘅人,會唔會私下有不為人知嘅一面呢?
佢可能係被打下會興奮更減壓
當然呢個係我FF😌

自古要多嘗試、多開發!「失敗乃成功之母」💪🏻💪🏻💪🏻 ...
你係FF緊一個男版嘅阿蛇呀?

即係:一個現實中係大男人嘅男人,鍾意FF自己係M男。然後物色一位女性扮演「女皇」角色,再調教或強迫對方凌辱自己?

幾得意喎呢個玩法!點解我竟然從來冇諗過㗎?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 06:23 PM 發表 查看引用來源

我估陳瀅係果款一睇就知淫系列🤭
人哋叫張生呀!!!我反而覺得係個男人自動波操fit自己,依家香港地好多仔都做gym練大隻㗎⋯
你見慣世面又咁有經驗⋯應該個陣遇到好多外表斯文內裡⋯😍⋯應該都飲唔少喇⋯
我跟你學野咋! ...
好耐冇留意陳瀅。佢仲有做?點解佢呢款係淫呢你認為?我信女人嘅觀察㗎。🤔

我以前全靠目測。睇舉動、眼神、有冇咩暗示之類。準準地喎都。我發現純粹睇樣(包括打扮)係完全睇唔到。

女仔人家學咁多嘢做咩,想做“女狗公”?😺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 09:32 AM 發表 查看引用來源

你生, 我陪你一齊生
Join the club both of you. 🤱🤱🥳

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 10:09 AM 發表 查看引用來源
男版蛇師姐😂 唔駛跟足⋯7成就好!
仲乜又😭又😡? 諗多d唔同嘅情景,睇下咩個岩你嘛😌
唔好引我入坑啦,C姐。如果開始咗玩SM我一定大鑊。可能會玩得比阿蛇更激。小弟好勝吖嘛!

我性格太S(尤其dominance方面),即使扮M,我諗我會...成日偷笑!真係會有啲難度!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 10:15 AM 發表 查看引用來源

攪錯呀! 人哋上緊位㗎!你仲係淫kay年代!佢個樣似囉⋯😎

原來係咁!目測⋯比多幾個眼神同舉動⋯比咗咩暗示呢?多謝師兄教路🙌🏻

跟你學野嘛!好學呀我😌「女狗公」真係唔好聽😏 ...
老餅吖嘛我!
咁「狗婆」會唔會好聽少少?
之不過...stellaluna唔係蝙蝠嚟嘅咩。不如做返自己啦?入夜之後出動,吸乾男人嘅血(及精)!
比咩暗示?譬如製造機會比男人,等對方接觸到(或幾乎接觸到/睇到/聞到)佢嘅重要部位。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 10:18 AM 發表 查看引用來源

咁樣唔知又得唔得呢?
一個成日發號施令O既大男人, 一個中意見到同令到女伴痛苦o黎得到性興奮o既 S男
因為感激女伴為佢付出, 同埋偶爾都想從對方角度/ 身份去體驗人地到底係咩感覺, 到底有多辛苦,
所以明明自己唔 ...
我覺得會得囉。
你講緊rotation of duties吖嘛,係咪?
對調一下角色,睇嘢嘅視角會闊咗。分分鐘諗出啲新靈感。
譬如大王自己受刑之後,唔知會唔會發現:X,死女包,原來30下咁X痛!以後或者會痛愛你更加多。
當然,我唔排除醒目嘅大王可能會發現:藤條,乾打係唔夠冧,以後濕水打
咁你就求仁得仁啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 12:49 PM 發表 查看引用來源

妒忌心唔係只得男人先有
妒忌心應該係一種催化, 前提係已經玩出o左感情, 或者話係好享受同果個人親密o既肉體感覺,
情慾同情感其實真係好難完全分開囉, 本質問題, 即係當你 (我講我自己) 都已經唔介意o係呢個人 ...
我諗起「野蠻女友」。如果將男女角色掉轉咗,加少少經典恐怖電影The Shining嘅元素,再加入大量SM+鹹濕情節。基本上就係阿蛇與第一任主人嘅情況?
不過,話時話,如果有個男人失驚無神打我,我肯定報警。主人都冇面畀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆